Κεφάλαιο 100.

1.6K 162 19
                                    

***

-Φοβάμαι τόσο πολύ, παραδέχτηκα. Ο γάμος τους είναι τελειωμένος, τα πράγματα δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ όπως ήταν πριν.

Ο Αντρέας ξεφυσιξε και με έσφιξε πάνω του, σιγουρευοντας ότι είμαι καλά σκεπασμένη.

-Το ξέρω. Μετά από κάτι τέτοιο, πως μπορούν τα πράγματα να είναι ίδια; ρώτησε.

Σκέφτηκα αυτόματα εμάς. Εκείνον και εμένα. Ακόμα και αν είμαι εδώ τώρα, μέσα στην αγκαλιά του, δεν σημαίνει ότι με συγχώρησε, πόσο μάλλον ότι θέλει να είναι μαζί μου.

Είναι άδικο. Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Τον αγαπάω. Με κάνει να νιώθω καλά. Με κάνει καλύτερο άτομο. Και ακόμα και αν αυτό το σχέδιο ήταν ο λόγος που χωρίσαμε, χωρίς αυτό δεν θα ήξερα καν πόσο μπορώ να τον αγαπήσω.

Άραγε η μαμά τώρα να σκέφτεται ότι εξαιτίας του σχεδίου δεν μπορεί πια να είναι με τον μπαμπά;

-Έπρεπε οπωσδήποτε να φύγει; αναρωτήθηκα φωναχτά αναφερόμενη σε εκείνη.

-Ίσως δεν άντεξε. Φαντάσου πόσο δύσκολο της είναι να χωνέψει πως ο άντρας της, ο οποίος είναι κολλημένος στο παρελθόν και έχει τόσο μίσος μέσα του, ανάγκασε την κόρη του να κάνει τόσο αισχρό.

-Και από την άλλη η κόρη της να υποκύπτει, πρόσθεσα.

Δεν πήρα απάντηση και σήκωσα το βλέμμα μου για να τον κοιτάξω. Με κοιτούσε ήδη μπερδεμένος, σύγχυση επικρατούσε στα μάτια του.

Ξεροβηξε και άλλαξε θέση στο κρεβάτι παίρνοντας με κανονική αγκαλιά και φέρνοντας τα πρόσωπα μας σε απόσταση αναπνοής.

Πόσο θέλω να με φιλήσει. Να τα κάνει όλα πέρα και να με φιλήσει, αυτό θέλω. Αλλά αυτός δεν το θέλει. Όχι μετά από όσα του έκανα.

-Η ώρα πήγε 2.00. Χρειάζεσαι ξεκούραση, οπότε κλείσε τα μάτια σου και πέσε για ύπνο, είπε αποφεύγοντας να απαντήσει σε αυτό που του είπα πριν.

Άφησα μια βαθιά ανάσα να βγει από τα χείλη μου που προφανώς ένιωσε πάνω στα δικά του. Το βλέμμα του έφυγε από τα μάτια μου, κατέβηκε εκεί και έμεινε για λίγο.

Φίλα με. Φίλα με, σε παρακαλώ.

-Εγώ θα κοιμηθώ στο πάτωμα, είπε και πετάχτηκε όρθιος από το κρεβάτι.

-Τι;

-Τι έγινε;

-Γιατί να κοιμηθείς στο πάτωμα; ρώτησα μπερδεμένη.

-Γιατί που θα κοιμηθώ;

Απογοητεύτηκα που δεν ήθελε να κοιμηθεί μαζί μου, όπως απογοητεύτηκα που δεν με φίλησε, αλλά είναι φυσιολογικό. Και με πονάει τόσο πολύ που μας έφερα σε αυτή την θέση.

Make the bad boy fall in loveDär berättelser lever. Upptäck nu