Κεφάλαιο 47.

1.7K 163 17
                                    

***
Λίγες μέρες μετά...

-It's the most wonderful time of the yeeeear, άρχισε να τραγουδάει φωναχτά η κολλητή μου και έκλεισα τα αυτιά μου για να μην σπάσουν τα τύμπανα μου.

-Χάρηκες που έκλεισαν τα σχολεία, το καταλάβαμε! σχολίασα ειρωνικά.

-Είναι που δεν θα με βλέπει κάθε μέρα, για αυτό χαίρεται, γέλασε ο Μάνος και η Στέλλα αμέσως τον κοίταξε παρεξηγημένη.

-Ξέρεις ότι θα μου λείψεις πάρα πολύ, μην λες βλακείες! αναφώνησε σταυρωνοντας τα χέρια της κάτω από το στήθος της και το αγόρι της την αγκάλιασε, αφήνοντας ένα φιλί στα μαλλιά της.

-Όχι άλλο, φτάνει με τα σαλιαρισματα! αναφώνησε αγανακτισμένη η Φανή και ο Μάνος της έκανε κωλοδαχτυλο.

Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα του σχολείου πριν τα Χριστούγεννα και αποφάσισαν να μας αφήσουν στο τετράωρο, οπότε ήρθαμε όλοι μαζί σε μια καφετέρια για να κάτσουμε.

-Θέλω να χορτάσω το μωρό μου πριν χωριστουμε. Αν δεν σ'αρέσει, μην κοιτάς! απάντησε η Στέλλα και κάθισε πάνω στα πόδια του Μάνου για να είναι πιο κοντά του.

-Καλά, πως κάνετε έτσι; Δεν θα χαθείτε, θα βγαίνετε! Και η Κατερίνα με τον Αντρέα τα έχουν αλλά δεν κάνουν έτσι! πετάχτηκε ο Γιάννης δείχνοντας μας και εγώ με το αγόρι μου κοιταχτήκαμε.

Μου έπιασε και χέρι, μπλέκοντας τα δάχτυλα μας και το έφερε στο πρόσωπο του για να αφήσει ένα απαλό φιλί εκεί, χωρίς να πάρει τα μάτια του από τα δικά μου.

-Και επειδή δεν κάνουν έτσι αυτοί, δεν θα κάνουμε ούτε εμείς; ρώτησε ο Μάνος. Αυτοί  όταν δεν είναι οι δύο τους κάνουν λες και δεν τα έχουν καν.

-Ε τι λες, εγώ δείχνω τον έρωτα μου στην κοπέλα μου κάθε μέρα! αναφώνησε ο Αντρέας περνώντας το χέρι του γύρω από τους ώμους μου και τραβώντας με κοντά του.

-Βέβαια, όταν είστε τα δύο σας όλα τα δείχνετε! είπε με νόημα η Αφροδίτη και οι υπόλοιποι κρυφογελασαν αρχίζοντας τα επιφωνήματα.

-Δουλειά σας, είπα δήθεν προσβεβλημένη και κοίταξα τυχαία προς τα τραπέζια μέσα στο μαγαζί.

Για κακή μου τύχη το βλέμμα μου έπεσε στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος όλως τυχαίως βρέθηκε μαζί με τους φίλους του στην ίδια καφετέρια με εμάς.

Κοίταξα πάλι προς την παρέα μου πριν γυρίσει και δει ότι τον καρφωνω τόση ώρα.

Συνεχίζει ακάθεκτος να μου την πέφτει. Μου κλείνει το μάτι κάθε φορά που περνάει από δίπλα μου στο σχολείο, τον πιάνω να με κοιτάζει από μακρυά, μου στέλνει από μόνος του μήνυμα και προφανώς δεν απαντάω... Δεν ξέρω τι παίζει με την πάρτυ του αλλά το σίγουρο είναι πως πρέπει να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι έχω σχέση και δεν σκοπεύω να χωρίσω.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα