Κεφάλαιο 104.

1.5K 153 17
                                    

***

-Λοιπόν, εμείς φεύγουμε. Κοιμηθείτε, μην μας περιμένετε γιατί θα γυρίσουμε αργά και εσείς έχετε σχολείο αύριο! τόνισε σοβαρή η μαμά του Αντρέα όσο έβαζε το παλτό της.

Αφού έφυγαν μαζί με τον κύριο Γιώργο, γύρισα να κοιτάξω τον Αντρέα.

-Απορώ πως αντέχουν να πάνε σε επαγγελματικό ραντεβού μετά από ολόκληρη μέρα στην δουλειά! αναφώνησα περίεργη.

-Τι να σου πω και εγώ το ίδιο σκέφτομαι, ανασηκωσε τους ώμους του. Λοιπόν, θες να δούμε και καμία άλλη ταινία; Μπορούμε να κάτσουμε να την δούμε εδώ, είπε δείχνοντας μου την μεγάλη τηλεόραση.

-Ναι δεν έχω πρόβλημα. Πάω να φέρω πατατάκια να τρώμε, απάντησα πηγαίνοντας στην κουζίνα.

-Θα ανοίξω την τηλεόραση.

Ακούστηκε το κουδούνι εκείνη την ώρα αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί έψαχνα τα πατατάκια σε όλα τα ντουλάπια. Ίσως να πάω να ρωτήσω τον Αντρέα που τα έχουν.

-Που βάζετε τα πατατάκια; ρώτησα γυρνώντας ξανά στο σαλόνι.

Και τότε βρέθηκα αντιμέτωπη με τα έκπληκτα μάτια του Στάθη και του Μάνου που στέκονταν έξω από την πόρτα.

-Τι στον πούτσο;

***

-Συγγνώμη, σοβαρά τώρα, μου λες τι συμβαίνει στο σπίτι του Αντρέα αλλά δεν μου λες πως βρέθηκες στο σπίτι του; Τι φάση; ρώτησε αγανακτισμένη η Άννα και στριφογυρισα τα μάτια μου.

-Ναι γιατί είναι μεγάλη ιστορία και προς το παρόν θέλω να σου μιλήσω για το συγκεκριμένο περιστατικό! Δεν μπορείς να φανταστείς τι βλέμμα του έριξαν και οι δύο μόλις με είδαν. Και μετά γύρισαν στον Αντρέα και άρχισαν ερωτήσεις του τύπου "Για αυτό δεν ήρθες σήμερα;" και "Τι στο διάολο, τα βρήκατε μετά από αυτά που σου έκανε;". Άννα δεν φαντάζεσαι, με κοίταζαν και ένιωθα πως αν δεν ήταν παράνομο θα με είχαν πάρει ήδη στο κυνήγι με τα τουφέκια και τις καραμπινες...

-Και σε έστειλαν στο δωμάτιο του για να μιλήσουν αυτοί στο σαλόνι;

-Βασικά μόνη μου είπα να τους αφήσω γιατί δεν άντεχα αυτά τα βλέμματα που μου έριχναν. Είναι απαίσιο όλο αυτό, απαίσιο. Ένιωθα ήδη τόσο άσχημα, φαντάσου τώρα να έρχονται και οι κολλητοί του, που ξέρουν την αλήθεια και να με βλέπουν εδώ. Που να ακούσουν ότι μένω εδώ κιόλας...

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα