Adopted By 4 Crazy Boys | 1D...

Von xjustAgirllx

507K 20.3K 9.8K

Rose is 17 jaar en zit in een weeshuis. Ze zit er al sinds haar dertiende, nadat ze haar ouders verloor heeft... Mehr

{1}
{2}
{3}
{4}
{5}
{6}
{7}
{8}
{10}
{11}
{12}
{13}
{14}
{15}
{16}
{17}
{18}
{19}
{20}
{21}
{22}
{23}
{24}
{25}
{26}
{27}
{28}
{29}
{30}
{31}
{32}
{33}
{34}
{35}
{36}
{37}
{38}
{39}
{40}
{41}
{42}
{43}
{44}
{45}
{46}
{47}
{48}
{49}
{50}
{Q&A ANSWERS}
{51}
{52}
{53}
{54}
{55}
{56}
{57}
{58}
{59}
{60}
{61}
{62}
{63}
{64}
{65}
{66}
{67}
{68}
{69}
{70}
{71}
{72}
{73}
{74}
{75}
{76}
{77}
{78}
{79}
{80}
{81}
{82}
{83}
{84}
{85}
{86}
{87}
{88}
{89}
{90}
{91}
{92}
{93}
{94}
{95}
{96}
{97}
{98}
{99}
{100}
{EPILOOG}
{Q&A ANSWERS 2}
{DANKWOORD}
{BELANGRIJK!}
{LAATSTE UPDATE!}
{200K?!!}

{9}

6.6K 258 65
Von xjustAgirllx

Omdat jullie zo nice zijn een nieuw hoofdstuk😝

~~~~~♡~~~~~

Pov Rose.

De volgende ochtend word ik vroeg wakker. Het is nu half zeven. Ik bedacht me dat ik gisteren te aardig tegen de jongens heb gedaan en als ik hier over zes dagen weg wil zijn, moet ik wel wat meer mijn best doen om niet aardig te zijn. En dat is voor mij nog best lastig, omdat ik geen Allison wil zijn.

Als ze niks met mijn verleden te maken hadden, kon ik heus wel aardig tegen ze doen. Maar dat gaat helaas niet. Omdat ik het hun niet kan vergeven. Ookal hebben ze misschien diep van binnen niks gedaan.

Ik stap uit bed, doe het licht aan en pak mijn gitaar. Ik weet dat het vroeg is, maar dat maakt me niks uit. Ik denk na over wat ik zou gaan spelen.

Ik open Spotify op mijn mobiel en scroll door mijn muzieklijst. Ik druk op The A team van Ed Sheeran.

Ik heb geen zin om mee te zingen zo vroeg in de ochtend en omdat ik bang ben dat iemand het hoort, dus ik laat dat aan Ed Sheeran over, of eigenlijk laat ik het over aan mijn mobiel.

Ik druk op play en zet gelijk in op mijn gitaar. Ik probeer zo zacht mogelijk mee te spelen op mijn gitaar, omdat ik niemand wakker wil maken.

Al vind ik het niet erg als ik Allison per ongeluk wakker maak. Want dan is haar schoonheidsslaapje voorbij. En dat heeft ze wel echt nodig.

Opeens hoor ik de deur tegenover me dichtgaan. Volgens mij heb ik iemand wakker gemaakt. Oeps?

Ik ga gewoon door met spelen, omdat ik geen zin heb om nu al te ontbijten en ik kan toch niet meer in slaap vallen.

Mijn slaapkamer deur wordt zachtjes opengemaakt. Blonde plukken haar verschijnt door de deuropening. Dat kan maar één iemand zijn.

Allison.



Nee grapje het was Niall. Allison heeft namelijk niet eens blond haar. Eerder bruin.

'Waarom speel je gitaar zo vroeg in de ochtend? Het is-' Niall kijkt op de klok, 'twintig voor zeven,' zegt hij met een zware ochtendstem. Ik haal mijn schouders op.

'Ik had geen zin om te ontbijten en ook niet om te slapen,' zeg ik. Niall knikt. 'Nou ik ga ontbijten want ik heb honger. Doei.' Niall sluit de deur en opent hem vervolgens weer. 'Je kunt trouwens goed gitaar spelen.'

'Dankje? Denk ik.' Niall grinninkt. 'Nou doei Rose.' Hij sluit de deur weer, maar loopt nu de trap af, in plaats van de deur weer te openen.

Even later is het liedje afgelopen en wordt gevolgt door een nieuw liedje. Story of my life galmt nu door mijn oren. Snel druk ik het uit.

Hoe komt dat liedje op mijn Spotify lijst? Ik kijk snel op WhatsApp. Ik heb wat appjes van Luna die ze vannacht heeft gestuurd.

Luuniee: Hey, sorry maar ik kon niet slapen, dus toen heb ik je Spotify account gehacked en even de meest fantastische nummers toegevoegd. I'M A DEVIL I KNOW IT...😈 02:13

Luuniee: Oke nee, ik heb het niet gehacked. Ik heb ooit eens stiekem meegekeken naar wat je wachtwoord was. Dus ja...🙊 02:14

Luuniee: SorryKnorry, maar ik vond het wel een leuk idee. Maar ik ga slapen doei poephoofd💋👅 02:14

Ik: Luna! Ik haat je. Je hebt mijn dag verpest! Opeens galmde Story of my life door mijn oren. Argg! Als ik je zie, je gaat eraan. xx je leukste vriendinnetje😈🔥 06:46

Ik: Vraag me niet waarom ik zo vroeg muziek aan heb. Ik zal toch antwoorden met: 'omdat het kan' nou doewgg apenkop🙈❤ 06:47

Luuniee is online.

Luuniee is aan het typen...

Luuniee: Dat van dat Spotify verhaal was zeker de story of your life? Of niet soms? 06:49

Luunie: Oke slechte grap ik weet het, laten we die maar vergeten en nooit met de mensheid delen😊🙈 06:49

Ik: Luna ik haat je! Hoe is het met je new best friend en Car? 06:49

Luuniee: Toppiejoppie! Ze is minder bitchie als ze slaapt dus ja. En Car? Car die loopt rondjes door de gangen omdat ze gisteren teveel suiker heeft gehad. Maar ik ga ontbijten met Car. Doewg dikzakje van me oh en ik haat jou ook🙋💋 06:51

Ik: Doeii Drol💩❤ 06:51

Ik sluit WhatsApp af en leg mijn gitaar aan de kant. Ik scroll even door Spotify om te kijken hoeveel One Direction nummers ze heeft toegevoegd.

Ik druk mijn mobiel uit als ik merk dat het er teveel zijn. 'Die ga ik nu niet allemaal verwijderen,' mompel ik.

Opeens begint mijn maag te knorren. Let's go and eat some breakfast! Ik sta op en loop naar benenden.

In de keuken zie ik Niall zitten met zes stukjes brood. 'Jeez! Hoeveel eet jij wel niet?' vraag ik hem.

'Uhm het waren er eerst tien, maar ik heb er al een paar op,' zegt hij alsof het niet is.

'Ik krijg er niet meer dan twee door mijn keel 's ochtends,' mompel ik zacht, meer tegen mezelf dan tegen Niall.

Niall grinnikt en eet gewoon door. Ik open zowat alle kastjes om een bord te vinden. 'Tweede kastje van links onderaan staan de borden en middelste kastje van boven de glazen,' zegt Niall met een grijns op zijn gezicht.

Ik rol met mijn ogen en pak een bord en een glas. Ik pak één broodje en beleg die met kaas en doe melk in mijn glas.

Ik ga tegenover Niall zitten en eet zwijgend mijn broodje.

'Dus.. wat vind je ervan om hier te zijn?' vraagt Niall. 'Ik ben hier alleen maar omdat het moet,' zeg ik terwijl ik naar mijn bord staar.

'Oké, nou ja, we zullen het jammer vinden als je weg gaat, maar als je over zes dagen nog steeds weg wilt, dan laten we je gaan.' Hij glimlacht even.

Het is even stil. 'Is je popcorn allemaal uit je haar?' Harry komt de keuken binnen. 'Nee het zit er nog in, dat kun je toch zien?'

Harry grijnst. 'Ja ik zie inderdaad dat er nog allemaal pocorn in je haar zit.' Ik rol met mijn ogen.

'Maar wat doen jullie om zeven uur in de ochtend op een zondag in de keuken?' Vraagt hij nu.

'Wat doe jij om zeven uur in de ochtend op een zondag in de keuken?' vraag ik aan Harry. 'Ik uhm, nou gewoon, omdat het kan.'

'Goed antwoord Hazz,' Niall grinninkt. 'Maar ik wil antwoord op mijn vraag,' zegt Harry.

'Nou, ik werd wakker door iemand die met een gitaar zat te spelen om half zeven in de ochtend,' zegt Niall terwijl hij naar me kijkt.

Ik haal alweer mijn schouders op. Harry kijkt me aan. 'Ik werd wakker door mijn irritante hoofd,' beantwoord ik Harry zijn vraag.

Hij knikt. 'Zullen we anders vanmiddag met z'n zessen nieuwe kleding voor jullie kopen? Het is namelijk koop zondag, dus bijna alle winkels zijn open,' vraagt hij na een half uur.

'Ja leuk!' Louis komt de keuken in huppelen. Waarom is hij zo vrolijk in de ochtend?

'Ik vind het prima, ook al moet je niet teveel inzet van mij verwachten,' zeg ik.

'En waarom moeten we dan niet teveel inzet van jou verwachten?' Niall kijkt me vragend aan. Hij heeft ondertussen al zijn brood op en eet nu een appel.

'Omdat ik toch niks nodig heb,' antwoord ik. 'Onzin! Je mag pas zeggen dat je niks nodig hebt als die kast van jou helemaal vol is.' Louis kijkt me aan.

'Ik heb geen geld om kleding enzovoort te kopen,' zeg ik doodserieus. 'Dat is ook niet nodig, want wij zijn nu je ouders, dus wij betalen wat wij willen betalen!' Nu is het Harry die iets zegt.

En wauw, het klinkt super raar om hun het woord "ouders" te horen zeggen. Want ze zijn het maar voor een week. Of nu eigenlijk nog voor zes dagen.

'Ik wil niet dat jullie voor mij betalen,' zeg ik terug. 'Pech, we doen het toch.' Liam komt de keuken binnen en heeft het gesprek waarschijnlijk meegekregen.

'Als jullie het zo graag willen en jullie anders niet kunnen slapen, doen jullie het maar. Ik ben toch van plan om niks te kopen.' ik kijk ze één voor één aan.

'Dat zien we dan wel,' zeggen Louis en Niall tegelijkertijd. 'Nu is het de bedoeling dat jullie tegelijkertijd "twins" roepen en vervolgens keihard gaan lachen als meisjes,' zeg ik tegen Niall en Louis.

'Uh nee, dat doen alleen jij en die vriendin van je, Luna toch?' Zegt Louis. Nu ik aan Luna denk, mis ik haar wel. Ook al heb ik haar maar een dag niet gezien, ik mis haar toch omdat ik bijna vierentwintig uur per dag samen was met haar.

Louis ziet mijn blik. 'Sorry, het was niet mijn bedoeling om je verdrietig te maken,' zegt hij. 'Het is oké, athans, nu ik niet meer bij haar in de buurt ben, vindt ze het wel nodig om mijn Spotify account te hacken.'

Wacht? Wat? Waarom praat ik normaal tegen ze. Gedraag je Rose. Als je weg wilt moet je niet zo aardig zijn.

'Waarom heeft ze dat gedaan?' Vraagt Harry. 'Oh gewoon,' zeg ik.

Good job Rose, lekker kort antwoorden. Ik ben trots op je. En nu zo houden!

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

92.9K 2K 36
Stel je voor, je bent 17 en gaat werken in het koninklijk paleis. Je hebt er veel zin in, maar wanneer je aankomt is het een levende hel, dankzij die...