Merhaba Ögretmenim (Tamamland...

Oleh pikaccuu1903

692K 30.6K 2.8K

"Kaybedecek bir aydınlığın yoksa karanlıktan korkmazsın..." dedi kadın sonrasında ise adama sıkıca sarıldı. ... Lebih Banyak

1.Bölüm: Taşınma
2.Bölüm : Mezarlık
3.Bölüm : Fotoğraf
4.Bölüm: Okul
5.Bölüm: Test Mevzusu
6.Bölüm: Uyku Olayı
7.Bölüm: Geçmiş I
8.Bölüm:Kafe
9.Bölüm : Kavga
10.Bölüm :Acı Mutluluk
11.Bölüm: Sarılma
12.Bölüm: Süpriz
13.Bölüm: Film
Bölüm 14
Bölüm 15
Bölüm 16
Bölüm 17
DUYURU!!!
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
Bölüm 22
Bölüm 23
Bölüm 24
Bölüm 25
DUYURU
Bölüm 26
Bölüm 27
Bölüm 28.
...
Bölüm 29
bölüm 30
Bölüm 31
bölüm 32
...
Bölüm 33
Bölüm 34
bölüm 35
Bölüm 36
Bölüm 37
Bölüm 38
Bölüm 39
bölüm 40
Bölüm 41
Bölüm 42
Bölüm 43
Bölüm 44
bölüm 45
Bölüm 46
Bölüm 47
Bölüm 48
Bölüm 49
bölüm 50
bölüm 51
bölüm 50 kesit
bölüm 52
bölüm 53
bölüm 53
bölüm 54
bölüm 54
bölüm 55
bölüm 55
bölüm 56
bölüm 56
bölüm 56
57.Bölüm/I.Part: Sahra
57.Bölüm/II.Part: Minik kız
57.Bölüm/ III.Part: Bekarlığa Veda
bölüm 58
bölüm58
bölüm 58
bölüm 59
bölüm 59
bolum 59
bölum 60
bölüm 60 (yay
bölüm 60(yay
bölüm 61 (yolculuk)
bölüm 61(gercekler)
bölüm 62(tesadüf)
bölüm 62 'sakin ol'
bölüm 63(o benim )
bölüm 63(evlilik teklifi)
bölüm 63( sahra benim kızım )
...
bölüm 64 çıkmaz yol
bölüm 64- anlaşma
merhaba 😄
bölüm 65- yemek
bölüm 65 - Gün
bölüm 66 ( kaza )
bölüm 66: itiraflar
-YILBAŞI ÖZEL-
...
yeni bölüm degil (Duyuru)
68.Bölüm-Eskiler
69.Bölüm-uyku
merhaba ✋✋
70.Bölüm-Nefret ediyorum
71.Bölüm
selam ✋
72.Bölüm : Semih babba
73.Bölüm:Geçmis
74.Bölüm: Kırılan Yatak
...
bir duyuru Daha ✋
ygs 😢😢
75.Bölüm
76.Bölüm :
77.Bölüm
78.Bölüm
79.Bölüm
80.Bölüm
81.Bölüm
82.Bölüm
finale Son Kala 😃
hadi bana kapak yapın bir de final hakkında bilgi verin
Final'den Kesit
Merhaba 😊😂
Büyük Final 💓
selam
merhaba :)
Merhabalar

bölüm :67 istanbul

3.2K 179 3
Oleh pikaccuu1903

67:part 1

Sara'dan

Hayat hep iniş  cıkıslardan ibaretti. Hic bir zaman duragan degil di benim icin. Ailemi kaybettikten sonra yasadıgım her sey hayatımdaki ucsuz bucaksız tecrübeler yıgınına bir anı olarak sinmisti.

Simdi daha olgun hissediyordum kendimi zamaninda yaptıgım hic bir hatayı tekrar yapmayacaktım. Sadece bir hatayı istemeden olsa tekrarliyordum. Apar ailesine bulasmak yani bu istemedigim bir hataydı ve tabi ki bu semihti. Bes senedir biriktirdigim kinler aslında bir bakışıyla tuzla buz olmustu. Simdi yine apar ailesinin bir üyesi gibi hissediyordum kendimi.  onun olmasamda ona aitmis gibi hissetme hissi vardı.

Semih degismis miydi belki  . Bu soruyu onu uzaktan izleyerek cevaba kavusturamazdım. Peki ya onun kızı olan benim canım kızım sahra inkar etsekte her zaman bir yönümüz ona çekiliyordu. Hayatım zaten bir karmasaydı simdi ise o karmasanın icinde yalnız kalmıstım.

" sara hanım toplantı icin  geldiler yurt dısından dilerseniz simdi baslatabiliriz? "

Sarı saclı uzun boylu ince vucutlu yası benden iki yas büyük olan kadına gülümsedim. Ilk toplantımdı dün aksam muratgilin evde kalmıstım. Semih istesede murat varken ona yakınlasamazdim. Sahrayı sabah yanımda getirmistim babasindan ayrılınca benden ayrilmayı istememisti. Ama sabah semihin beni aradiginı duyunca malesef ki beni de satmıstı. Evden bizi almasi icin muratı aramıstı semih.  Muratı tekrar ben arayınca icimi rahatlatmak icin bir sürü söz söylese de inanmasam toplanti icin semihle gelmistim.

" baslatabilirsiniz esila hanım "

Babamın masasının basından kalkıp sabahtan bu yana inceledigim dosyalari toparladım. Mini siyah etegimi ve sifon beyaz gömlegimi düzeltip bana hala rahatsizlik veren topuklu ayakkabiların üzerinde altımda yumurta kırılırcasına yürüdüm.

Toplantı salonu babamın odasının karsısındaydi. Kapıyı acıp iceri girerken ikisi kadın ikisi erkek kisilere baktım.  Erkekler lacivert kadinlarsa siyah tonlarinda giyinmisti. Suratıma Gülümseme yerlestirken on bes kisi kapasitede olan toplanti salonunda bana ayrilan bas köseye ilerledim. Krem rengi duvarlar ve orta da yuvarlak o seklinde bulunan masanın yanındaki renkli koltukları gecerek siyah deri koltuga yerlestim.

Dedigim seyleri tercüme eden sarı kadınlardan birini tercuman oldugunu anlayınca konustuklari ingilizceyi bildigim icin susturup projeyi anlatmaya basladım.  Memnun olduklarini aralarinda söylerken kendimi  sirkte yanan bir ates halkasindan gecer gibi terli hissediyordum. Sanırım ilk sunum tahmin ettigimden daha zor geciyordu.

Sunum biterken isiklari acıp kapayan sekretere de ayni tebessumlede gülümsedim. Yabanciların yüzündeki bos ifade hep dikkatimi cekmisti. Duygularini gizlemekte cok basarılı olan iki adam ve kadin aralarinda konusurken. Digerine göre biraz kilolu erkek  söze baslarken sakallarini kasidı.

"Dear Sara Lady with you to work glad we are. father fuat the gentlemen since the partnership to renew we would like to"

sevgili sara hanım sizinle çalısmaktan memnunuz biz. babanız fuat Beyden bu yana gelen ortaklığı yenilemeyi bizde istiyoruz.

  Kendine has sivesiyle konusurken yine o taktigim maskeyi taktım.

"the project US also you also benefit will provide I am sure."

yapılacak projenin bize de size de yarar sağlayacağına eminim.

"the evening do call files to review and signature we can at. necati gentleman in to get past our wishes in person to provide would like to"

akşam yapılacak iş görüşmesinde dosyaları inceleyip imza atabiliriz. necati beyefendi de geçmiş olsun dileklerimizi bizzat sunmak istiyoruz.

Yemek derken kaşlarım çatılsada sabah sekterin hatırlattıgı sey aklıma geldi. Biz onları getirip misafir ettirmistik yani necati amca etmisti. Simdi ise hastane de oldugu icin   yemekte bundan olsa gerekti.

"thank you the business Association for the project look forward looking forward to. necati gentleman at the moment much is not good. awareness still closed so is gone, even no matter we can not see."

teşekkür ederim iş birlik  için bu yapılacak projeyi sabırsızlıkla bekliyorum.  Necati beyefendi şu an pek iyi değil.  Bilinçi hala kapalı o yüzden gitmiş bile  olsak göremeyiz.

"the following instant our we go even something does not so sorry. evening at the dinner see you. now, Istanbul a ride what you think "

şu anlık elimizden gitsek bile bir şey gelmez o yüzden kusura bakmayın. Akşam yemekte görüşürüz.  şimdilik istanbul'u gezmeye ne dersiniz.

Zorla gülsemde yurt dısında kalınca pek sempati duymuyordum yabancılara daha cok antipati duyuyordum. Bu soguk insanlara hala anlamamıstım yada türkiyeye daha cok alıstıgımdan yeni insanlarla tanısmak bana göre degildi.

"like you a girl ride never no say. not like to Elizabeth and zein."

sizin gibi bir bayanla gezmeye asla hayır demem.  degil mi elizabeth ve zein.

Benim yasımda duran gec siyah saclı uzun kadına ve yanında zein adında ki adama sorarken yüzümdeki maskeyle hepsine güldüm. Tek derdim su an sadece necati amcaya gitmekti ama bu sirket icin önemli bir adımdı. Hafif kirli sakallı olan zein yerinden kalkmıstı. Aslında türk olsaydı sevebilecegim bir cinsti ama yabancılardan hala hoslanmıyordum.

"this offer no, not to say for stupid to be need to"

bu teklife hayır dememek için aptal olmak gerek.

Söyledigi söz güzel olsada umrumda degildi elimi tutup öperken tüm vucudumla tiksinmistim. Konusmamız devam ederken arabayı kullanamadigim icin sirkette ki birini bulması icin esila gönderirken sirketten ayrılmadan önce telefonumu ve cantamı almıstım.

Yine hafif kısa boylu biri yanıma gelip selam verirken esilanın ayarladıgını bilmistim. Adınî söyleyen cocukla birlikte yine muratın arabasinin grisi olan bir araca gecerken tebessüm etmistim. Öglenin kavurucu sıcagında arabanın ici hic havadar degildi.

Ön koltuga otururken arkaya oturan tercuman disinda iki erkek bir kadina yasantilarini sormustum. Pek umrumda degildi ama is ahlaki gereki agizinin iyice laf yaparsa musteriyi o kadar çabuk ele alırsın.

Benimle sohbete giren jackin evli olup ikiz cocugu varmis. Zein bekarmıs sirketin siosuymus. Elizabethte bekarmis ve bu sirkete ikinci gelisiymis.

Telefonum calınca müsade isteyerek acmıstım. Muratı görünce gülümsedim.

"Ne yaptın toplantıyı ? "

Konusma direk oraya kayinca türkce bilmediklerine emin degildim o yüzden evde daha detaya inebilirdim.

"Istanbulu geziyoruz murat su an arabadayız. Paristen gelmisler biliyor musun?"

Ciddiyetle söylerken muratın anlamasi icin dua edebilirdim.

" yine basın belada yavrum. Sana kolay gelsin"

O gülerken kolay gelmeyecekti. Ya ben cok ön yargılıydım onlara karsı yada onlar cok soguk insanlardı.

" sahrayı aradım az önce sanırım cok ozledim ikinizide "

Muratın kulagima gelen sesine bile özlemistim bende.

" bende galiba özledim. Az kaldi zaten gelirsiniz sizde "

" pambık sarıyı niye götürmedin len sen ? "

Ömerin sesi arkadan gelmisti. Telefonu kulagıma dayayıp icten gelerek mutlu oldum.

" niye noldu ki "

Kimde oldugunu bilmedigimden ortaya karisik söylendim.

" bir sey yok pambık zorla eve getirdim de ona laf ediyorlar. "

Ceydanın ince sesi yine duyulmustu hem o orda kalacak benim arkadasim onlari bırakacak mıydı.

" neyse sen kapat eve gecince ararsin "

Murata görüsürüz derken telefonu kapattım. istanbulun en güzel mekanlarini gezdirirken sahil kenarinda ki yürüyüsümüzde kız kulesinin hikayesini de anlatmaya basladım. Bu hikayeyi herkes bilirdi ama yine de duymak isterlerdi.

Sahildeki bir yesil cicekli karavanı olan  köftecide otururken getirdigim mekani yagdırgayan üclüye baktım. Agızlarının tadını bimmiyorlardı. Adını yine unuttugum yanımda calısan elemanı da hesaba katarak gelen göbekli amcaya bes yarım bes ayran söyledim. Ciddi ciddi bende özlemistim. Tahta oturma yerlerini tahta masalari istanbulun kendine has kokusunu ve istemesemde trafikteki korna seslerini. Yemek gelirken aklim sarada oldugu icin semihe mesaj atmayi ihmal etmedim. Utana sıkıla yensede sonunda memnun olarak bakan yabancilara güldüm. Fransada Domuz eti var diye yemedigim köfteleri simdi yiyebiliyordum. Zein ve jack birer porsiyon daha yerken  basimi sahile cevirdigim de tanıdık gelen yüzlerle konusmayı böldüm.

Semih ve sahra denize simit atıyorlardı. Arkalarından görebiliyordum.
Telefonu cıkarıp ararken elizabeth etrafa bakinmakla geciniyor digerleri köfte yiyip istanbulun havasini soluyorlardi.

Karsimda duran adam telefonu cebinden cıkarırken gülümseyip sahraya agiz hareketleriyle bir sey dedi.

" ne yapıyorsunuz "

Sorguya çeker gibi cıksa da sesim biraz sonunda kendimi frenledim.

"Sahil kenarindayiz toplantin bittiyse alalım mı ? "

Yaklasik dört metre ilerde sahranın elindeki simitleri denize tüm tüm atmasina gülümsedim.  Ayarı yoktu canım kızımın.

" aslinda coktan bitti ve su an arkanızdayım. "

Semih son sözle yönünü döndürüp gecen insanlardan gözünü alınca beni bakıp durdu.

" ne yapıyorsun orada ve o kadar erkegin icinde  hem onlar kim "

Semihin baktıgı yöne sahra da koca bir simiti atip beni görünce gülerken güldüm.

Semih telefonu kapatıp yanıma ilerlerken beyaz tenindeki siyah sakallariyla kaslari catilinca uyum icinde olabiliyordu. Yürüyüsünü siklastırmıstı.

Yerimden kalkarken sadece sofor olan adini unuttugum cocuk nereye gittigimi anlamisti galiba. Köftenin masalarini gecerken sahra yine minik kirmizi etegiyle kosarak gelirken kollarimi actim.

" ayyyy neee.. "

Koluma sarilinca alıp kucagıma yanaklarini öptüm. Dogruldugumda semihte bas ucumdaydi korumaci bir tavirla yine etrafa bakiyordu.

" o etekle disari cikmamalıydın hele ki o gömlekle "

Semihin bu sözleri hosuma giderken ellerini belime dolayinca cekilmek istesemde kolu tenine hapis etti.

" ya semih birak su an bir görüsme üzerindeyim yapma "

" beni baglamaz yavrum. Ben seni murattan bile kiskanirken bu halinle ucan sinegin bile kökünü kazirim. "

Eli belime gelince oturan kisiler ayaklanmisti.

Semihe dogru gelirlerken bana mi ona mi güldüklerini kestiremedim.

"ooooo .. Semih good to see you a coincidence."

ooooo.. semih seni görmek ne güzel bir rastlantı.

  Elini uzatan elizabethin bastan çıkarıcı gülümsemesiyle olaya fransız kaldıgıma emindim.  Fransiz deyimini de çözmüstüm bir konuyu anlamayıp aval aval bakıyorlardı onlarda.

"you also see a very Pleasant coincidence. what you are there are here Jack and zein"

sizi de görmek çok hoş bir rastlantı. ne işiniz var burda jack ve zein

El sıkısırken hala kafam basmıyordu hem semih ingilizce biliyor muydu ki.

" sen bunlari tanıyor musun hem ingilizceyi nasıl konusuyorsun ? "

Dislerimin arasinda hala kendimi yırtarcasina tebesüm etmistim.

" yönümü bulacak kadar az cok ingilizce seni sevmeyi anlatabilecek kadar çince. Sahrayı kandiracak kadar japonca bilirim yavrum. "

Yine kendine yapıstırırken  bir zamanlar isin basında oldugunda tanısmıs olduklarini anladim.

"this beautiful ladies you must be?"

bu güzel bayanlar senin olmalı.

Zein sahranın yüzünü sıkarken sahra hic sorun cıkarmamıstı.

"Yes, my wife and daughter"

evet eşim ve kızım

  Semihin verdigi tepki malesef ki dikkatimden kacmadi yüzüne bakarken cok masum gülebiliyordu. Oturup  semihle konusurlarken semih  etegimle oturmamı söylemisti. Arabada uzun hırkamın bulundugu söylerken yakında oldugu icin onu da getirmek icin gitmisti.

Sanırım parayonak olacagim ama bu adamın bu huylarini özlemistim. Aksam yemegi icin hazirlanacaklarini söyleyen zein le getiren kisiyle tekrar otele göndertirken  onlari ugurlamak icin verdigim tebessüm le cenem kasılmıstı. Ellerimle ovalarken tekrar köftecinin önüne gelip hesabi kapatmak icin semih parayı benden önce ödemisti. Tombul kısa boylu adamda yine bekleriz diye ugurlamıstı.

" ayne cemihh bana cekolada aydı. "

Sahranın dislerindeki cürükler daha da fazlalasacaktı. Semihe bakarken yine o masum gülümsemesini takindigi icin yutkunup sahraya döndüm.

" annem sen neden yiyorsun cikolatayı ? "

Semihten hesap soramiyordum yüzlerim alev alev yanıyordu sanki. Minik kızımdan ciddi olmayarak hesap sormustum.

" ayne cemihle eflencem men. "

Cemih cemih diye diye beynimi yiyecek olan kızımda ben gibi semih hastasıydı. Dün yolda uyandıgında ben konusmazken o semihle muhabbeti kurup okulda dinledigi şirinler şarkısını semihe de söylettirip dinlettirmisti defalar. Yanaklarım kızarırken semih sahrayı tek kolunda tutup beni yanina yine cekti.

" anneni de ben alsam olmaz mı ? "

Sahra bana ve semihe bakarken suratını bozdu.

" hayıy aynem papamın cen menimsin "

Semihin eline uzatip beni birakmasini söylerken mutlu hissediyordum. Ucu bucagı olmayan bir mutluluktu.

" anneni doya doya öpsem olmaz mı ?"

Ikimiz ayni anda semihi sıkarken semih yine o sempatik gülüsle güldü. Gözlerinin orada olusan büzülmelerle sarayla bizde gülümsedik.

" oymaz cemihh men jenin büjüyüyüm yapma."

Semih yine kolunu yandan gecirip kendine cekerken arabanın oldugu yere yaklasmistik. Yol kenarına park edilen arabalarla insan kalabalıgında yavas yavas ilerluyorduk.

" sen benim bücürüm ol annende benim prensesim olsun mu ? "

Sara yine suratını büzerken semihin kokusu üzerime yogun bir etki bırakmıstı. Kendimi suclu hissetsem yine onunla olmak sanırım dünyanın  en güzel harikalarindan biriydi. Belki de her yataga yattıgımda kurdugum bir hayaldi desem daha dogru olurdu.

" oymaz yaa aynnee jen git papama jen yüzelsin cemih meni cevmiyo "

Sahra suratini bozup bana kas çatarken semihten uzaklasmaya calissamda olmadi. Semih daha cok  kendine cekip kenetlemisti kendine. Yanımızdan gecen gruplara bakarken yine utancla yere egdim kafamı.

" sende güzelsin ama ben annene aşıgım ne yapacagız ? "

Elimi tutan eliyle yine yutkundum. Sanki bir anda tüm dünyaya meydan okuyordum o yanımda olunca simdi yine öyleydi.

" ayyynee ya aylayım mendee. "

Sinirle karisik dudagını büzerken kendimi toparlamaya calisip tenimdeki sicakligi hissetmistim.

" aglama sen semih saka yapiyor hem benim kızım melek gibi cok güzel semih senin gibi bir kız bulmusta ne istiyor"

Tek elimle yanagini sıkarken semihin elimi terletmesiyle yine yanaklarim alev aldi.

" evet senin gibi birini buldum ama sarami da isterim. "

Sahra sabrinin sonuna gelmis gibi tamamen morali bozuldu.  Gözleri yine dolacak gibi duruyordu ama pes edip aglayan bir kız degildi o.

" sakaydi bee benim bücürümü seviyorum ben. Annen cirkin sen daha güzelsin"

Yanagini öperken aniden ondan ayrilip benim yanagimi da öperek kendine cekmisti.

" yaa cemihhh ."

" nasilda annesine cekmis ya semiih diye söylenir  hemen "

Semih yine söylenirken park edilen arabalarin arasinda durdu. Saranin yanagini sıktı.

" eve mi bırakayım sizi ? "

Bana dönerken elimi tutan avucum terlemisti daha cok sancilarla ugrasiyordum soruyu son anda anladim.

" beni hastaneye birakir misin sarayi da merve teyzeye  birak yani sorun olmazsa yada bir taksi cagırabiliriz. "

"Ayynee men de geyyecem"

Sahranın itirazini anlamistim.

" bizde geliyoruz hastaneye hem zaten ben dun aksam ugramistim."

...

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

114K 5.1K 60
Sana Bir Sır Vereceğim dizisindeki karakterlerin bulunduğu bir hikayedir.Ama diziyle bir alakası yoktur.Bir aşk kitabıdır.. Not : Daha önce Facebook'...
1.9K 120 5
Ferit ve seyran üniversite de tanışıp birbirini çok seven kişiler olacak
52.3K 2K 44
Güven hayatıma girdiği anda bazı şeyler değişmeye başlamıştı. Bunu ilk zamanlar anlamamıştım ama geriye dönüp baktığımda gerçekler karşımda duruyordu...
5.7K 108 33
"görevim seni tutuklamaktı Karel ama ben sana çoktan aşık oldum." bir polis tutuklaması gereken katile aşık olabilir miydi? sırf onun için her şeyi g...