61. Bölüm

12.7K 874 76
                                    

### İYİ OKUMALAR arkadaşlar. Büyük bir zaman aşımı olacak bu bölümde ve finale de yaklaşmış bulunuyoruz :D ###







Asya'nın attığı fotoğraflara sevgiyle bakarken mesajları da gülerek okuyordum. Kızlar için benden daha çok alışveriş yapmışlardı. Her gün yeni bir şeyler alıp bana da fotoğrafını atıyorlardı. Ben bile doğru düzgün alışverişe çıkamamışken onlar çoktan odayı hazırlamaya başlamışlar bile. O kadar güzellerdi ki duygulanmadan edemiyordum. Kızlarımın gelmesini herkes heyecanla bekliyordu.

"Kızlarım hareketlenmeye de başladı halası artık gelmeyi düşünmüyor musun?" attığım mesajdan sonra sevgiyle karnımı okşadım. Miniklerim benim, biraz daha büyümüşlerdi sanki. Elimin altında hissettiğim sertlik o kadar güzel bir duyguydu ki bunu her kadın yaşamalıydı. Büyüdüklerini hissedebiliyordum.

"Halası yiyecek onları. Aferin onlara. Anne karnında yaramazlık yapmayı öğrenmeye başlasınlar. Bir doğsunlar asıl yaramazlık yapmayı o zaman öğreteceğim onlara. Bizzat benden öğrenecekler cadılık neymiş. Babalarının başını yiyeceğiz hep birlikte." Mesajına kahkahalarla gülmeye başladığım sırada içeri Ali girmişti. Biraz olsun kendimi toparlasam da gülmeme devam ettim. O da meraklanmış olacak ki hayırdır diyerek yanıma oturdu. Hızlıca telefonu ona gösterdim. Okurken gülse de kaşları yine çatılmıştı hemen.

"Siz kadınlar kızlarımı da kendi tarafınıza çekmeye şimdiden başladıysanız gerçekten vay benim halime." Biraz daha güldüm bu haline. Ali'nin bu dünya da gerçekten de en büyük imtihanı bu olmuştu. Üç tane kız çocuğu. Hangisinin peşinden koşup da hangisine karışacaktı acaba. Oh olsundu ama. Müstahaktı ona. Asya'ya kısa bir cevap verdikten sonra telefonu kenara bıraktım.

"Sen işe gitmeyecek misin bugün?" kafasını iki yana salladı.

"Bugün birlikte alışverişe çıkalım dedim. Hem sana hem kızlara bir şeyler alırız. Çok da gezmeyiz merak etme. Ayakların şişmeye başlamadan döneriz." Ne zamandır söylüyordu bunu zaten. Gerçekten de gitsek iyi olacaktı. Gün geçtikçe kıyafetlerim üstüme yapışır olmuştu ve bundan da iyice rahatsız olmaya başlamıştım.

Onu onayladıktan sonra yataktan kalkacakken durdurdum. Bir süre önce fark ettiğim bir şeyi ona da göstermek istiyordum. Bunu uzun zamandır bekliyordu zaten. Gözlerime merakla bakarken bir elini alıp karnıma koydum. Şaşkınlıkla bir bana bir karnıma baktı. Kendi arada sırada okşasa da benim pek yaptığım bir şey değildi bu. Aksine o dokunmak istediğine bile geri çekiliyordum ben. Gözlerine bakarak konuşmaya başladım.

"Senin bu kızların babalarına yaramazlık yaptığını göstermek istedi." Sözlerim biter bitmez biri hareketlenmiş ve resmen karnımda yer değiştirmişti. İkimizde sıkıca karnımı tuttuğumuz için bu hareketi çok net bir şekilde anlayabiliyorduk. Zaten daracık yerdi orası. Nasıl hissedilmesin ki?

Ali'nin gözleri daha büyük bir şaşkınlıkla açılmış öylece bana bakakalmıştım. Güldüm bu haline. Daha önce göstermek istesem de bir türlü fırsatını bulup gösterememiştim. Hele de en son ki halimizden sonra ikimizde sözleşmiş gibi sessizliğe büründüğümüz için hiç cesaret edememiştim. İki günden beri biraz biraz konuşmaya başlamıştık. Biraz daha ikimizde sakinleşmiştik. O gün ki konular bir daha açılmasa da aramızda bariz belli olan değişmelerde vardı işte. Ve bu sefer her şeyi olacağına bırakmıştım. Özellikle kaçmak için bir çaba göstermiyordum. Ne olacaksa onu yaşayacaktık.

DÜRÜST YALANCI: KISADIR AŞKIN BOYUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin