38. BÖLÜM

19.3K 901 56
                                    

                !!! LÜTFEN OKUYUN!!!!

## öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun arkadaşlar. Umarım bayramınız güzel geçmiştir. Neler yaptınız bakalım bu bayramda? Cevapları bekliyorum 😉😉 şahsen benimki yorucuydu. Gurbette yaşayıp memlekete bayrama gidince beş dakika boş kalmaya fırsat olmuyor. O yüzden zar zor anca yazabildim ve eğer ki bu bölüm hatalı ya da saçma sapan olduysa affedin. Kalabalık ortamda pek dikkatimi toplayamadım. Ama bayram hediyesi olarak istendiği için de yazmak istedim. Güle güle okuyun. Umarım çok kötü değildir de seversiniz 😇😇😘😘 diğer bir konuya gelecek olursak - Kİ BURASI ÖNEMLİ - bu birkaç bölüm geçiş bölümü gibi sakin ve biraz sevgi dolu olacak. Alışılmışın dışında bir Ali olacak belki. Ya da en fazla bu bölümde böyle olacak 😏😏 ama bu durum çok uzun sürmeden aksiyon ve heyecan dolu bölümler tekrar gelecektir. Ayrıca Ali'nin geçmişinin kapıları da aralanmaya başlayacak artık. Belki Yalçın Yalman ile bile tanışırsınız 😈😈 evet her neyse çok uzattım umarım bu kısmı okumuşsunuzdur çünkü hikayenin gidişatı için önemli bir duyuruydu. Bu hikayeyi canlı tutan ve bana ilham olan sizlersiniz. O yüzden her aşamadan sizin de haberiniz olmalı ve hep birlikte aile gibi olmalıyız. En azından benim isteğim bu. Okuyucularımla hep iletişim içinde olmak beni çok mutlu ediyor. Sizin yorumlarınız mesajlarınız beni yazmaya teşfik ediyor. 😇😇😘😘 bu sefer cidden susuyorum ve sizi bölümle baş başa bırakıyorum. İyi okumalar, bol voteler ve yorumlar. Abanın yoruma milleeeeeet 😎😎😎 ###



Gökyüzüne baktım. Huzur veren bir mavisi vardı. İnsanı ferahlatıyordu. Gözlerimi memnuniyetle kapatıp toprağın kokusunu içime çektim. Öyle güzel ve öyle harikaydı ki...
Gözlerimi açıp yürümeye devam ettim. Rengarenk ağaçlarla çevriliydi etraf. Farklı farklı meyvesi olan ağaçlarla. Rüzgarın tatlı esintisiyle yaprakları savruluyor ve o taze bahar kokusu bütün her yeri sarıyordu. Doyasıya içime çektim. Toprak yoldan ilerleyerek yürümeme devam ettim. Nereye gittiğimi bilmeden, nerede olduğumu bilmeden öylece yürüdüm. Yürüdükçe ağaçlar sıklaşmaya başladı. Ağaçların yaprakları daha da uzamaya başladı. Artık önüme uzun dallar çıkıyordu. Onları kaldırarak yürümeme devam ettim. Aniden kulaklarıma su sesi doldu. Hırçın gibiydi su. Fazlasıyla gür geliyordu. Daha büyük bir hevesle yürüdüm. Ve ben devam ettikçe yürümem zorlaştı.
Pes etmedim.
Yorulmadım.
Sadece yürüdüm.
Tam önüme düşen dalı çekecekken etraftaki ağaçlar aniden yok oldu. Onun yerine uzun renkli çiçekler çıkmıştı. Ellerimle okşadığım anda etrafı kelebekler sardı. Yüzümde ki gülümsemem genişlerken onları takip etmeye başladım. Çok güzellerdi. Biraz daha hızlanarak onlara yetişmeye çalıştım. Yol aldıkça daha da yukarı çıkıyorlardı. Umursamadım. Onları takip ettim. Çiçekler ortadan kaybolmuştu ama. Şimdi sadece yemyeşil çimenler ve kelebekler kalmıştı. Ve kulağıma huşula dolan hırçın su sesi. Sanırım şelale vardı.
Biraz daha hızlandım ve koşmaya başladım. Kelebekler yoktu artık. Kulaklarımda çınlayan su sesinden başka hiçbir şey yoktu. İçimde bir şey yükseldi. Koşmama devam ettim. Ama içimde ki şey ben koştukça yükselmesine devam etti. Umursamadan koştum. Biraz daha hızlanacaktım ki karşıma aniden gölün çıkmasıyla durup baktım. Kulağımda çınlayan suyun sesi buradan gelemezdi. Bu ufacık bir göldü sadece. İlerledim ve gölün kenarına gelip içine baktım. Çok berraktı su. Öyle ki kendi yansımamı bile görebiliyordum. Akıp giden suya bakarken tekrardan su sesi ile doldum ve hemen karşıma baktım. Gördüğüm şey ile mutlulukla gülmeme engel olamadım. Tahmin ettiğim gibi şelale vardı. Kocaman ve göz kamaştırıcıydı. Ayakkabılarımı çıkardım. Şelaleye gitmem gerekiyordu. O su da temizlenmem gerekiyordu. Uzun eteklerimi topladım ve göle adımımı atar atmaz kendimi uçurumdan düşerken buldum.

*****

Aniden düşme hissiyle irkilerek kalktım. Bu da neydi böyle? Ne demekti bu rüya? Gözlerim şaşkınlıkla açılırken sırt üstü uzanıp tavanı seyretmeye başladım. Çok güzel bir rüyaydı. Orada ki mutluluğu, huzuru hissetmiştim sanki. Ama sonu neden uçurum da bitti ki? Neden o suya ulaşamadım?

DÜRÜST YALANCI: KISADIR AŞKIN BOYUWhere stories live. Discover now