50. BÖLÜM

16.2K 788 79
                                    

### Merhaba arkadaşlar. Bu hafta itibari ile vizelerimin hepsini vermiş bulunuyorum. Bu yüzden bundan sonra tekrardan eski düzenimizi alıp, haftada bir bölüm koyacağım. İnşallah diyeyim ben yine de :D Biran önce bölümleri tamamlayıp, finali vermek istiyorum. Finala var daha ama artık uzatmadan asıl olaylara da bu bölümden sonra geçeceğim. Bu Hatay da geçen son bölüm. Artık çiftimiz evlere dönecek ve... Neyse okuyarak öğrenirsiniz artık :D İYİ OKUMALAR ;-* ###





Başıma sıkıca havluyu sardıktan sonra bedenime de sarıp dışarı çıktım. Gece yarısını çoktan geçmiş olsa da o kadar oynadıktan sonra duş almadan yatağa girmek istememiştim. Sonunda yarın düğün vardı. Her ne kadar Asya'larla olmak harika olsa da onların enerjilerine yetişmek çok zordu. Günlerce oradan oraya koşturmuş, bütün işleri halledebilmek için hep bir elden halletmeye çalışmıştık. Bu süre zarfında da Ali bir saniye olsun uyarmadan etmemişti. Krizden sonra daha da bir dikkatli olmaya başlamıştı çünkü. Bunların hepsi bir araya gelince daha da fazla yorulmuştum aslında. Hele bu gece, kına da attığım göbeklerden sonra ayaklarım neredeyse su toplamaya başlamıştı. Göbek atabildiğimi bilmezdim ama kadınların doğasında olsa gerek Asya'dan bakmamla hemen kapı vermiştim. Asya ile Arya beni kendilerine benzetme yolunda çok kararlılardı zaten. Hele Arya, baş öğretmendi.
Düşüncelerime daha çok gülerek dolaba giderken Ali de yatakta yan dönüp bana bakmaya başladı. Yine hemen bir şeyim var mı diye kontrol etmişti. Sanırım o korkuyu uzun bir süre üstünden atamayacaktı.
Onu göz ardı edip dolaptan alt iç çamaşırımı çıkardım ve havlunun altından giydikten sonra usulca havluyu çekip uzun saten geceliği başımdan geçirdim. Ali'den utanma gibi bir durumum kalmamıştı artık. Her bir karemi benden iyi biliyordu. Bazı açık sözleri yüzümü kızartsa da artık onlara bile alışmıştım. O her zaman ki Ali'ydi.
Sabahlığımı geceliğimin üstünden giyip, aynanın karşısına geçtim ve başımda ki havluyu çıkartarak saçlarımı kurutmaya başladım.  Düğüne saatler kala baş ağrısı çekmek istemiyordum. Zorlu uğraşlardan sonra saçlarımı fırçalarken, Ali'yle aynadan bakışlarımız çakıştı. Ellerini başının arkasında birleştirmiş, gözünü bile kırpmadan bana bakıyordu. Gülerek öpücük attım. Yüzü aydınlanmıştı. Ölürdüm ki ben bu adama.
Elimi de güzelce kremledikten sonra sabahlığımı çıkarıp yatağa girdim. Ali anında sırnaşmaya başlamıştı. Bu kadar sabretmesi mucizeydi. Her zaman ki gibi şuh bir ifadeyle parmağını yüzümde gezdirmeye başladı. Parmağını gözleri de takip ediyordu. Ağırca yutkunmadan edemedim. 


"Yine mis gibi kokuyorsun." 


"Yeni banyo yaptım." saçlarımı koklayıp, gözlerini saten geceliğimden belli olan göğüslerime dikti. Yüzümdeki parmağını usulca oraya indirip göğsümün etrafında dolandırdı. İnlememe az kalsa da bakışlarımı ondan çekmedim. 


"İyice belirginleşmişler." erotikleşmişti sesi ve bu haline bayılıyordum artık. Gülerek elini bastırdım ve usulca inlemesini zevkle dinledim.


"Artık eve gitmek istiyorum. Doyasıya birlikte olmayı özledim. Çığlıklarını özledim." deli olacağını bile bile fısıldamaya başladım.


"Bende sabaha kadar seninle sevişmeyi özledim." sinirle tıslayıp üstümüzü örttü. Devamı olmayacağını biliyordu. Sabah erken kalkmamız gerekti çünkü. Ve bugün bir hayli yorulduğumu da biliyordu.


"Beni deli ediyorsun kadın. Hem de çok fazla." kıkırdayarak bakışlarımı ona çevirdim. Gözlerinde arzu parıltıları ardı. Hiç sönmüyordu ki o arzu zaten. Göğsünün tam ortasına öpücük koyduktan sonra gözlerimin önüne gelen saçlarımı geriye ittim. 

DÜRÜST YALANCI: KISADIR AŞKIN BOYUWhere stories live. Discover now