Κεφάλαιο 108.

1.5K 149 22
                                    

***

-Άλκης Παππάς; Δεν ξέρω κανέναν με αυτό το όνομα! δήλωσα μπαίνοντας στην τράπεζα μαζί με τον Αντρέα και την κυρία Κωνσταντίνα.

-Τι να σου πω αγάπη μου. Όταν ρωτήσαμε μαζί με τον Γιώργο για τον διαχειριστή του λογαριασμού μας έδωσαν αυτό το όνομα και είναι υποδιευθυντής εδώ.

Κοίταξα γύρω μου σαν χαμένη. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Πώς με ξέρει αυτός ο Άλκης Παππάς και γιατί δίνει λεφτά στο φροντιστήριο μου και στους γονείς του Αντρέα;

Νομίζω θα τρελαθώ μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Δεν μπορεί να το ζω αυτό, είναι παρανοϊκό.

-Κατερίνα; άκουσα κάποιον να φωνάζει και κοίταξα να δω από που προερχόταν η φωνή.

Το βλέμμα μου έπεσε σε έναν κουστουμαρισμενο άντρα, περίπου στην ηλικία του πατέρα μου, με μαύρα κοντοκουρεμενα μαλλιά και μούσι, κάστανα μάτια, από όσο μπορούσα να διακρίνω. Πρώτη φορά τον βλέπω. Ωστόσο, εκείνος λες και με ήξερε χρόνια, με πλησίασε χαμογελαστός και πήγε να μου δώσει το χέρι του, όταν ο Αντρέας μπήκε μπροστά μου σαν προστατευτική ασπίδα.

-Ωπ, αναφώνησε εκείνος γελώντας αμήχανα και μάζεψε το χέρι του. Άριστος φύλακας. Να υποθέσω ο Αντρέας; ρώτησε συνεχίζοντας να χαμογελάει.

Τα μάτια μου τον επεξεργάζονταν από πάνω μέχρι κάτω προσπαθώντας απελπισμένα να θυμηθώ έστω και την παραμικρή λεπτομέρεια για αυτόν αλλά τίποτα. Είναι άγνωστος για μένα.

-Εσείς ποιος είστε; ρώτησε η κυρία Κωνσταντίνα σοβαρή τραβώντας του την προσοχή.

-Αν ο μικρός είναι ο Αντρέας τότε εσείς πρέπει να είστε η Κωνσταντίνα, η μαμά του. Χάρηκα για την γνωριμία, Άλκης Παππάς, είπε δίνοντας της το χέρι του για χειραψία.

-Αντρέα δεν καταλαβαίνω τίποτα, ψιθύρισα σοκαρισμένη και εκείνος μου έπιασε το χέρι.

-Ηρέμησε θα καταλάβουμε σε λίγο.

-Παρομοίως κύριε Παππά, είπε η μαμά του Αντρέα δίνοντας και εκείνη το χέρι της.

-Θα προτιμούσα τον ενικό, δεν είμαι και τόσο μεγάλος! σχολίασε και γέλασε. Λοιπόν Κατερίνα, χαίρομαι που σε γνωρίζω. Έχω ακούσει πολλά για σένα, γύρισε και μου είπε τείνοντας μου το χέρι του αλλά δεν έκανα καμία κίνηση για να του δώσω το δικό μου, πράγμα που τον έκανε να ξεφυσησει. Καταλαβαίνω την σύγχυση σου. Λογικά θα σκέφτεσαι ποιος είναι αυτός και πως στο διάολο με ξέρει, ε; Λοιπόν, η μαμά σου δεν σταματάει να μιλάει για εσένα... Σε αγαπάει πολύ.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα