52. BÖLÜM

13.1K 829 90
                                    

### İyi akşamlar arkadaşlar. Bölümler gecikiyor ama inanın ki insanlık hali işte. Bende gecikmesini istemesemde elimden daha fazlası gelmiyor ne yazık ki 😔😔 Üçüzlerin büyük haberünden sonra artık merak ettiğiniz konulara gireceğiz arkadaşlar ve bu bölümün sonunda size büyük bir sürprizim var bakalım beğenecek misiniz?? 😈😈😈 Ve bu akşamda size bir hikaye önereceğim çok sevdiğim okuyucumun hikayesi bakmanızı rica ediyorum. serap4734 Ekmek Parası adlı hikayesi. Okucuları bekliyoruuuz 😋😋😋😋 İYİ OKUMALAR 😘😘 ###






Elim usulca karnıma giderken odada ki herkes anlamını yitirmişti. Karnımdı üç tane can vardı. Üç tane hayat vardı. Bütün yüreğimi, Ali ile bütün sevgimizi taşıdığı üç can vardı.

Ali... Ali baba oluyordu. Ali'nin canı olacaktı. Bende can bulacaktı.

Nazlıca bir damla süzülürken karnımı biraz daha sıktım. Anne olacaktım. Ben üç tane canın annesi olacaktım. Benim de kocaman bir ailem olacaktı. Onları sevip, kollayacağım. Allah'ım! Sevdiğim adamdan hamileydim ben.

Aniden gülüp ağlamaya başladığım da Seda kollarını boynuma sardı. Artık daha farklı olacak her şey. Ali ile kalbimizin yaraları onlarla kapanacak. Ailemizin yangını onlarla sönecek. Hayatımızın baharını getirecekler.

"Seda, anne oluyorum." Seda ufak bir kahkaha attığında bende hem gülüp hem ağlamama devam ettim. Bu nasıl güzel bir duyguydu Allah'ım! Bu nasıl güzel bir mucizeydi! Benden katıp onlara veriyorsun. Benim kanımdan, Ali'min kanından canlar oluyordu.

"Hem de üçüz annesi olacaksın." daha çok ağlamaya başladığımda Seda biraz daha sıktı kollarını. Üç tane can mı? Allah'ım teşekkür ederim. Onları bana verdiğin için, bana anneliği yaşattığın için teşekkür ederim.

Seda ile hem gülüp hem ağladığımız uzun dakikalardan sonra göz yaşlarımı silip tamamen doğruldum. Rabia gülerek hemen yanımda dururken Yağız da gelip elimi sıktı.

"Tebrikler. Sana yakışır üç canavarın olacak." memnuniyetle güldüm sözlerine. Hala hayal gibiydi. Sanki Ali'nin kurduğu hayali yaşıyormuşum gibiydi. Ah Ali'm! Hemen haber vermeliydim. Bir an önce öğrenmeliydi bunu.

"Bir sıkıntın yok ama hemen ultrasondan bakalım tekrardan bebeklere, sende gör canım." Rabia'nın sesiyle ona döndüm.

"Eşimle birlikte göreceğim onları. Hemen gidip söyleyeceğim ona, en kısa zamanda da onları görmeye geleceğiz." gülümseyip kafasını salladı. Ali'me gitmeliydim. Gözlerine bakıp hemen müjdeyi vermeliydim. Baba oluyorsun dediğimde ki yüz ifadesini çok merak ediyorum. Aylardır, ki bunu ara sıra söylese de, bu anı bekliyordu o. Kendi ailesini, kendi canını bekliyordu. Ona evlat verecektim. Evlatlar verecektim.

Bir kere daha gülüp ayağa kalktım. Kendimi artık çok daha iyi hissediyorum. Hiç olmadığım kadar mutlu ve enerjiktim.

Yağız ve Rabia ile son kez konuştuktan sonra Seda ile odadan çıktık ve o anda bir sürü tebrikler gelmeye başlamıştı. Hemen yayılmıştı demek haber. Bu habere daha da mutlu oldum. Gelen her tebrikle biraz daha varlıklarına inanıyordum. Anne oluyordum ben. Üçüz annesi.

Odama doğru giderken hocam gelmişti yanıma. Gülerek kollarını sarıp, yanaklarımdan öptü.

"Tebrik ederim kızım." minnetle gülümseyip karşılık verdim.

"Teşekkür ederim hocam." birlikte odama girdikten sonra tekrar konuşmaya başladı.

"Senin bugünlük mesain bitti. Hemen çıkıp eşine haber verebilirsin. Bolca da dinlen ama. İnan çok sevindim bu habere. Tekrar tebrikler. Sağlıkla büyütürsün umarım."

DÜRÜST YALANCI: KISADIR AŞKIN BOYUWhere stories live. Discover now