Κεφάλαιο 39.

1.6K 154 6
                                    

***

-Που είσαι; ρώτησα απότομα στο τηλέφωνο.

Μην πάω σπίτι του και δεν είναι εκεί. Να πάω κατευθείαν στο μέρος που βρίσκεται να ξεμπερδεύω με αυτό το θέμα.

Άκους εκεί, να με απαταει εμένα ο κάφρος!

-Σπίτι είμαι με τα ξαδέρφια μου. Για

Ναι, όπως είχε βγει και πριν με τα ξαδέρφια του. Με την γκόμενα είναι σίγουρα.

-Μόνο με τα ξαδέρφια σου; ρώτησα εκνευρισμένη διακόπτοντας τον.

-Ναι, οι γονείς μου βγήκαν με τους δικούς τους. Τι έπαθες, γιατί μιλάς τόσο άγρια; ρώτησε ο Αντρέας και γέλασα ειρωνικά.

-Τίποτα δεν έπαθα. Σε κλείνω, γεια, είπα βιαστικά και του το έκλεισα στα μούτρα.

Άρχισα να περπατάω πιο γρήγορα και σε λίγα λεπτά ήμουν σπίτι του.

Δεν κατάλαβα για πότε πέρασα την αυλή και έφτασα μπροστά στην πόρτα να χτυπάω το κουδούνι σαν μανιακη.

-Κατερίνα; Τι στο

-Πιστεύεις ότι μπορείς να παίξεις μαζί μου αγόρι μου;! άρχισα να φωνάζω μόλις άνοιξε την πόρτα και πέρασα μέσα στο σπίτι, χωρίς να τον αφήσω να μιλήσει. Ποιος νομίζεις ότι είσαι ε;! Που θα μου τα φορέσεις εμένα;!

-Κατερίνα τι λες, δεν σε καταλαβαίνω, και μην φωνάζεις, είναι εδώ

-Η γκόμενα σου;! Για φώναξε το το τσολι γιατί θα την πάρει και θα την σηκώσει! άρχισα να ωρύομαι και να κοιτάζω γύρω γύρω το σπίτι.

-Ηρέμησε ρε κοπέλα μου! φώναξε ο Αντρέας και με έπιασε από τους ώμους ακινητοποιώντας με. Τι σκατα σε έχει πιάσει, ποια γκόμενα και μαλακιες; Δεν σε έχω απατήσει, πως σου έχει καρφωθεί αυτή η ιδέα; με κοιτούσε στα μάτια συγχυσμένος και πραγματικά ήθελα να του χώσω ένα χαστούκι που θα το θυμάται για μια ζωή.

-Δεν θα με κοροϊδεύεις εμένα Αντρέα! Δεν θα μου το παίζεις θύμα την μια, ότι επειδή δεν παραδέχομαι πως νιώθω για σένα δεν σε θέλω και σε πληγωνω και την άλλη να μαθαίνω ότι βγήκες με άλλη! Μην το αρνησε, είδα με τα μάτια φωτογραφία που την έχεις αγκαλιά! συνέχισα να φωνάζω και κουνώντας έξαλλη το σώμα μου προσπαθούσα να ξεφύγω από το κράτημα  του αλλά δεν τα κατάφερνα.

-Τι γίνεται εδώ; ακούστηκε κάποιος άλλος να ρωτάει και αφού σταμάτησα να κουνιέμαι σπασμωδικά, γύρισα να κοιτάξω ένα άλλο αγόρι, μεγαλύτερο από εμάς, να κατεβαίνει την σκάλα.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα