34.časť

404 32 0
                                    

Summer

Našli sme to miesto no nebolo to na mape presné. Tak sme blúdili po lese a hladali niečo. Niečo čo by nám pomohlo Kola nájsť.
Kol

Videl som ju. Bola zviazana lanami namočeními v železníku. Celá opuchnutá od železníka ktorý na ňu lial Mikael. A od slnka ktoré na ňu svietilo keď ju mučil. Ak ju tu mal celú dobu tak jej fakt nezávidím. Ale musím ju odtiaľto dostať. Je to predsa moja sestra, je to Kate.
Summer

Blúdime tu už hodinu a nič. Krik, hlasy... nič z toho. Bojím sa. Neviem čo je s Kolom. Ak nájdem Mikaela bude mŕtvy do dvoch sekúnd. To mu garantujem!
Kol
"Nemôžeš ju nechať? Vezmi si mňa!" Kričal som na neho. Dal dole laná a hodil ju ku mne. Spadla na mňa a ja som ju po 1200 rokoch znova držal u seba. "Kol?" Hlesla tak potichu že by to ľudské ucho nezachytilo. "Som tu Kate. A vždy už budem. Dostaneme sa odtiaľto." Pošepkal som jej a ona sa pritúlila ku mne. Bolelo to lebo bola od železníku ale bolo mi to jedno. Bola tu a už ju nikdy neopustím. "Tak čo rodinné stretnutie. Fajn? Ale teraz je narade Kol." Povedal protivne Mikael. Nedopustím aby jej znova ublížil. "Nie Kol." Hlesla Kate. No keď sa chcela postaviť spadla. Mikael ma zaviedol do mučiacej miestnosti. Bol som tam asi pol hodinu no potom niekto rozrazil dvere. Bol to Klaus. "Zábava skončila." Povedal a vytrhol Mikaelovy srdce. Bola tam aj Summer, Elijah a Bekah. Keď Bekah uvidela Kate vyrazila železné dvere a vzala ju na ruky. Summer začala niečo hovoriť, asi kúzlo. Klaus mi pomohol sa odtiaľ dostať. Zrazu prišli nejaký Mikaelovi upíri a Elijah sa ich zatiaľ zbavil. No ani neviem ako objavili sme sa doma.

Krátka časť ale Kate žije. No čakali ste to? Tak čo myslíte čo bude ďalej?

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now