Κεφάλαιο 58.

1.5K 166 70
                                    

-Τι κάνεις με το κινητό μου Κατερίνα, σε ρωτάω, είπε και στήριξε το σώμα του στον αγκώνα του.

-Απλά άκουσα ότι ήρθε μήνυμα και είδα ποιος έστειλε. Τόσο κακό είναι; ρώτησα ήρεμη και άφησα το κινητό του ξανά πάνω στο κομοδίνο.

-Όχι Κατερίνα, δεν είδες μόνο ποιος έστειλε, διάβασες και την συνομιλία μου με τον Μάνο. Όταν πρότεινα να μπορούμε να ανοίξουμε ο ένας το κινητό του άλλου με τα αποτυπώματα μας δεν είχα στο μυαλό μου να ανοίγεις το κινητό μου την ώρα που κοιμάμαι και να διαβάζεις τα μηνύματα που στέλνω στους φίλους μου, τόνισε θυμωμένος και ανακαθισα στο κρεβάτι.

-Εντάξει ρε Αντρέα, δεν διάβασα και τίποτα τρομερό! Και τώρα που το θυμήθηκα, δεν πιστεύω να ξαναπάς στο σπίτι αυτής της ηλίθιας!

-Μην αλλάζεις θέμα Κατερίνα! Εγώ δεν έχω ανοίξει ποτέ το κινητό σου για να δω τα μηνύματα σου, ειδικά ενώ ξέρω ότι ο Λαμπρόπουλος σου στέλνει συνέχεια, γιατί σου έχω εμπιστοσύνη. Εσύ γιατί, ενώ είδες το μήνυμα που μου έστειλε η Νεφέλη, μπήκες και στην συνομιλία μου με τον Μάνο;

-Γιατί απλά...

-Δεν με εμπιστεύεσαι και ήθελες να δεις αν του είπα ότι έγινε κάτι χθες με την Νεφέλη, με συμπλήρωσε εκείνος και στριφογυρισα τα μάτια μου.

-Καμία σχέση, δεν μου πέρασε τίποτα τέτοιο από το μυαλό! αποκρίθηκα σταυρωνοντας τα χέρια μου κάτω από το στήθος μου. Αλλά όπως και να έχει δεν θέλω να πας στο σπίτι της ξανά. Αυτή έχει πάθει εμμονή να σου την πέφτει. Και τις προάλλες που μου είχες πει να δω ποιος σου έστειλε μήνυμα και ήταν αυτή, είδα πιο πάνω ότι σου έστελνε καρδούλες!

-Πρώτον δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω, ειδικά μετά από τέτοια συμπεριφορά και δεύτερον, η κοπέλα είναι απλά φιλική και απλά θέλει να την βοηθήσω να καταλάβει τα μαθηματικά. Και εσύ και ο Μάνος λέτε απλά μαλακιες.

-Αντρέα δεν λέμε μαλακιες και το ξέρεις πολύ καλά. Δεν θέλω να πας ξανά στο σπίτι της, και δεν θα πας, με κατάλαβες; ρώτησα αυταρχικά και εκείνος σήκωσε το φρύδι του.

-Δεν θα πάω;

-Όχι.

Τον κοίταξα παραξενεμενη όταν άρπαξε το κινητό του από το κομοδίνο και το άνοιξε.

Συγγνώμη, τσακωνόμαστε και εκείνος ανοίγει το κινητό του; Πάμε καλά;

-Νεφέλη καλημέρα! Φυσικά και θα ξανάρθω σπίτι σου για να συνεχίσουμε την ύλη. Στείλε μου και πες μου πότε μπορείς, είπε στέλνοντας φωνητικό και γουρλωσα τα μάτια μου.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα