Merhaba Ögretmenim (Tamamland...

By pikaccuu1903

692K 30.6K 2.8K

"Kaybedecek bir aydınlığın yoksa karanlıktan korkmazsın..." dedi kadın sonrasında ise adama sıkıca sarıldı. ... More

1.Bölüm: Taşınma
2.Bölüm : Mezarlık
3.Bölüm : Fotoğraf
4.Bölüm: Okul
5.Bölüm: Test Mevzusu
6.Bölüm: Uyku Olayı
7.Bölüm: Geçmiş I
8.Bölüm:Kafe
9.Bölüm : Kavga
10.Bölüm :Acı Mutluluk
11.Bölüm: Sarılma
12.Bölüm: Süpriz
13.Bölüm: Film
Bölüm 14
Bölüm 15
Bölüm 16
Bölüm 17
DUYURU!!!
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
Bölüm 22
Bölüm 23
Bölüm 24
Bölüm 25
DUYURU
Bölüm 26
Bölüm 27
Bölüm 28.
...
Bölüm 29
bölüm 30
Bölüm 31
bölüm 32
...
Bölüm 33
Bölüm 34
bölüm 35
Bölüm 36
Bölüm 37
Bölüm 38
Bölüm 39
bölüm 40
Bölüm 41
Bölüm 42
Bölüm 43
Bölüm 44
bölüm 45
Bölüm 46
Bölüm 47
Bölüm 48
Bölüm 49
bölüm 50
bölüm 51
bölüm 50 kesit
bölüm 52
bölüm 53
bölüm 53
bölüm 54
bölüm 54
bölüm 55
bölüm 55
bölüm 56
bölüm 56
bölüm 56
57.Bölüm/I.Part: Sahra
57.Bölüm/II.Part: Minik kız
57.Bölüm/ III.Part: Bekarlığa Veda
bölüm 58
bölüm58
bölüm 58
bölüm 59
bölüm 59
bolum 59
bölum 60
bölüm 60 (yay
bölüm 60(yay
bölüm 61 (yolculuk)
bölüm 61(gercekler)
bölüm 62(tesadüf)
bölüm 62 'sakin ol'
bölüm 63(o benim )
bölüm 63(evlilik teklifi)
bölüm 63( sahra benim kızım )
...
bölüm 64 çıkmaz yol
bölüm 64- anlaşma
merhaba 😄
bölüm 65 - Gün
bölüm 66 ( kaza )
bölüm 66: itiraflar
bölüm :67 istanbul
-YILBAŞI ÖZEL-
...
yeni bölüm degil (Duyuru)
68.Bölüm-Eskiler
69.Bölüm-uyku
merhaba ✋✋
70.Bölüm-Nefret ediyorum
71.Bölüm
selam ✋
72.Bölüm : Semih babba
73.Bölüm:Geçmis
74.Bölüm: Kırılan Yatak
...
bir duyuru Daha ✋
ygs 😢😢
75.Bölüm
76.Bölüm :
77.Bölüm
78.Bölüm
79.Bölüm
80.Bölüm
81.Bölüm
82.Bölüm
finale Son Kala 😃
hadi bana kapak yapın bir de final hakkında bilgi verin
Final'den Kesit
Merhaba 😊😂
Büyük Final 💓
selam
merhaba :)
Merhabalar

bölüm 65- yemek

3.4K 191 1
By pikaccuu1903

65:part 1
Anlatıcıdan

Bir haftadır evde oturan sara her zaman ki gibi yine ayni konu üzerinde kafa patlatıyordu. Doluya koysa tasan bosa koysa bosalan bir konuydu onun icin. Çünkü bir sonuç çıkmıyordu burdan.

Yine her zaman ki gibi aklına bir terazi getirdi birine muratı birine de semihi oturttu. Kim daha agır gelecekti semihi ilk düsündü. Onunla gecenleri yasadıklarını her seyi. Onu degistirmek istemeyen kendisiydi onu oldugunu gibi seviyordu sara. Vurdumduymazlıkları hayat kopuk olması, kuralsız olmasını, kısacası her seyini seviyordu semihin. Ona iyi davranmıs mıydı murat kadar degildi ama o yoklukta bir varlık her seye yeterdi. Zaten sara onu yücelestirerek sevmisti ona ulasmak sara icin cennete ulasmak gibi bir seydi. O saranın zor günler yasasada semih konusunda hep bencildi onu aldattıgınıda biliyordu. Ama kalbi semihi unutmayı hic düsünmedi. Semihi unutmak onun icin hep zaman kaybıydı cünkü semihi sildim dedigini an yine göz kapaklarının icine çizilen resim gibi oda her kapanısta icindeydi. Sonuca yine varamadı semihi seviyordu vazgecmek sacmaydı.

Murata döndü demir terazide muratı düsündü. Arkadasıydı canından cok sevdigi cocukluk arkadası. Tabi ki de semihten cok yanındaydı semih he p onu üzmüstü ama murat. Sanki gökten inmis kanadını gizleyen bir melekti. Ona hic ask gözüyle bakmamıstı ki. Zaten muratta hic aska aç bir cocuk degildi sara öyle düsünüyordu. Murat onların hep yanındaydı ama gitmesi kötü etkilememis miydi sarayı. Ona alısmıstı onunla her seyi yapmaya onula sacmalamaya. Murat onun hep arkadasıydı bir sırdası ceydadan daha cok yakınıydı. En kötü sırrını bile bilen murattı iste agladında da güldügünde de dizine yatip dert yandıgı yine murattı.

Semihe döndü tekrar semihse bir bakısıyla dört mevsim yasatan biriydi. Semihi unutmadıgı gibi kimseyede asık olmamıstı sara. Kalbini kapatmıstı sadece deger verdikleri ve sevdikleri vardı. Murat ve sahra. Sahra onun kızıydı peki murat murat neydi ki. Yine cıkamadı icinden kötülükleri atarcası ofladı.

Ne zaman yoluna girecekti bu dengesiz düzen. Sorunları zamanında cözseydi. Arkasına almasaydı sorunları simdi başaracaktı her seyin cevabı.

Murat haklı mıydı ? Bir psikologa gitmelimiydi yani simdilik su durumu çözene kadar artık uyku düzenide bozulmustu. Düşünceler yine yorgun düsürüyor can sıkıyordu.

"Neyin var ?"

Muratın sözü saranın aklını dagıtmıstı. Ellerini çenesine dayamak hafif bir yorgunluk vermisti.  Yeni tatil evleri resmen ömer sayesinde hapishaneye inmisti.

" bilmiyorum aklım karısık. "

Bir haftadır evden dısarıya cıkmamak tabi ki muratıda etkilemisti. Çoktan kararını vermisti murat ama gerizekalı ömer yüzünden gidememisti birde iki hafta sehir dışına cıkma yasagı yemisti. O evde kalamayacakları icin yeni bir eve gecmislerdi. Bes günleri vardı sadece ve saranın ruh halini de artık anlıyordu.

"Anlat istersen?"

Konunun semih ve kendisi oldugunu gayet iyi biliyordu. Ne garipti ki artık biraz olsun o olay muratı toparlatmıstı kalbi dayanabilirdi. Ikisine de zaten mesafeliydi yeni evde artık odalarda farklıydı. Kendinden sogutup gidecekti belki iyi niyetinden belki de bilmiyordu iste. Sadece canı yandıgı icin gitmek istiyordu. Ya semihti ya oydu ve saranında hala semihe meyilli  bir yönü vardı yani gitmekti mesele.

"Bilmiyorum."

Yine aynı sözü tekrarladıgının farkında degildi sara.

" ajmaaa ya men jıkıydım
."

Sahra ömerin kucagında yine aynı düzende olan tatil villasının farklı kahverengi koltugunda sıkıkganlıkla söyledi ömere.

Tabi ömerde bıkkınlıkla ona baktı. Bir haftadır eve tutsaktı onlar buraya tatile geldi. Ama iliskileri yüzünden tatil pek uzaktı. Sabahtan beri besinci filmi izliyorlardı. Oda zaten cok sacmaydı kurgusu falan.
Film sonunda bitmisti dördü aynı koltukta yine bos bos durdu.

"Hadi film acta izleyelim?"

Tabiki de bu fikir saradan cıktı. Bes filmden önce gece acılan filmlerde  bile  göz devirerek bakmıstı.

"Ciddi misin?"

Murat yine saraya bakıp sacma filmi neden izlediginj sorarcasina söyledi.

" ya degilim de. Bilmiyorum sanırım geldiler. "

Sara dudaklarınî büzüp kaslarînı cattı.

" benden hic gitmediler lan ! Valla bunaldım bir bokada varamıyonuz size  bir sey diyim mi ? "

Murat ve sara aynı kanepede ömeri görmek icin sekil alırken ömer ikisini de süzdü.

" iki gerizekalı ,iki beyinsiz, iki ne istedigini bilmeyen salak, iki saf niyetli saflar sizden bi bok olmaz lan ! "

Ömere ikiside pür dikkat bakarken sara yine göz devirdi muratta hic oralı olmadı.

" takmıyolar bile la "

Sahrada artık sıkılıp ömerin kucagında muratın yanına gitti ortada annesini gecerek.

"Sıkıldık ömer ya dısarı cıkalım"
Sara artık dayanamamıstı normal dısarı cıkmayıp sorunları cözmek istiyordu ama cözülecege benzemiyordu.

" valla abi ya cıkalım tatile geldik "

Muratta sara ya katılırken sahra kucagına yerlesirken tepki vermedi. Soguk olacaktı ne kadar kendini frenlemesi gerekecekse yapacaktı.

" hadi la cıkalım . Yeminle kendimi süründürdüm sizin yüzünüzden bari bir yerlere gidip bakarım yüzüm gözüm biraz acılır kız keserim"

Sara ciddi olamaz diye icinden gecirirken vazgecmeden murat ve sara ayaklandı. Sonucta ekmege bile ömer gidiyordu oda bahceye bile cıkmasınlar diye erken geliyordu. Sahra bile artık cocuk bedeniyle sıkılmıstı evde oynamaktan.

Hepsi odasına gidip üzerlerindeki pijamaları degistirip daha rahat edebilecekleri kıyafetleri giyip salonda yine bulusmuslardı. En uzun sürede hazırlanan sara ve sahraydı tabi yine.

Evden cıkarlarken ayın ısıgına bile hasret kalan sahra sevincle bagırmıstı muratın kucagında.

Saat dokuza gelirken hepsi ömerin arabasına bindi. Ceydada bir haftadir hep aynı saatte aramayı huy edinmis gibi ömer telefonları yasakladıgı icin sadece ömeri arayıp sorabiliyordu.

Sacma bir sebep yüzünden arkadaslarından ayrı kaldıgını düsünüyordu ceyda. Ama o kadar hafife alınmayacak kadar sacmaydi.

Ömer dısarı cıktıkları söylerken ceydanın istegini geri ceviremedi. Gidecekleri yeri söyleyecegini bildirirken telefonu kapatıp arabayı caddeye gelince durdurdu. Yürümek iyi gelecekti. İsıklı sokaklarda insanların arasına katılıp temiz olmayan ama dördü icin temiz olan havayı cektiler. Evde cehennem gibi gelmisti kalmak simdi serinlikte dısarda olmak tabi ki de en büyük lutuftu. Yemek yemeyi kararlastırıp mekanın yerini ceydaya atan ömer etrafı camlarla kaplı icerisi cok kalabalık ama diger gectikleri kafelere göre daha az olan kafeye girdi.

Arkasında murat sara ve sahra girdi.

Ceyda ise o sirada arda ve semihide yanına alarak cıkmıstı. Belki herkese garip gelecekti ceydayla semihin arkadas olması ama sonunda olmuslardı. Yani diger günlere nazaran semih daha cok konusuyordu ceydayla. Ceydaysa artık ön yargılarını kırmıstı semihe karsı kapalı bir kutu degildi semih. Bir kitap gibiydi sadece ilk sayfasindan baslayıp anlayarak gitmen lazimdi. Bir ortadan bir sondan bir bastan okuyarak onu cözemezdi kimse.

Semihin gelecegini sara biliyordu zaten muratta biliyordu. Ama karısmayacaktı yani kendini  zorlayacaktı. Semihle zaten   karakolda konusmamıslar mıydı tabi ki de konusmuslardı.  Onuda artık anlıyordu murat o gün agizinı yüzünü kırmak istesede semihin artık ic yüzünü görmüstü. Ikisinin yalnız yaptıgı sohbet tabi ki muratı oldugu kadar semihide etkilemisti o hic oyle bir insan degildi ama bir seyler degisiyordu.

Mekanda ki garson dörder kisilik iki cam masayı birlestirmisti ömerin kalabalık dedigine karsılık. Sara ve sahra aynı yere otururken saranın karsısına murat sahranınkineyse ömer oturdu. Yine klasiklesen muhabbeti kimse etmeyip gelen menuye baktılar.

O sırada ceyda arda el ele tutusarak mekana girerken semihte telefonda önemli bir konu üzerinde konustugu icin mekanın önünde durdu.

Gelenlerle selamlasan kisiler yerine otururken sahranın yanına ceyda oturdu. Arda ise diger yanına sara istemeden de olsa semihi ararken bir anda duraladı. Gizli bir is cevirir gibi herkesin ona bakacagını varsayan tuhaf düsünceleriyle ceydayla muhabbet etti. Murat ömer ise artık ardayla daha iyiydiler onunla karsidan karsiya bir kac münazara ettiler.

Semih iceri girerken yine kendine özgü hvasiyla hala degisik sempatikligi mekandaki her kizin dönüp bakacagı cinstendi. Murat ve ömer görünce duraklasalarda hic bir sey olmamıs gibi selam veren semihin selamını alıp ömerin yanina oturmasını izlediler.

" ne yiyoruz? "

Semih söylenirken sarayla yine gözgöze gelmisti.

" daha secmedik ."

Murat onu farketsede yumusak bir tonda söyledi. Aralarındaki konusma ikisininde iyi niyetiyle oldugu icin ön yargı yine yoktu.

Bu duruma sasıran ömer murata bakarken murt yine kendine has bir tebessumle bir seyin olmadıgını söylerken ömer delirdigini düsünmüstü.

Yemekler secilirken sara daha cok muratın tepkilerini ölcerken hep ona bakmayı sürdürdü. Tabi ki de yemek sessizdi daha cok herkes kendi arasında konusmustu.

Yemek yendikten sonra gelen caylarla birlikte ortam biraz kurulabilmisti.

" yarın ne yapıyoruz? "

Ceyda yine söylenirken soguklugu kırmak istiyordu.

" yarın evdeyiz sarısın sansına küs "

Murat yine ortamın nesesini bozmamıstı cok iyi rol yapardı. Zaten gülmekte dogasında vardı hep sen şakraktı.

"Murat ya bir kere de bir seyda kırma. Sara gün yapalım mı ? "

Bütün erkekler hepsi ceydaya bakıyordu.

" gamzelim tatildeyiz farkında mısın ? Benim bildigim gün yani annemin kadınlarla toplanmasidir.
"

Ceyda biraz düsündü haklı olabilirdi. Tabi aniden güldü.

" sarayla ben yaparken siz dördünüzde bize katılacaksınız ? "

Gözlerini yine kısıp siyah rimelli kirpikleriyle hepsine baktı.

" arda sen buna evde bisey mi iciriyon? "

Ömerin verdigi tepki gayet yerindeydi. Zaten hayal dünyası hep genis olan bir sarıydı bu.

" bence  bir sey icirmiyor hep ceyda böyleydi. Hem cinsleri yerine illa bi bizle ugrasıyordu. "

Ceyda muratla ömere bakarken sinsice gülümsedi.

" yani geliyorsunuz ikinizde. Itiraz da istemiyorum hem size sòz veriyorum günde bulusup zil takıp oynayan kadınlar gibi sizi oynatmıcam. Hem benim askım var hem o  oynar"

Arda gözlerini bölertirken alnına elini koydu ceydanın tabi masadakiler ceyday gülerken..

" bence de arda iyi kıvırır "

Semih gülerek arkadasının düstügü duruma ceydayla iyi anlastigi icin destek oldu.

" ooo hocammm siz göbek atabiliyonuz mu ? "

Arda yine sabırla ceydaya baktı . Resmen kılıbık olmustu en nefret ettigi kelimeye simdi kendi kapilmisti.

" yok sara atamam sanki bilmiyon beni "

Sara düsündü harbidende arda ve semih hoca beraberken bir cıvıkta normalde olgundu.

" sakaydı ya benim kocam atamaz ki hem onun atmasina gerek yok hem  de geliyorsunuz . "
Ceyda zaten sıkılıp geleceklerini biliyordu semih dışında semihte zaten evde yasıyordu yani o zorunluydu.

" arda göbek atarsa bahis acarım diyen ömer olmustu. "

Arda bir zamanlr ögrencisi olan ömere güldü .

" kac yatıracaksin?"

Kaslarıyla gülerek indirip kldırdı.

" 1.500 cıkar benden "

"1.000 de benden "

Semih de güldü tabi ki de biliyordu icince ne gobek attıgı az para yatırdı.

" 1.500 benden"

Muratta söylendi. Eglence cıkmıstı ona.

" 4.000 le kapatıyorum gamzelim tatili bedavaya getircem. "

Ceyda gülümsedi. Arda ise böyle bir stres atmanın gerekli oldugunu savunuyordu. Cünkü balayı dedikleri kavram niyahetinde kavgalı bir ortama dönüsmüstü ve her sey karman cormandı. Hazır parayada yok diyecek bir insan degildi.

Bu günü kazasız belasız atlatan sara önceki olayın patlak vermesinden korksada düsündügü gibi olmamıstı.

...

Continue Reading

You'll Also Like

Kayıp Parça By Rabikce

General Fiction

109K 8.9K 16
Balım. Kalabalık bir ailenin en küçük üyesiydi. Babasının göz bebeği, abilerinin prensesi. Ancak annesinin hataları yüzünden hayatı bir anda değişti...
36.1K 1.2K 29
Evleniceksin dedi babası sertçe. Belki de Nazlının hayatını yıkan tek kelimedir bu. Hayır diyebildi sadece çok tiz çıkan sesiyle. Babası yine sertçe...
959K 56.7K 73
"Hiç bir aile karesinde yerim yokmuş ki benim" Ben Buse. Buse Yalın olarak doğmuştum ve şimdi Buse Gamzeli olarak ölecektim. Bu ruhu ölmüş, bedeni ya...
SARKAÇ By Maral Atmaca

General Fiction

1.8M 105K 7
"Delilerin sevdası hoyrat bir fırtına gibidir. Günün başında seni sarsan fırtına, gecenin şafağında ılık bir esintiye dönüşüp kaburgalarının arasına...