27.časť

282 22 2
                                    

Summer

"Odchádzam! Už ma nebudeš využívať!" Tresla som dverami a vypadla z tej chajdy. "Potuluje sa tu Mikael!" Skríkla na mňa Esther. "Všetko je lepšie ako trčať tu s tebou!" Vybrala som sa do lesa. Chcela ma zastaviť ale kašlala som na ňu. Nech si robí čo chce. Ja sa odtiaľto dostanem sama.

Rose

Damon nevládal, ja som bola tiež na pokraji síl. "Dahlia, prosím. Urobím čo budeš chcieť." Hovorila som z posledných síl. Uvidela som ako sa rozsvietilo. Zavrela som oči a čakala na sprchu nadávok od Dahlii. "Ty jedno nevdačmé...! Mala som ta nájsť keď si bola malá a nie teraz keď už si v puberte..." frflala si dalej no uz som ju nevnímala. "Prosím, pusti Damona. Ja s tebou zostanem aj dobrovolne." "Áno, ja som taká hlúpa, že ho nechám ísť aby všetkým povedal kde si však?" V tom sa mi zrodil v lave plán. "Ovládnem ho. Aby zabudol." Chcela som aby mi to verila. "Ale už nebudeš toľko vystrájať." Zafrflala a odomkla moje väzenie. Prišla som ku nemu a pozrela mu letmo do očí. "Nebudeš si pamätať kde si bol, a zabudneš na mňa." Naozaj som ho neovládala ale muselo to vypadať dôveryhodne. Pochopil a z posledných síl zmizol.

Elijah

"Čo?" "Počula si, milujem ta." "Tak na toto si mal 500 rokov. 500! A ty prídeš teraz? Teraz, keď som jednou nohou v hrobe? Keď o mna všetci stratili záujem. Keď už si nikto ani nespomenie na Katherine. Ale ty si si spomenul." "Vždy si ma zaujímala. Či si bola človek alebo upír. Neodvážil som sa ti to povedať kvôli Nikovi ale teraz je zničený aj on takže..." "Si využil príležitosť." Doplnila ma. "Áno, využil na to aby som prišiel. Za tebou Katherine." Na to som ju jemne pobozkal. "Tak to si prišiel včas, pretože som človek. Starnem." Sklesla. "A nemôžem z teba urobiť upírku? Vieš, teda ak chceš." "Nie. Po tom lieku mi upírska krv nemôže vyliečiť rany ani sa nemôžem premeniť. A za to všetko môže Qetsyah a jej odporný liek. Všetci ho tak moc chceli. Jediná ja som ho nechcela. A kto ho dostal? Ja!" Rozplakala sa. Musel som ju objať. Tak moc som jej chcel pomôcť.

Tak prepáčte mi že som vám ďalšiu sľúbila už včera ale nedostala som sa k tomu. Tak ako ospravedlnenie: odpoviem na každú otázku ktorá bude v komentároch. :)

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now