Κεφάλαιο 52.

1.6K 164 27
                                    

***

-Σοβαρά τώρα; Το τέλειο δώρο που σκέφτηκες ήταν αυτό; ρώτησε κοιτώντας απαξιωτικά αυτά που κρατούσα.

-Δεν μετράει τόσο το δώρο, αλλά η σημασία του! Τα βλέπεις αυτά εδώ; ρώτησα ενθουσιασμένη δείχνοντάς της τα πράγματα που είχα στα χέρια μου.

-Εννοείς το ένα μπρελόκ που γράφει buddies και το άλλο που γράφει drunk; Ναι το βλέπω και σαν φίλη σου σε συμβουλεύω να μην κάνεις δώρο στο αγόρι σου δύο μπρελόκ!

-Μα το ένα θα το κρατήσω εγώ!

-Α ακόμα χειρότερα δηλαδή!

-Άκουσε με, ξεφυσιξα και της έδειξα το σημείο που τα μπρελόκ ενώνονται σχηματίζοντας το "drunk buddies". Μια φορά που είχαμε ψιλομεθυσει με τον Αντρέα, εκείνος ήθελε να πάμε να κάνουμε τατουάζ, από αυτά που έχει μισό ο ένας και μισό ο άλλος και όταν είναι μαζί είναι σαν να ενώνονται και τα τατουάζ. Και εγώ έχοντας ακόμα τα λογικά μου του πρότεινα να βρούμε κάποια άλλη στιγμή κάτι παρόμοιο που δεν θα ήταν τόσο μόνιμο. Οπότε, ορίστε! Δύο μπρελόκ που μας περιγράφουν μιας και έχουμε μεθύσει μαζί, και την μια μάλιστα ήταν μοιραίο, και είναι κάτι που θα μοιραζόμαστε και θα ενώνεται μόνο όταν εμείς οι δύο είμαστε μαζί! της εξήγησα ενθουσιασμένη.

Με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω και ανασηκωσε τους ώμους της.

-Οκευ, εσύ ξέρεις! Μόνο βιάσου γιατί θα χάσουμε τον προαστιακό.

***

-Πάντως περίμενα να αργήσει το δώρο σου. Εχθές μου έλεγες ότι δεν είχες σκεφτεί τίποτα, είπε παίρνοντας την μικρή σακούλα από τα χέρια μου.

-Ναι αλλά είχα κανονίσει με την Στέλλα να πάμε mall και είχα μια ιδέα. Είναι μικρό αλλά... Θα δεις θα δεις! αναφώνησα ξαφνικά χωρίς να θέλω να καθυστερήσει άλλο.

Έβγαλε τα μπρελόκ από το σακουλάκι και με κοίταξε παραξενεμενος.

-Με έβαλες friendzone επειδή πίνω; ρώτησε δείχνοντάς μου τα και αμέσως γουρλωσα τα μάτια μου.

-Τι; Όχι όχι, δεν κατάλαβες! Εγώ απλά

-Σταμάτα ρε χαζή, πλάκα κάνω, είπε αρχίζοντας να γελάει και άφησα μια βαθιά ανάσα ανακούφισης να βγει από τα χείλη μου. Είναι τέλειο, είπε ενώνοντας τα κομμάτια.

-Άρα θυμάσαι

-Που είχαμε μεθύσει και σου έλεγα να χτυπήσουμε τατου; Ναι το θυμάμαι, είπε γελώντας και με κοίταξε. Εγώ θέλω το drunk. Οπότε εσύ θα πάρεις το buddies, είπε δίνοντας μου το μπρελόκ.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα