30.časť

401 32 0
                                    

Summer

Som na nervy. Bojím sa o Rose. Mohol ju niekto uniesť. Nech sa vráti, poviem jej všetko. Sme v New Yorku,môže byť kdekoľvek. Zrazu sa predo mnou niekto zjavil. "Tak tu je upírka s deckom." Povedal. Bol to chlap. Upír a bol asi poriadne starý lebo ma schmatol a hodil o budovu ako nič. Chytila som sa za hlavu. Krvácala som. Hneď to prestalo. Chcel ma znova odhodiť no chytil sa za hlavu a padol na kolená. Uvidela som kto za ním stál. Kai.

Kol

"Dahlia robí 'ples'?" Spýtal som sa. Ona si robí prdel. "Ano. A ak chceme niečo viac zistiť tak tam musíme ísť." Povedal Elijah. Keď sme to videli tak sme skoro dostali infarkt. "A čo Kate? Nemôžeme ju tu nechať" začal som sa zase chovať ako predtým. Kate mi asi tak ľahko nedopustí. Nik sa ani neobtazuje chodiť domov. "Zostane tu s ňou. čarovať môžem aj tu." Povedala Qetsyah. Súhlasili sme.

Večer sme sa išli obliekať. Dal som si oblek. Naozaj ma zaujímalo čo je Dahlia zač. Vyrazili sme. A ide sa na bezkompromisnú smrť.

Summer
"Kai?" Hlesla som. Naozaj som prvý krát bola rada že ho vidím. "Našla si ešte niekoho kto je tak sexy?" Spýtal sa. "To si prehnal." Pozrela som na neho. Objala som ho. "Kde máš tú malú?" Spýtal sa. "Tak počkať?!" Povedala som nahnevane. "Neboj bol to vtip. Najdeme ju neboj. Zabudla si na to že som čarodejník?" Spýtal sa. Zohnala som rychlo mapu a sviečku. Urobil to kúzlo. Vôbec ma to nenapadlo. Vedela som kde je Rose. "Ďakujem. Naozaj, neviem čo..." hovorila som no prerušil ma "Stále som ti dlžný za to že si ma odtiaľ dostala." Usmiala som sa na neho  a rozbehla som sa na to miesto. Našťastie som uvidela Rose. Bola len trochu dezorientovaná. "Toto mi už nikdy nerob." Povedala som a vzala ju na ruky. Objala som ju. "Bála som sa. A moc." Trochu som jej aj chcela vynadať ale nešlo to. Bolo mi jej úprimne ľúto. Dala som ju na zem a išli sme do hotela.

Kol

Keď sme prišli uvideli sme veľa ľudí. Určite pozvala všetkých aby to dobre zamaskovala. Zrazu prišla. Žena v 'rokoch' mala červené šaty. Zaviedla nás niekam do pivnice. "Tak čo chceš?" Spýtal sa podráždene Nik. "To dieťa." Povedala protivne. Zrazu sa všetko zvrtlo. Ležal som na zemi, naželezníkovaný. Uvidel som vedľa mňa v povrazoch nejaké dievča. Pozrel som na ňu. Bola mi trochu podobná. Oči, mala rovnaké oči. "Freya?" Spytal som sa keď som bol už trochu pri zmysloch. Prikývla. "A ty?" Spýtala sa. "Kol." Povedal som. Snažil som sa dostať na nohy. Nakoniec sa mi to podarilo. Rozviazal som ju. Neviem prečo proste som mal nejaké nutkanie jej pomôcť. Keď som jej odviazal aj posledné lano, zrútila sa na zem. Zadunelo to. Rýchlo som jej chcel pomôcť na nohy ale mal som priveľa železníku. Ona ho tiež mala asi až nad hlavu. Otvorili sa dvere.

Ďalšia. Tak čo páči? Ak by tam bolo ohľadom minulosti alebo s Freyou niečo zle tak je to naschvál. Nechce sa mi vypisovať čo všetko som zmenila a čo nie. Ani poriadne neviem čo je tam dobre a čo nie. :D nevadí... dúfam že sa páči... ps: Freya je na obrázku vyššie...

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now