Κεφάλαιο 1.

7.6K 299 84
                                    

-Ποιον χαζεύεις πάλι; με σκουντηξε η κολλητή μου με παραπάνω δύναμη από όση θα έπρεπε και παραλίγο να πέσω.

-Σιγά μωρή θα με σκοτώσεις! αναφώνησα κοιτώντας την δολοφονικά. Τον Μαυρίδη κοιτάω, τι σε νοιάζει;

-Ιιιι, σα δεν ντρέπεσαι! Ολόκληρη ιστορία με τον κολλητό του αλλά κοιτάς αυτόν! αναφώνησε δραματικά και μπορώ να πω ότι για μια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό ο πνιγμός.

-Ποια ολόκληρη ιστορία ρε Στέλλα, και με ποιον; Με τον Νικολάου; Η μόνη ιστορία που μπορεί να πει κανείς για εμάς τους δύο είναι πόσο καλά ξέρω να τον ταπωνω κάθε φορά που τσακωνόμαστε.

Και εκείνο το βράδυ πέρσυ. Αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς πέρα από μένα και εκείνον. Και δεν πρόκειται να μάθει κανείς για αυτό.

-Ω έλα τώρα! Το πιστεύω ότι θα καταλήξετε σαν τα ζευγαράκια από τις ιστορίες του Wattpad. Ερωτεύεστε σιγά σιγά ο ένας τον άλλον μέσω της κόντρας σας, χαμογέλασε κοιτώντας ονειροπόλα τον γκρίζο ουρανό από πάνω μας και χτύπησα το κούτελο μου με την παλάμη μου.

-Μας τα έκανες τσουρέκια με αυτή την μαλακια για εφαρμογή, έλεος! Δεν έχεις βαρεθεί ακόμα αυτά τα ρομαντικουλια σκατουλια που διαβάζεις; ρώτησα άγρια και εκείνη με κοίταξε βαριεστημένα.

-Πρώτον, το wattpad δεν είναι μαλακια εφαρμογή. Και δεύτερον, ρομαντικουλια σκατουλια; Αλήθεια τώρα; Σίγουρα πήγες Θεωρητική;

-Σκάσε μωρή μαλακισμενη. Έτσι γουστάρω να μιλάω, άρχισα να λέω την ώρα που ήχησε το κουδούνι. Έτσι θα μιλάω.  συνέχισα απτόητη όσο η κολλητή μου σηκώθηκε όρθια.

Με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω που καθόμουν αραχτη και στριφογυρισε τα μάτια της.

-Πάλι δεν θα μπεις;

'Βαριέμαι. Ούτως ή άλλως αγγλικά με την βλαχα έχουμε, να μπω να κάνω τι;

-Αμάν ρε Κατερίνα! Θα μαζέψεις απουσίες και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις μέχρι το τέλος της χρονιάς! άρχισε να φωνάζει την ώρα που έριχνε στιγμιαίες ματιές στην είσοδο.

-Καλά καλά, πήγαινε εσύ τώρα μέσα γιατί έχεις αγχωθεί ότι θα μπούμε και θα πάρεις απουσία και άσε με εμένα την έσπρωξα με ελάχιστη δύναμη και εκείνη αφού ξεφυσιξε έφυγε για να πάει στην τάξη.

Τώρα που δεν έχεις τίποτα να κάνεις, να σου πάρω μια συνέντευξη;

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα