Κεφάλαιο 83.

1.3K 142 17
                                    

***

-Και που θα πάτε; ρώτησα την Στέλλα μέσα στην τάξη.

-Δεν ξέρω, θέλει να μου κάνει έκπληξη λέει. Εσείς;

-Δεν ξέρω που θα με πάει αλλά του είπα να μην κάνουμε καμία υπερπαραγωγή. Είναι απλά μια γιορτή που στοχεύει στους υλιστές που θα τρέχουν να αγοράσουν ότι μαλακια θα βρουν και καλά για δώρο. Του είπα να κάνουμε κάτι πολύ απλό οπότε λογικά θα πάμε βόλτα και θα πάρουμε σουβλάκια, ανασηκωσα τους ώμους μου.

-Επιτέλους! αναφώνησε η Στέλλα όταν το κουδούνι ήχησε σε όλο το κτίριο.

Βγήκαμε στο προαύλιο και πλησιάσαμε τον Αντρέα και τον Στάθη που ήταν έξω. Μέχρι να τους χαιρετήσουμε είχαν έρθει και ο Μάριος με την Αφροδίτη και την Φανή.

-Έλα λίγο μαζί μου να σου πω, είπε ο Αντρέας τραβώντας με από το χέρι. Έχω μια ιδέα για αύριο. Αλλά πρέπει να συμφωνήσεις και εσύ πρώτα, είπε.

-Για πες μου, είπα καχύποπτη.

-Έχω σκεφτεί να κάνουμε κάτι αύριο αλλά θα χάσουμε το σχολείο. Και θα πρέπει να ξυπνήσουμε πρωί. Πολύ πρωί, τόνισε και σήκωσα το φρύδι μου.

-Πόσο πρωί δηλαδή; Τι έχεις σκεφτεί;

-Δεν θα σου το πω αυτό, έκπληξη! είπε χαμογελώντας πλατιά. Ε κατά τις τέσσερις και μισή με πέντε πρέπει να είσαι έτοιμη. Απλά ντυμένη, δεν χρειάζεται κάτι άλλο, απάντησε στο προηγούμενο ερώτημα μου και γουρλωσα τα μάτια μου.

-Δηλαδή πρέπει να ξυπνήσω στις τέσσερις και μισή; ρώτησα φωναχτά και εκείνος γέλασε.

-Ναι, αλλά στο υπόσχομαι αξίζει!

-Έλα ρε Αντρέα, δεν μπορώ, αν δεν κοιμάμαι αρκετά κουτουλαω το πρωί! γκρίνιαξα.

-Κουτουλας γιατί δεν κάνεις κάτι διασκεδαστικό που σε ξυπνάει. Κάνεις μάθημα, βαριέσαι την ζωή σου και αυτό σου προκαλεί υπνηλία. Αλλά αλήθεια στο λέω, θα σου αρέσει, υποστήριξε και στριφογυρισα τα μάτια μου.

-Που θα πάμε; ρώτησα ξανά.

-Ούτε αυτό μπορώ να στο πω.

-Έλα ρε Αντρέα! Θέλω να ξέρω αν θα πάω να ανοίξω φούρνο τόσο πρωί που θέλεις να ξυπνήσω! αναφώνησα και εκείνος γέλασε ξανά.

- Οι φούρνοι ανοίγουν πιο νωρίς. Άρα θα πάμε να πάρουμε και καφέ από εκεί, μου έκλεισε το κάτι και με φίλησε στο μάγουλο. Μην μου γκρινιάζεις. Ξέρεις ότι όλες μου οι εκπλήξεις σου αρέσουν. Και αυτή το ίδιο, είμαι σίγουρος. Πρέπει μόνο να με εμπιστευτείς και να μου κάνεις την χάρη να κοιμηθείς όσο πιο νωρίς μπορείς σήμερα για να ξυπνήσεις αύριο και να μην σε πάρει ο ύπνος. Εντάξει; ρώτησε και στο τέλος έβγαλε το κάτω χείλος του πιο έξω για να φαίνεται γλυκούλης.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα