21. časť

588 40 0
                                    

Kol

Keď som to uvidel, vedel som prečo tak zastala."Ja tam ísť nemôžem!" Povedala a pobrala sa preč. Chytil som ju za ruku. "Ty tam môžeš ísť, ano? Ukáž tej krave že si silnejšia ako si myslí!" Pozerala na mňa vyplašene akoby som od nej chcel aby riadila lietadlo. "Fajn." Povedala a už ma vliekla na ples. Na začiatku nás odfotili a potom som ju zobral tancovať. "Ale ja tancovať neviem." Povedala a začervenala sa. "To nevadí." Chytila sa mojej ruky a všetko vypadalo dokonalé. Ale len na chvíľu.
Summer

Nevedela som prečo ale zdal sa mi divny. "Donesiem punč." Usmial sa a odišiel. No hneď na to prišla Wendy. "Ty si snáď nepočula čo som ti povedala??" Prišla a pozrela na mňa pohľadom ktorým by mohla vraždiť. " A ty si asi nepočula mňa, pretože som ti jasne povedala že ja sa Kola len tak nevzdám a už určite nie kvôli tebe." Pozrela som na ňu a išla som hľadať Kola. Nemohla som ho nájsť a ani Esther. Pozrela som na Mikaela a už som bola pri ňom."Kde je?" Vyprskla som na neho. Ak mi nedá už pokoj asi ho zabijem hneď tu. "Kľud slečinka, všetko sa dozvies ale poď za mnou." Povedal a už som za ním išla ako chvost. Keď sme prišli na miesto zbadala som Kola. Žil ale ak ho tu takto nechám tak už dlho žiť nebude. "Ani sa nepohni." Povedala Esther ale ja som na nu kašlala a pribehla k nemu. Bol celí krvavý ale bolo mi to jedno. Objala som ho a povedala "Neboj tej kravy sa zbavíme." "Nemala si sem chodiť" zachripel. "No jasné ako minule." No skôr ako stihol odpovedať ja som letela na druhú stranu a dolámala altánok ktorý mi stál v ceste. "Au." Sykla som a pozrela na Esther. "Hrdličky mám vás dosť! Zbavíme sa najprv teba Summer ty spôsobuješ najväčšie problémy." Povedala a už išla ku mne no ja som len mával rukou a Esther letela a dolámala lavičku. Mikael letel hneď za ňou. Vedela som čo musím robiť. Aj keď sa to nebude Kolovi páčiť, musím! Nechala som ho zmiznúť objavil sa u neho doma. Viem to tak funguje to kúzlo. A ja aj s celou záhradou vrátane Mikaela a Esther som vyletela do vzduchu. Potom si pamätám len tmu.
Kol

Neviem ako som sa sem dostal. Bol som doma na zemi v obývačke. Vedel som jedno Summer už za chvilu nemusí byť medzi nami. Bežal som tam najrýchlejšie ako to išlo a potom som ju tam uvidel. Bola mŕtva. Neviem či sa dokáže vrátiť aj teraz. V momente som bol pri nej. "Summer, preber sa. Prosím!! Kvôli tebe budem ten sprostý oblek nosiť aj každý deň. Je mi to jedno vráť sa!! Prosím." Slzy sa zadržať nedali. Tentokrát sa asi nevráti.

Mikaela aj Esther máte na fotke na začiatku. Aj keď myslím že každý vie ako vypadajú. Tak asi som to nemusela dať... No nevadí... Predovšetkým ďakujem za 70 vote

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now