Κεφάλαιο 9.

2.3K 191 34
                                    

***

-Έλα ηρέμησε, θα φτιάξουν τα πράγματα, προσπάθησε να με καθησυχάσει η Στέλλα χαϊδεύοντας απαλά το μπράτσο μου.

-Τι να ηρεμήσω μωρέ, με δουλεύεις;! Σου λέω δεν με αφήνει να βγαίνω από το σπίτι εκτός αν είναι να πάω σχολείο ή φροντιστήριο. Αν το κάνω θα μου πάρει και την τηλεόραση! αναφώνησα με ένταση και σηκώθηκα όρθια. Το μόνο που λέει από την Κυριακή μέχρι σήμερα είναι αυτό. Τι θα κάνω ρε γαμωτο, τι θα κάνω;! Δεν έπρεπε να αναφέρω μπροστά του το όνομα του Νικολάου εξαρχής!

-Που να το ξέρεις ρε Κατερίνα ότι ξέρει τους γονείς του; Δεν είχε αναφέρει ποτέ τίποτα σχετικά με αυτό το θέμα. Να μυρίσεις τα νύχια σου για να μάθεις ότι έχει άσχημο παρελθόν μαζί τους;

-Και πες μου τι να κάνω; Μου το είπε σχεδόν ξεκάθαρα, αν δεν κάνω αυτό που θέλει, δεν θα ξανά πάρω το κινητό ή το λάπτοπ, ούτε θα ξανά βγω! Πραγματικά το πιστεύω ότι είναι ικανός να μου βρει δάσκαλο για κατοικον μάθηση ή όπως σκατα το λένε αυτό το πράγμα. Πραγματικά είναι ικανός, πηγαινοερχόμουν ανήσυχη πάνω κάτω, κοντά στο παγκάκι που ακόμα καθόταν η Στέλλα.

-Κάτσε κάτω και σκέψου λογικά. Τι άλλο μπορείς να κάνεις;

-Τίποτα! Τίποτα δεν μπορώ να κάνω! ύψωσα τον τόνο της φωνής μου τραβώντας την προσοχή μερικών από τα παιδιά που βρίσκονται δίπλα μας. Τι κοιτάτε ρε; ρώτησα άγρια και εκείνοι γύρισαν το βλέμμα τους αλλού. Μόνο ένα πράγμα μπορώ να κάνω, ξεφυσιξα, καθώς άφησα το σώμα μου να πέσει στο παγκάκι, στο σημείο που καθόμουν πριν, και έτριψα το πρόσωπο μου με τα χέρια μου.

-Το αποφάσισες δηλαδή; Θα το κάνεις; ρώτησε η κολλητή μου και κούνησα το κεφάλι μου θετικά. Τι να σου πω. Το ξέρεις ότι δεν εγκρίνω να κάνεις κάτι τέτοιο. Αλλά από την άλλη δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Είναι ανυπόφορη και δεν είναι ούτε μια εβδομάδα. Αλλά αν όντως αρχίσεις τις προσπάθειες, καλύτερα να βιαστείς. Άκουσα ότι εχθες έκανε κάτι με την Αφροδίτη μετά το σχολασμα, είπε και σήκωσα τα μάτια μου απότομα για να την κοιτάξω.

-Δεν μιλάς σοβαρά, έσφιξα τα χέρια μου σε μπουνιές.

-Σοβαρότατα. Το έχει μάθει σχεδόν όλη η δευτέρα λυκείου.

Τον παπαρα! Το Σάββατο έκανε κάτι μαζί μου και την Τετάρτη πήγε και έκανε κάτι με άλλη;

Δεν του άρεσε μαζί μου και είπε να ξανά δοκιμάσει με την Αφροδίτη;

Μου το κάνει και πιο δύσκολο να βρω τρόπο να τον ξανά πλησιάσω.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα