20.časť

359 28 2
                                    

Kol

Tí idioti ma tu fakt nechali. Lenže som mal väčší problém. Po ostrove si môže behať Silas. Ja Nika raz zabijem. Asi si ani nevšimli že tam nie som.

Bekah

"Ako môžeš byť taký debil?! Nechal si tam mladšieho brata! Ja ta zabijem!" Vrieskala som celú cestu späť na ostrov na Nika. "A prečo si si nevšimla skôr ty?" Zvreskol na mňa keď už mal asi plné zuby toho ako na neho vrieskam. Keď sme zastavili vyskočila som z člnu. "Kol!" Kričala som po celom ostrove. Nikto sa neozval. "Je to tvoja vina! Tvoja, tvoja a tvoja!" Vrieskala som na Nika. V očiach som mala slzy. Už som to nevydržala a vlepila Nikovi facku. "Kľud, je pôvodný upír. Bude v pohode." Snažil sa nás ukľudnit Elijah. Zrazu som niečo začula. Otočili sme sa.

Summer

Neviem čo mám robiť. Mám zlí pocit. Neviem čo sa stalo. Neviem ako na tom sú. Bojím sa čo sa tam mohlo stať. Nemala som odísť. Ak sa niečo stane... ak sa niečo stane Kolovi ja to neprežijem.

Bekah

Uvidela som medzi stromami Kola. Skočila som k nemu a objala ho. "Za to môže Nik." Pošepkala som mu. Nasadli sme do člnu a konečne sme vsetci vyrazili. "Ďakujem že si ma tam zabudol Nik. Neboj oplatím ti to." Zasmial sa Kol. "Už sa teším." Ironicky povedal Nik. Po zbytok cesty sme boli ticho.

Summer

Už bolo neskoro tak som si išla ľahnúť. Kate som nechala nech ešte pozerá telku ak chce. Aj tak som však nevedela zaspať. Stále som sa prehadzovala. Čo teraz asi robia. Dala som si ruku na bruško. Cítila som ako mu bije srdce. Neviem ako dlho som tam tak ležala, zrazu som zaspala.

Kol

Prišli sme neskoro. Boli asi 3 hodiny v noci. Summer aj Kate už spali. Nechceli sme ich budiť a tak sme sa každý čo najtichsie odpratali do postele. Ľahol som si vedľa nej. Bola úžasná keď spala. Našťastie som ju nezobudil. A tak som zaspal.

Ďalšia časť. Bola som u babky ale nebol internet.

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now