Κεφάλαιο 22.

2.1K 171 55
                                    

***

-Και που θα πάτε; ρώτησε η Στέλλα και στήριξα το κινητό στο αυτί με τον δεξί μου ώμο για να ελέγξω αν έχω όσα χρειάζομαι στις τσέπες μου.

-Στο mall. Θα δούμε καμία ταινία και μετά λέει να γυρίσουμε στα μαγαζιά και να πάμε να φάμε πουθενά, της είπα τα σχέδια μου με το αγόρι μου για σήμερα.

Χριστέ μου, δεν μπορώ καν να πιστέψω πως αποκαλώ τον Νικολάου αγόρι μου. Πότε πρόλαβαν και άλλαξαν τόσο τα πράγματα; Πως τα έκανα έτσι;

Δεν τα έκανα εγώ. Άλλοι τα έκαναν και εγώ την πληρώνω.

-Μια χαρά. Εγώ με τον Μάνο θα πάμε καμία βόλτα εδώ στην πλατεία, μπορούσα να καταλάβω από τον τόνο της φωνής της πως χαμογελούσε σαν καθυστερημένο.

Ίσως και εγώ κάποια μέρα τα φτιάξω με κάποιον, με τον οποίο θα είμαι τόσο ερωτευμένη, που θα χαμογελάω, όπως χαμογελάει η κολλητή μου.

-Τέλος πάντων, πρέπει να κλείσω. Θα περάσει να με πάρει από λεπτό σε λεπτό, είπα και στα γρήγορα αποχαιρετηθηκαμε και τερματισαμε την κλήση.

Κατέβηκα κάτω και βρήκα τον πατέρα μου στο σαλόνι να βλέπει τηλεόραση.

-Φεύγω, ανακοίνωσα περπατώντας προς την πόρτα.

-Έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού; ρώτησε με νόημα και έγνεψα θετικά. Καλή επιτυχία. Πιστεύω σε εσένα, ξέρω ότι θα τα καταφέρεις, μίλησε με σιγουριά και βγήκα από το σπίτι.

Μπροστά στην αυλόπορτα ήταν παρκαρισμένο ένα γκρι Toyota αμάξι και διεκρινα δυο αντρικές φιγούρες, αυτή του Αντρέα στα πίσω καθίσματα και μια άλλη, άγνωστη για μένα, στην θέση του οδηγού.

Αυτός είναι ο πατέρας του; Και έχει το θράσος, μετά από αυτό που έκανε με την γυναίκα του στον πατέρα μου, να έρχεται έξω από το σπίτι του;!

Ηρέμησε Κατερίνα. Δεν ξέρει ότι είναι ο πατέρας σου. Δεν νομίζω να είχε μούτρα να εμφανιστεί αν το ήξερε.

-Γεια σας, χαιρέτησα ευγενικά, χαμογελώντας όσο πιο αληθινά μπορώ, μπαίνοντας στο αμάξι.

-Γεια, με χαιρέτησε ο Αντρέας με ένα συμμαζεμενο ύφος.

-Γεια σου. Γιώργος, ο πατέρας του Αντρέα, μου χαμογέλασε ευγενικά ο κύριος στο μπροστινό κάθισμα γυρνώντας να με κοιτάξει.

-Χάρηκα, είπα βρίζοντας από μέσα μου. Είμαι η

-Κατερίνα. Το ξέρω. Με ενημέρωσε ο γιος μου, με διέκοψε ρίχνοντας μια κλέφτη ματιά στον Αντρέα πριν γυρίσει μπροστά του και βάλει μπρος την μηχανή του αυτοκινήτου.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα