Κεφάλαιο 7.

2.3K 195 63
                                    

***

-Τι;! τσιριξε και κάλυψα το πρόσωπο μου με τα χέρια μου.

-Μην φωνάζεις ρε μπέτο!

-Παιδάκι μου πας καλά; Τι να μην φωνάζω, ακούς τι μου λες;! ρώτησε εκνευρισμένη και κούνησα το κεφάλι μου θετικά.

-Το ξέρω ρε Στέλλα αλλά τι να κάνω;

-Να του πεις όχι;!

-Μα δεν θα με αφήσει να πάω τετραήμερη!

-Είσαι με τα καλά σου κοπέλα μου;! Θα κάνεις τέτοιο πράγμα για να πας εκδρομή; γρυλισε έξαλλη. Στο κάτω κάτω σου δίνω εγώ τα λεφτά και δώσε στην μάνα σου να υπογράψει την δήλωση! Μην τρελαθώ τώρα! Πες του ότι άλλαξες γνώμη και δεν θες να το κάνεις! φώναξε και πήρα μια βαθιά ανάσα.

-Δεν μπορώ να πάρω τα χρήματα από σένα ρε Στέλλα...

-Ωραία, ζητά τα από την μαμά σου. Κοινό λογαριασμό έχουν. Μην πέσεις τόσο χαμηλά για κάτι τέτοιο. Πες του ότι τελικά δεν θες να το κάνεις!

-Καλά. Θα του το πω μόλις γυρίσω σπίτι.

***

-Μπαμπά, θέλω να σου μιλήσω, τον πλησίασα διστακτικά μόλις μπήκα στο σπίτι και συνειδητοποίησα πως βρίσκεται στο σαλόνι.

-Καλώς την. Πώς τα πέρασες χθες; χαμογέλασε πλατιά. Προχωρήσαμε καθόλου με αυτό που είπαμε; ρώτησε κάνοντας μου νόημα να κάτσω δίπλα του.

-Βασικά, είπα μόλις κάθισα στον καναπέ και έμπλεξα τα δάχτυλα των χεριών μου μεταξύ τους. Κάτι έγινε χθες αλλά αυτό με έκανε να καταλάβω κάτι. Άλλαξα γνώμη μπαμπά, δεν θέλω να το κάνω, παραδέχτηκα και αμέσως το χαμόγελο του έπεσε και τα μάτια του πλημμύρισαν θυμό.

-Τι εννοείς; ρώτησε προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία του.

-Εννοώ ότι δεν θέλω να κοροϊδέψω τον Αντρέα ή οποιονδήποτε άλλο κάνοντας κάτι τέτοιο.

-Δηλαδή δεν θα πάρεις εκδίκηση για τον πατέρα σου; Ξευτελίστηκα εξαιτίας τους και εσύ δεν θα τους το ξεπληρώσεις; Τόση αγάπη μου έχεις; ρώτησε ειρωνικά.

-Μπαμπά σε αγαπάω πολύ και το ξέρεις, αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω, επέμεινα ακόμα και αν τον έβλεπα να εξαγριωνεται.

-Καλώς, είπε ξαφνικά καθώς άρχισε να ηρεμεί και σηκώθηκα ανακουφισμένη πλησιάζοντας την σκάλα για να ανέβω στο δωμάτιο μου. Περίμενε λίγο. Έλα εδώ, είπε και τον πλησίασα. Δώσε μου το κινητό σου. Είσαι τιμωρημένη.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα