2.časť

340 35 0
                                    

Summer

Ráno som sa zobudila. Vstala som z postele. "Rose?"zakričala som. Nevidela som ju. "Tu som mami." Pocula som. Bola vonku. Vzala som tašku vrátila kľúče, ovládla tú tetulku a odišla. Sadla som do auta. Rose si sadla vedľa mňa. "Moc sa teším." Povedala nadšene. "Ja viem. Aj ja." Usmiala som sa na ňu. Vypadala naozaj šťastne.

Rose

Nepovedala som jejbo tom denníku. Včera som v ňom našla list. Vypadol na poslednej strane. Stálo tam:
Drahá Rosie,
Moc ta lubim ale pochop že to nejde. Dúfam že ti to jedného dňa budem môcť povedať osobne... Tvoj ocko.

List som si strčila do kabelky a mame som nepovedala nič. List bol dosť stručný. Ani ja by som to nebola schopná nejako rozpísať. Asi som to zdedila po ňom. Uvidela som tabuľu s nápisom Mystic Falls. "Už sme tu." Zapištala som od radosti.

Summer

"Neboj, len nevyskoč už za jazdy." Zasmiala som sa. Rose už nebola schopná sedieť na mieste. Hneď ako som zastavila vyskočila z auta. "Poď mami, poď." Skríkla. Skákala na mieste. "Počkaj zlatko." Povedala som a vystúpila z auta. "Môžeme?" Spýtala som sa jej keď sme stáli pred dverami. Prikývla. Otvorila som dvere. Uvidela som Kola. "Ahoj." Povedala som potichu.

Kol

Začul som ju, a otočil som sa. Naozaj tam stála. Všimol som si osobu vedľa nej. "Oci?" Vypískla Rose. Usmial som sa na ňu. Rozbehla sa a hodila sa mi okolo krku.

Tak ďalší diel. Je trochu krátky ale asi už dnes bude pokračovanie. :)

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now