KIŞ ÖPÜCÜĞÜ |Tamamlandı|

Par endless_Q

3M 270K 124K

Not! Kitabın ilk bölümleri final olduktan sonra düzenlenecektir. [Kitabın Şarkısı : Lana Del Rey - Dark Para... Plus

❄FRAGMAN
❄KURT'UN ÇAĞRISI
❄ FALCI
KİTABIN VİDEO FRAGMANI!
❄KANLI AY
❄ FİRAR
❄KANDAN DAHA KIZIL
❄BEYAZ CADI
❄KOLYE
❄️ AKÇA AĞAÇLARI
❄️ULAK
❄️ MANTİKOR
❄UYANAN ÖLÜLER
❄️ KAVGA
❄️ ÇAĞRI
❄️ KURT'UN KALBİ -PART 1-
❄️ KURT'UN KALBİ -PART 2-
❄GÜNAHKAR TUTKU
❄ DİLEK FENERİ
❄️ KONSEY
❄️ ÖRÜMCEK ZAMBAĞI
❄️SİYAH HALKA
ALYSA'NIN DÖVMESİ!
❄️ ÖLDÜR!
❄️AV
❄️FISILTI GÖLÜ - PART 1-
❄️FISILTI GÖLÜ -PART 2-
❄️ ÖLÜ MANA
❄️GEÇMİŞ
YENİ KİTAP!!
❄️KOKU -PART 1-
❄️KOKU -PART 2-
❄️AVCILAR
❄️TESLİMİYET
❄️MEZAR SOYGUNU -PART 1-
❄️MEZAR SOYGUNU -PART 2-
❄️ÖDÜL
❄️DOLUNAY
❄️YUMURTA -PART 1-
❄️YUMURTA -PART 2-
❄️SEMÛM ATEŞİ
❄️SARHOŞ
❄️HADME
❄️RUH AYNASI -PART 1-
BİLGİLENDİRME!
❄️RUH AYNASI -PART 2-
❄️RUH AYNASI -PART 3-
❄️RUH AYNASI -PART 4-
❄️NEFES KESİĞİ
❄️ÖTEKİ DİYARIN ÇİÇEĞİ
❄️KARA TOHUMLAR -PART 1-
❄️KARA TOHUMLAR -PART 2-
❄️TABLO
❄️ÖLÜM HIRILTISI
❄️BİR AVUÇ YALNIZLIK
❄️ÜÇ KURT'UN EFSANESİ
❄️KARA ŞAMAN
❄️AMENTHES
❄️KIRIK DİYAR
BİLGİLENDİRME!
❄️YANAN ATEŞİN SESİ -PART 1-
❄️YANAN ATEŞİN SESİ -PART 2-
❄️GECE BASKINI
❄️ZAMANIN ÖTESİNDE
❄️VELLAÏ -PART 1-
❄️VELLAÏ -PART 2-
❄️VELLAÏ -PART 3-
❄️BOZUK TERAZİ
❄️LABRİS HARABELERİ
❄️ASLA DÖNÜŞ
❄️EVLİLİK RİTÜELİ
❄️KAYBOLAN MÜHÜR
❄️KALP ATIŞLARI
❄️AİLE
❄️KIRMIZI DRASENA
❄️GÖMÜLME YERİ
❄️LANETLENMİŞ HAFIZA
❄️KİME YALVARMALIYIM?
❄️ŞEYTAN KAVŞAĞI
❄️FİNAL

SORU-CEVAP!

11.7K 763 183
Par endless_Q

Herkese merhabalarrrrr! Nasılsınız bebeklerim? Ya aslında bu işi bir önceki bölümle yapacaktım ama unuttum. Şimdi instagram'da arada Twitter'de bol bol soru-cvp yapıyorum ama sosyal medyası olmayanlar ya da beni takip etmeyenler elbette bunları göremiyor. (Orada bazen büyük spoiler ve küçük spoilerde veriyorum ki zaten kesitler, canlı yayın genelde buralarda yayınlanıyor.) Bende dedim ki wattapdeki bebeklerimin günahı ne? Yapayım buraya da bir soru cevap.

Şimdi siz yorumlara aklınızdaki soruları (Net poiler istemeyen) sorun bende soruları buraya yazıp bölümü güncelleyerek herkesin görebilmesi için cevaplayacağım.

Sorular sadece Kış Öpücüğü ile ilgili olmayabilir. Benim hakkımda, gelecekteki kitaplar hakkında, Su Tanrısının Gelini ve Günahkar: Kan Sözü hakkında kısacası her konuda soru sorabilirsinizzzzz!!

Hadi sizi yorumlara alayım!

Seviliyorsunuzzz❤️💋

!!CEVAPLAR!!

1-) Alysa Anubis'e Gideonun dirilmesi için aşkı vaat etmişti. Bu konu ileriki bölümlerde ele alınacak mı?

Cvp: Bu olayı kış öpücüğünde görmeyeceğiz. İleride Anubisle ilgili bir kitap yazacağım ve bu konuyu işleyeceğim orada göreceğiz bu sözün nasıl tutulacağını.

2-) Gideon geçmişi öğrenecek mi?

Cvp: Hayır, Gideon geçmişi öğrenmeyecek. Neden diye soracak olursanız karakterlerimin arasında (şu anlık) en çok acı çeken Gideon oldu. Yani bu çocuğun başına gelen şeyler bitmedi bile ileride ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bende onun daha fazla üzülmesini istemiyorum. Belki içinizde öğrenmek hakkı diye düşünenleriniz vardır ancak şöyle de düşünmenizi istiyorum. Geçmişi öğrendiğinde hissedeceği tek şey acı... Sevdiği kadını koruyamamanın verdiği ızdırap olacak ben kara kurda bunu yapmak istemiyorum. Ama gelecek bölümlerde bir ihtimal onu Reila ile karşılaştırabilirim ufak bir sahne de olsa ve onun Alysa olduğunu düşünecek olsa da. (Reila ölü arkadaşlar dirilmeyecek.)

3-) Su Tanrısının gelinene haftada iki bölüm gelse olmaz mı?

Cvp: Buna daha kaç kere cevap vereceğimi bilmiyorum, arkadaşlar ben notları keyfimden yazmıyorum lütfen yazdığım notlara göz atın. Su Tanrısının Gelinin BAŞTAN yazıyorum ve ne kadar meşgul olduğumu bu yüzden kış öpücüğüne bile doğru düzgün zaman ayıramadığımı biliyorsunuz. Size şu anda verdiği yeni bölümler benim önceden yazdığım bölümler yani stoktan veriyorum bölümleri. Üstelik elimde 4-5 bölüm falan kaldı sonra ancak yeni bölümler ben düzenledikçe gelecek yani bende isterim sık sık bölüm atmak ama şuanda imkansız görünüyor.

4-) Sorum yok ama bir gün seninle tanışmayı çok istiyorum.

Cvp: Bana böyle sık sık gelenler mesajlar ve ben böyle düşündüğünüz için çokkk mutlu oluyorum inanın ki. Bir gün kesinlikle yüz yüze gelip oturup sohbet edeceğimize inanıyorum sadece biraz daha sabır istiyorum sizden <3

5-) Günahkar: Kan Sözüne bölümler ne zaman gelecek?

Cvp: Kış öpücüğü final verdiğinde araya çok zaman sokmadan günahkara başlayacağız bebekler kemerlerinizi sıkı bağlayınnnn :D

6-) Gideona taş veren şeytanın (Azir) hikayesi olacak mı?

Cvp: Evetttt!! Azirinde kitabını yazacağım çok heyecanlıyım ama daha var ona.

7-)Mana ve Aronun kış öpücüğüne geleceğini söylemiştin (Su Tanrısının Gelini adlı kitabımın ana karakterleri) konuya ne zaman dahil olacak?

Cvp: O kadar az kaldı ki. Yani şöyle iki, üç bölüme gelecekler merak etmeyin.

8-) İlham kaynağını çok merak ediyorum. Böyle mükemmel konular, akıcı yazım şekli ve betimleme, fantastik tarz olmasına rağmen düzgün olay örgüsünü aktarma... Kısacası nasıl başardın?

Cvp: Şöyle diyeyim ben çocukluğumdan beri fantastiğe aşığım yani ciddi anlamda okulun geri kalan kısmını çizgi filmlere, kitaplara ayıran biriydim. Sonra izlediklerimin bir süre sonra yetmediğini ve final olsa bile sevdiğim şeylerin devam etmesini istediğimden senaryoyu ben hayallerimde olay kurgusu kurarak devam ettirirdim. Yani sevdiğiniz konu hakkında çok okuma yapmanız gerekiyor, yazma işi ise pratikle alakalı. Mesela şu anda su tanrısının gelinini baştan yazarken ben bunları nasıl böyle yazdım deyip kafamı duvara vurmak istiyorum. Siz yazdıkça kaleminiz ve hayal gücünüz gelişiyor. Kitap yazarken en önemli şey ise yazdığın karakteri içsel olarak benimseyip onunla empati kurabilmeniz yani yazarken o kişi olmalısınız.

9-) Günahkar: Kan Sözü tam olarak ne anlatıyor?

Cvp: Kitap profilimde var ve fragmanı yayınlanmış durumda bakabilirsiniz. Günahkarda VAMPİR temasını işleyeceğiz. Bu seferki ana kız karakterimiz o dünyaya ait birisi yani başka bir yerden gelme veya kurban olayı yok. Dünya ise yine benim kurguladığım bir dünya olacak o yüzden bildiğiniz vampirler gibi olmayacak çokk çokk güzel şeyler var aklımda.

10-) Kış Öpücüğünün finaline ne kadar kaldı?

Cvp: Arkadaşlar ben doğaçlama yazdığım için size tam bir sayı veremem sadece çok az kaldığını söyleyebilirim yani olsa olsa en fazla on bölüm falan kalmıştır öyle diyim.

11-) En sevdiğin yemek ne?

Cvp: :D :D Sarma aşığıyım her türlü, mantı, karnı yarık üf üf üfff açıktımmm. Farklı kültürlere ait yemekler denemeyi de severim sushi mesela bayılırımmm.

12-) Ne Okuyorsun?

Cvp: Tarih bölümü mezunuyum, şu anda Tarih/Orta çağdan yüksek lisans yapıyorum.

13-) Seni tanıyabilir miyiz?

Cvp: Tabii. Ben Rümeysa Demirkutlu. 10 Haziran'da doğdum ve evet ikizler burcuyum :D 26 yaşındayım. Tarih bölümünde yüksek lisans öğrencisiyim. Erzincan da yaşıyorum ve doğma-büyüme buralıyım.

14-) Mutsuz sonlar daha kalıcı diye bir düşünce var buna inanıyor musun?

Cvp: Hayır, inanmıyorum. Bana göre mutsuz sonların kalıcı olduğu düşüncesi bize verdiği acıdan kaynaklı. Yani o kitaba her baktığınızda içinizde bir eksiklik, tamamlanmayan bir şeyler olduğu için sadece hüzün hissedersiniz ben kötü sonraları sevmiyorum. Belki ucu açıklık, belki ikisinin birlikte ölümü gibi şeyler kabulüm ama diğerleri bende kitap eksik kalmış hissi veriyor.

15-) Karakterlerin isimlerini neye göre belirliyorsun?

Cvp: Genelde sevdiğim ya da hoşuma giden isimleri koyuyorum yan karakterlere ama ana karaktere iş gelince renk değişiyor. Onları özenle seçip isimlerin anlamına bakıyorum ve ona göre isimlendiriyorum.

16-) Hiç kitaplarından birini mutsuz son düşündün mü?

Cvp: Şöyle söyleyeyim ileride yazacağım bir kitap var onun sonu ile ilgili bu çatışmayı yaşıyorum içimde. Ama içiniz rahat olsun kötü son yapsam bile ayrılık olmaz ya da biri ölüp biri kalmaz şu anda öyle düşünüyorum yani kötü son olursa ikisi birden ölür gibime geliyor kararsızım hala.

17-) Su Tanrısının Gelinini başından beri okuyorum. Tekrar basılma gibi bir durum olacak mı?

Cvp: Bebeklerim kitaplarımın hepsini bastıracağım içiniz rahat olsun bu konuda bana çok mesaj atıyorsunuz zaten. Su Tanrısının Gelini de basılacak sadece zamanı var <3

18-) Sosyal medya hesaplarını yazar mısın?

Profilimde aslında hepsinin linki mevcut bulamayanlar oradan tıklayıp ulaşabilirler.

İnstagram: endless_q

Twiter: Endless_QR

19-) !!Spoiler içerikli soru!! Su Tanrısının Gelini ile ilgili bir sorum var. İlk bölümde kahin adanan gelinin mavi gözlü olması gerektiğini söyledi. E bunu Aronda biliyor ve mana'nın gözleri mavi değil. Kitap ilk yazıldığında buna açıklık getirilmedi Aron Mana'nın hizmetçi olduğunu da öğrenmedi. İkinci yazımda öğrenecek mi?

Cvp: Bunları kitapta açıklamıştım canım ama sen unuttun ya da bütün kitabı okuyamadın herhalde. Adanan gelinlerin kurban verilen Tanrıya ait özellikleri olursa bu gelinin daha değerli olacağı düşüncesi ve Tanrıyı memnun eder diye köyler taptıkları halka bu özellikleri taşıyan kişileri kurban ediyor ama bu bir zorunluluk değil. Yani bu özellikleri taşımayan kişilerde Tanrılara kurban ediliyor. Kahinin orada amacı farklıydı bu yüzden özellikle Aithra dedi. İkinci soruna gelirsek Aron Mana'nın hizmetçi olduğunu öğreniyor hatta son bölümlerde bununla ilgili konuşmaları vardı Mana ile.

20-) Mafyalı, aksiyonlu, yetişkin içerikli bir kitap gelir mi senden çok merak ediyorum.

Cvp: Beni fantastik olmayan bir kitap yazmam için o kadar zorluyorsunuz kiii :D :D Yani bende istiyorum yalan değil. Aksiyon, korku ya da bilim kurgu gibi böyle büyüsüz kitap yazmak fakat istesem de bu şu anda mümkün değil. İleride yüksek lisansım biterse böyle bir şey yapabilirim belki bakalım <3

21-) Kış Öpücüğünün bir sonraki bölümüyle alakalı sorularım var. Alysa bir şekilde hipnoz edildi diyelim. Harak her zaman onun gölgesindeydi o neden bir tepki vermedi? Gideon nerede o da mı uyuya kaldı?

Cvp: Arkadaşlar bu soruların cevabını diğer bölümde göreceksiniz zaten sabırlı olun lütfen <3

22-) Yan karakterlerle ilgili ekstra bir kitap yazmayı düşünüyor musun?

Cvp: Ayrıyeten yan karakter yazmayı sevmiyorum. Çünkü aynı dünya, aynı insanlar bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Belki ileride tek bir kitap yazarım ve bu kitabın bir bölümünde bütün karakterlerimle alakalı özel bölüm şeklinde yan karakterlere zaman ayırarak onları ele alabilirim.

23-) Son olarak;

Cvp: Beni sevdiğiniz hakkında bir sürü yorum atmışsınız ayy bende sizi çokkk seviyorum inanın ki. 4 yıldır bu platformdayım ve biz bu dört yıl içinde o kadar büyüdük ki. Benimle birlikte başlayıp yeni aramıza katılanlar olsun artık kocaman bir AİLEYİZ! Ve daha da büyüyeceğimize eminim. Bir gün kitaplarımızı bastırarak elimize de alacağız o zaman sizinle yüz yüze de konuşma şansım olacak o günün gelmesini bende sizin kadar sabırsızlıkla bekliyorummm.

GÖRÜŞMEK ÜZEREEEEE :* :* :*

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

8.4K 736 27
23.12.14 Bir Akıl Hastanesi! Günler geçtikçe benliğinin yok olduğunu farkeden ve gölge gibi peşinde gezen geçmişini araştıran biri ; "Holly" ve onunl...
338K 36.9K 30
"Kime, nasıl bir kötülük yaptın da kollarıma düştün?" Büyük Cadı Avı'nda yakalanan Larina; ailesiyle birlikte yanmak üzereyken kendini yabancı bir ev...
67.2K 10.8K 49
Bütün evrenin zaman akışını değiştiren saati almak için büyücüler ve mistiklerden oluşan beş kişilik bir takım yaratılır. Takımdaki kilit nokta, Tess...
23.6M 1.4M 78
Doğum gününden sonra, kardeşiyle eğlenmek için konsere giden bir genç kız... Fırtına yüzünden iptal olan konserden eve dönmeye çalışırken, kendini bi...