Κεφάλαιο 44.

1.7K 165 40
                                    

***

-Θα μείνω στο σπίτι του Αντρέα σήμερα, ενημέρωσα τους γονείς μου όταν γύρισα από το φροντιστήριο και ο πατέρας μου με κοίταξε με έκπληξη και περιέργεια.

-Για ποιο λόγο; Έχετε σχολείο αύριο, δεν μπορείτε να ξενυχτάτε, είπε επικριτικά και γύρισε πάλι το βλέμμα του στον υπολογιστή.

-Έχει δίκιο ο πατέρας σου Κατερίνα. Άσε που δεν γίνεται να φορτώνεσαι στους γονείς του, σχολίασε με την σειρά της η μητέρα μου.

-Εκείνος μου το πρότεινε μαμά. Και μην ανησυχείτε για το σχολείο, αύριο το πρωί θα ξυπνήσουμε κανονικά και θα μας πάνε οι γονείς του.

-Και πάλι Κατερίνα, θα κοιμηθείς

-Έλα ρε μαμά, αφού έχω ξανακοιμηθεί σπίτι του, δεν θυμάσαι; γκρίνιαξα και εκείνη με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω.

-Καλά. Πάμε πάνω να δούμε τι θα πάρεις μαζί σου, είπε περίεργα και την ακολούθησα στον επάνω όροφο χωρίς να μιλήσω στον μπαμπά, που προφανώς επειδή νομίζει πως και αυτό θα το κάνω εξαιτίας του σχεδίου δεν θέλει να με εμποδίσει.

-Μαμά όλα καλά; την ρώτησα όταν μπήκε στο δωμάτιο μου και έκλεισα την πόρτα.

-Κατερίνα μου ζητάς να σε αφήσω να πας να μείνεις στο σπίτι ενός αγοριού. Λες να είναι όλα καλά; ρώτησε σταυρωνοντας τα χέρια της κάτω από το στήθος της και πέταξα τα μαλλιά μου πίσω από τους ώμους μου.

-Σιγά ρε μαμά. Στο κάτω κάτω είναι το αγόρι μου εδώ και ένα μήνα, που το κακο να πάω να κοιμηθώ σπίτι του; Άλλωστε θυμάσαι όπως φάνηκε και πριν πως έχω ξανακοιμηθει σπίτι του και γύρισα σπίτι σωα και αβλαβής. Βασικά ντάξει, είχα στραμπουλιγμενο πόδι, αλλά αυτό το έπαθα μόνη μου πριν πάω εκεί και εκείνος με έτρεχε στο νοσοκομείο για να με φροντίσει! άρχισα να μιλάω μόνη μου νιώθοντας την καρδιά μου να χτυπά δυνατότερα στην θύμηση εκείνης της νύχτας.

Ήταν τόσο γλυκός και προστατευτικός. Ήταν δίπλα μου όλη την ώρα και προσπαθούσε να με καθησυχάσει και να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Ήταν υπέροχος.

-Ναι Κατερίνα μου, εκείνη την νύχτα ήσουν πολύ ταραγμένη και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, αλλά τώρα μπορεί να θέλει να το προχωρήσει, απάντησε τονίζοντας τις τελευταίες λέξεις.

Τι εννοεί να θέλει να το προχωρήσει; Λες να εννοεί...

Μπα, όχι. Δεν μπορεί να μιλάει για σεξ. Αποκλείεται.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα