Κεφάλαιο 41.

1.7K 144 8
                                    

***

-Πειράζει να πάμε στον Μάνο; Ο Αντρέας μπορεί να έρθει και αφού χτυπήσει το κουδούνι για την τρίτη ώρα! γκρίνιαξε η Στέλλα πριν καν φτάσουμε στην πόρτα και στριφογυρισα τα μάτια μου ξεφυσωντας.

-Στέλλα μην με πρήζεις! Άντε πήγαινε εσύ, εγώ θα κάτσω εδώ να τον περιμένω να έρθει. Θέλω να του μιλήσω, απάντησα και γύρισα το βλέμμα μου προς την πόρτα.

-Σίγουρα;

-Ναι. Άντε πήγαινε, εγώ εδώ θα είμαι, είπα ήρεμα χωρίς να την κοιτάξω και την ένιωσα που έφυγε από δίπλα μου.

Όλα έχουν γίνει σκατα. Είμαι εγώ που μόλις τώρα άρχισα να εξοικιωνομαι με την ιδέα ότι τελικά είμαι ερωτευμένη με τον Αντρέα, είναι το ότι πρέπει να σκεφτώ τι σκατα θα κάνω με τον πατέρα μου που ακόμα νομίζει πως είμαι με τον Αντρέα για να πάρω εκδίκηση από τους γονείς του και είναι και ο Αντρέας που είναι θυμωμένος μαζί μου, και με το δίκιο του, που πίστεψα ότι με απατάει.

Και ας μην ξεχνάμε και τον Λαμπρόπουλο που μόλις με είδε και άρχισε να με πλησιάζει.

Άντε πάλι με τον μαλακα... Μέχρι και εγώ το πήρα είδηση ότι γουστάρω τον Αντρέα, αυτός ακόμα.

-Γιατί είσαι μόνη σου μωρό μου; ρώτησε μόλις έφτασε κοντά μου και πέρασε το χέρι του γύρω από τους ώμους μου.

-Πρώτον τα κουλα σου μακρυά από μένα, το πιασες; ρώτησα άγρια πετώντας το χέρι του από πάνω μου. Και δεύτερον, περιμένω το αγόρι μου, δεν χρειάζομαι παρέα.

-Ε μα τώρα είναι δυνατόν ρε Κατερινακι; Τρως κέρατο και συνεχίζεις να είσαι μαζί του; Αφού σου έχω ξανά πει, εγώ θα σου φερομουν πολύ καλύτερα από ότι αυτός, είπε χαϊδεύοντας απαλά το μάγουλο μου.

Άρχισε να με πλησιάζει κοιτώντας με στα μάτια και άρχισα να νιώθω αναγούλα. Δεν τον θέλω ρε φίλε, τόσο δύσκολο του είναι να το καταλάβει;

-Αφού και εσύ με θες ρε μωρό μου γιατί αντιστέκεσαι; το πρόσωπο του προσπαθούσε να πλησιάσει το δικό μου αλλά απομακρυνομουν συνεχώς.

Άκουσα την πόρτα της εισόδου του σχολείου να κλείνει αλλά πριν προλάβω να γυρίσω να κοιτάξω ποιος ήρθε, ο Αντρέας βρέθηκε δίπλα μου να παρατάει την τσάντα του στο πάτωμα και να ορμάει στον Στέλιο, χωνοντας του μπουνιά στην μούρη.

-Τι κάνεις ρε μαλακα με την κοπέλα μου; ούρλιαξε και άρχισε να τον χτυπάει όπου έβρισκε.

Make the bad boy fall in loveWhere stories live. Discover now