Κεφάλαιο 37.

1.6K 158 7
                                    

***

-Γιατί είσαι τόσο ήσυχη; ο Αντρέας έσπασε την σιωπή.

-Μ'αρέσει η ησυχία, ανασηκωσα τους ώμους μου πίνοντας μια γουλιά από την μπύρα μου.

-Δεν εννοώ αυτό. Από την ώρα που σου είπα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί σου και ξέρω πως και εσύ νιώθεις το ίδιο το μόνο που είπες ήταν ότι θα κρυώσουν οι πίτσες. Από εκείνη την ώρα δεν έχεις βγάλει αχνά, παρατήρησε και πήρα μια βαθιά ανάσα χωρίς να τον κοιτάξω.

-Απλά δεν ήθελα να μιλήσω. Που το κακό σε αυτό;

-Έκανα λάθος έτσι; ρώτησε κάνοντας εμφανή τον εκνευρισμό στην φωνή του. Δεν νιώθεις το ίδιο. Έκανα λάθος που υπέθεσα ότι είσαι ερωτευμένη μαζί μου, συνειδητοποίησε αμέσως και εγώ ένωσα τα βλέμματα μας.

-Όχι, Αντρέα

-Και τότε γιατί είσαι μαζί μου; σηκώθηκε συγχυσμένος διακόπτοντας με και άρχισε να περπατάει πέρα δώθε. Γιατί είσαι σε σχέση μαζί μου εδώ και ένα μήνα αφού δεν νιώθεις όσα νιώθω εγώ;

- Αντρέα μην λες μαλακιες! αναφώνησα και σηκώθηκα όρθια για να σταθώ απέναντι του. Δεν είμαι μαζί σου για να περνάω την ώρα μου, είμαι μαζί σου γιατί σε θέλω! Δεν καταλαβαίνω γιατί σε έχει πιάσει τόση ανασφάλεια.

-Γιατί έχει περάσει ένας ολόκληρος μήνας Κατερίνα, ύψωσε την φωνή του. Ένας ολόκληρος μήνας και ακόμα δυσκολεύεσαι να μου πεις πως νιώθεις. Με

-Θες να μάθεις πως νιώθω Αντρέα; άρχισα να φωνάζω και εγώ. Νιώθω τρομοκρατημένη! Τρομοκρατημένη γιατί δεν έχω ξανά νιώσει έτσι για κάποιον! Παλιότερα δεν ξυπνούσα και σκεφτόμουν αμέσως ένα άτομο, ούτε ξάπλωνα το βράδυ στο κρεβάτι μου έχοντας στο μυαλό μου πάλι το ίδιο άτομο. Δεν είχα άγχος μην κάνω κάτι λάθος, δεν είχα τόσο άγχος μήπως φύγει αυτό το άτομο από την ζωή μου. Δεν έχω ξανά νιώσει ποτέ τόσο χαρούμενη και δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο φοβισμένη μην χάσω τον άνθρωπο που με κάνει να νιώθω έτσι. Νιώθω τρομοκρατημένη μήπως τα χάσω όλα το δευτερόλεπτο που θα πω φωναχτά πως είμαι ευτυχισμένη. Αυτό νιώθω Αντρέα, είσαι ευχαριστημένος που το άκουσες;

Ένιωθα τον λαιμό μου να γδερνεται ολοένα και περισσότερο εξαιτίας την έντασης της φωνής μου και των λυγμων που προσπαθούσα να συγκρατήσω.

Αφήνοντας τον να με κοιτάζει αμίλητος, έκπληκτος μετά από όσα άκουσε, μάζεψα στα γρήγορα τα πράγματα μου από την κουβέρτα και πήγα να φύγω.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα