Κεφάλαιο 61.

1.6K 171 18
                                    

***

Πρώτη φορά στην ζωή μου δεν με αφήνουν οι σκέψεις μου να κοιμηθώ.

Ήμουν τόσο υπερβολική; Δηλαδή εκείνος πως θα αντιδρούσε άμα έκανα κάτι τέτοιο; Άμα πήγαινα κάπου ενώ την ίδια κιόλας μέρα μου είχε πει εκείνος ότι αν το κάνω θα χωρίσουμε τι διαφορετικό θα είχε κάνει;

Το παραδέχτηκα και εχθές ότι ήμουν υπερβολική, ναι. Αλλά δεν το παραδέχτηκα μπροστά του. Δεν του είπα πως δεν το εννοώ και εκείνος το έκανε. Οπότε και εγώ δεν παραδέχτηκα τίποτα και έκανα πράξη την απειλή μου.

Και ας μην ξεχνάμε ότι ήρθε μέχρι εδώ για να μου μιλήσει και δεν τον άφησα.

Ναι αλλά είχα δίκιο, δεν είχα; Πήγε στο σπίτι της, ενώ του είπα πως δεν θέλω να πάει. Τόσο σκατοεγωιστης είναι πια;

Ξεφυσιξα και ανακαθισα στο κρεβάτι τρίβοντας τα μάτια μου από την κούραση.

Ο πατέρας μου μόνο που δεν με έβαλε να τρέξω πίσω του. Δεν μπορούσε να πει τίποτα γιατί τις περισσότερες φορές ήταν στον ίδιο χώρο είτε η γιαγιά με τον παππού είτε η μαμά, αλλά το καταλάβαινα από το βλέμμα του.

Πέταξε και δύο τρεις σπόντες για το ότι είμαι αγενής από την στιγμή που ήρθε το αγόρι μου να με δει και εγώ δεν του μίλησα καν.

Έβγαλα έναν ήχο αγανάκτησης από το στόμα μου και έπεσα πάλι πίσω στο μαξιλάρι αρχίζοντας να κοιτάζω ξανά το ταβάνι.

Δεν ήθελα να τον χάσω. Πόσο μάλλον για μια μαλακισμενη που του την πέφτει. Απλά ένιωσα ότι με αγνόησε και όταν μου είπε η μητέρα του που πήγε έκανα ότι μου κατέβηκε στο κεφάλι.

Από την μια είμαι θυμωμένη μαζί του αλλά από την άλλη είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου. Ξέρω ότι το φταίξιμο είναι περισσότερο δικό μου που του μίλησα τόσο απότομα και του απαγορευσα να πάει στο σπίτι της Νεφέλης, αλλά έτσι όπως το βλέπω εγώ, φταίει και εκείνος που πήγε. Ξέρει πόσο πεισματάρα είμαι, ξέρει ότι αν πω κάτι πάνω στα νεύρα μου και νευριάσω και άλλο, από εγωισμό θα το κάνω. Και δεν τον ένοιαξε καν. Απλά πήγε νομίζοντας πως όλα θα πάνε καλά και πως εγώ δεν θα κάνω τίποτα.

Γύρισα το βλέμμα μου στο παράθυρο και από τις χαραμάδες μπόρεσα να διακρίνω τις πρωινές φωτεινές ηλιαχτίδες που έκαναν την εμφάνισή τους.

Μα καλά πότε ξημέρωσε κιόλας; Τι ώρα είναι;

Στηρίχτηκα στον ώμο μου και έπιασα το κινητό μου από το κομοδίνο.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα