Κεφάλαιο 101.

1.6K 168 22
                                    

***

Αντρέα pov

Πρέπει να σταματήσω να το κάνω αυτό. Να την κοιτάω κάθε πρωί που ξυπνάω πιο νωρίς από εκείνη. Χαλάω την ώρα μου, συν ότι είναι κριπι.

Δεν έχει κοιμηθεί πολύ. Πέρα από την ώρα που περίμενε να κοιμηθώ για να σηκωθεί και να πάρει σεντόνια για να ξαπλώσει στο πάτωμα η πεισματάρα, δεν την πήρε αμέσως ο ύπνος. Την ένιωθα ανήσυχη για αρκετή ώρα. Νομίζω δεν έχει κλείσει καν τρεις ώρες ύπνου.

Κάνω πιο πίσω τα μαλλιά που πέφτουν στο πρόσωπο της και συνεχίζω να την κοιτάζω παρ'όλο που πριν μόλις μερικά δευτερόλεπτα έλεγα να σταματήσω να το κάνω. Είναι λες και τα μάτια μου αρνούνται να την αφήσουν.

Δεν ξέρω αν μπορώ να την συγχωρέσω. Ξέρω ότι την πίεσε ο πατέρας της και χθες κατάλαβα πόσο τρελός είναι αυτός ο άνθρωπος. Αλλά μπορούσε να πει όχι. Μπορούσε να αντισταθεί ή να το πει στην μαμά της εξαρχής.

Ίσως όμως... Τώρα που το ξανασκέφτομαι και αν σκεφτείς και τι έγινε χθες... Αν είχε πει όχι τότε, λες να έκανε κάτι παρόμοιο με χθες; Αν την έβλεπε ότι δεν λυγίζει και αν εκείνη αναγκαζόταν να μιλήσει στην μάνα της, ίσως να έφταναν στην χθεσινή κατάσταση μήνες πριν.

Και ίσως τότε τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα για εκείνη.

Την σφίγγω πάνω μου και μυρίζω το άρωμα της.

Όχι όχι. Καλύτερα που έγινε έτσι. Και ας πληγώθηκα και εγώ αυτή την φορά. Τουλάχιστον τώρα είμαι κοντά της και μπορώ να την προστατεύσω. Θα κάνω τα πάντα για να σιγουρευτώ πως είναι καλά.

Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να έχει ένα φυσιολογικό πατέρα, που δεν είναι κολλημένος και δεν σηκώνει το γαμημένο χέρι του για να της κάνει κακό.

Από την άλλη... Αν δεν ήταν αυτός και οι μαλακιες για ιδέες του δεν θα είχα ποτέ καμία ευκαιρία μαζί της. Με είχε μισήσει πραγματικά από εκείνη την νύχτα στις Βρυξέλλες. Την πρώτη μας φορά.

Θυμάμαι σαν χθες πόσο ταραγμένη ήταν όταν ξύπνησε. Και εγώ είχα αγχωθεί αλλά εκείνη ήταν πραγματικά λες και είχε χάσει την γη κάτω από τα πόδια της.

Θυμάμαι και όλο το παιχνίδι που ξεκίνησε μετά. Εκείνη που έκανε λες και δεν με ξέρει και άλλαζε δρόμο κάθε φορά που με έβλεπε και εγώ που έκανα φάση με οποία έβρισκα και με κάποιες είχα κοιμηθεί κιόλας προσποιούμενος ότι είχα κάνει σεξ πολύ πιο πριν από αυτό. Αφού τελικά έχασα την παρθενία μου μαζί της, από εκεί και πέρα πήγαινα με κοπέλες όσο πιο συχνά μπορούσα για να αποδείξω ότι και καλά όντως είχα πηδηχτει από πριν. Μόνο εκείνη ξέρει την αλήθεια ακόμα και σήμερα.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα