40. BÖLÜM

16.7K 911 101
                                    

### merhaba arkadaşlar. İki günden beri internette bir sıkıntı olduğu için bölümü paylaşamadım. O yüzden bugüne kaldı. 😞😞 umarım beğenerek okuyacağınız bir bölüm olur. Şahsen bu aralar ilhamlarımla aram pek iyi değil. Zar zor kelimeleri bir araya getiriyorum. Ufak tefek bazı aksaklıklar olursa görmezden gelin lütfen. Ayrıca bu aralar kafamda tonlarca dönen işler var. Biraz sıkıntılı bir dönemdeyim yani. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim 😘😘 ve son olarak çok sevdiğim okuyucularımdan biri olan @ser22ap' ın hikayesi AVCI: İntikam Ateşi'ne bir bakın derim. 😉😉😘😘 iyi okumalar. ###




Boynumun sızlamasıyla inleyerek gözlerimi açtım. Ali hala göğsümde olduğu için boynum yukarıda kalmıştı ve tamamen tutulmuştu. Ağzımdan bir inleme daha döküldüğünde Ali de kıpırdanmıştı. Onun uyanmasından korkarak, sessizce, kıpırtısız bekledim. Dün gece çok geç yatmıştık ve üstelik hiç de iyi bir gece değildi. Ali’nin sözleri hala beynimde çınlıyordu. Acısı hala kalbimdeydi. Gözlerinde ki hüzün, sesinde ki yıkılmışlığı hala yaşıyordum. Aklım almıyordu ama. Babasının böyle bir caniliği yapmasını aklım almıyordu. Küçücük bir çocuktan ne istemişti ki? Bütün kirini niye bulaştırmıştı? Kendi hatasını neden Ali’ye ödetmişti?
Yüreğim iyice sıkılırken usulca Ali’nin kafasını yastığa koydum ve yataktan kalktım. Biraz daha uyumasında fayda vardı. Dün geceden sonra uyku belki iyi gelirdi.

Boynumu biraz ovaladıktan sonra en iyisinin sıcak bir duş almak olduğuna karar verip, sabahlığımı giymeden direk banyoya geçtim. Bugün pazardı ve büyük ihtimalle evde olacaktık. Ali’nin moralini iyice yerine getirmem gerekti. Ne kadar çabalarsam çabalayayım küçüklüğünde ki yarayı kapatamazdım, biliyordum ama en azından bugününü güzelleştirebilirdim. En azından ona şimdi huzuru, mutluluğu yaşatabilirdim.
Daha fazla kötü anıları düşünmeden hızlıca sıcak bir duş alıp çıktım. İyi gelmişti. Kaslarım açılmıştı en azından. Evde olacağımız için biraz süslenmeye karar verdim. Dışarıya çıktığımız zaman, özel günler dışında çok süslenmemi Ali sevmiyordu. Süsünü dışarıdakiler görmese de olur, diyordu. E haklıydı tabi. Kocam beni beğensin yeter değil mi? Kendi düşüncelerime gülerek kısa, kot bir etek giyip, üstüne boğazlı geniş bir kazak giydim. Kazağı eteğin içine sokarken boynuma da uzun bir kolye takmıştım. Aynanın karşısına geçip saçlarımı ilk önce havluyla kuruttum ve güzelce taradım. Bugün bir değişiklik daha yapıp saçlarımı toplayacaktım o yüzden hemen saçlarımı bukle bukle yapıp, iki kelebek tokayla yukarıdan tutturdum. Sanki çok kısaymış gibi biraz daha uzamıştı saçım. Ama yakışmıştı bana. Yüzümü açmıştı en azından. Kulağıma annemin küpelerini taktım mı tamamdı. Pek uymayacaktı kıyafetlerimle ama olsun. Çokta önemli değildi. Evin içindeydik nasıl olsa.
Bütün işlerimi bitirdikten sonra kısa botumu da giyip odaya döndüm. Ali hala bıraktığım gibi yatıyordu. Saat belki geç değildi ama bizim içinde idealdi. İkimizde uykuyu pek fazla sevmiyorduk. Birazdan kendiliğinden kalkacaktı hem. Ama yine de öperek kaldırma fikri daha çok hoşuma gitmişti.
Onun tarafına geçip, oturdum. Yüzü huzurlu görünüyordu. Güldüm bu haline. Benimle hep huzurlu olacaktı. Yüzünü okşadım usulca. Hissetmiş gibi kaşları çatılmıştı. Kıkırdayıp yanağına kocaman bir öpücük koydum. Yan dönmüştü bu sefer. Uykusu ağır değildi aslında, şimdiye uyanır demiştim ama… Bir kere daha öptüm bende. Bana da fırsat çıkmıştı sanki.

“Ali’m!” inlediğinde çoktan uyandığını da anlamış oldum. Oyun yapıyordu birde bana. Bu hali o kadar çok hoşuma gitmişti ki yüzüne ardı ardına öpücüklerimi sıralamaya başladım. Onun da hoşuna gitmiş olacak ki bir iki saniye sonra gülmeye başladı. Kalbimin hızını arttıran gülümsemesine rağmen öpücüklerime devam ettim. Yüzünde ki hafif sakalları batsa bile tenini dudaklarımın altına hissetmek muhteşemdi. Ona özgürce dokunmak muhteşemdi. Defalarca birlikte olmuş olsak bile bu denli ona yaklaşmak muhteşemdi.
Ufak bir kahkaha atıp beni hızla altına aldı. Onunla birlikte kahkaham ağzımdan çıkmıştı. Devimizi uyandırmıştık. Kara gözleri gülüyordu. Sımsıcaktı. İçim huzurla doldu. Dünkü Ali’den sıyrılmıştı. Şükür Ya Rabbim!

DÜRÜST YALANCI: KISADIR AŞKIN BOYUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin