Κεφάλαιο 13.

2.3K 193 25
                                    

***

Παράτησα αμέσως το κινητό μου όταν είδα την Στέλλα να πλησιάζει το τραπέζι χαμογελαστή, ενώ την ακολουθούσε ευδιάθετος ο Μάνος.

-Καλώς τα πιτσουνακια. Θυμηθήκατε ότι ήρθατε με παρέα; ρώτησε ειρωνικά η Φανή αλλά δεν της έδωσαν πολύ σημασία γιατί με την ίδια διάθεση κάθισαν πάλι στις θέσεις τους.

-Πεινασα, αργούν να φέρουν την παραγγελία; ρώτησε χαλαρή η Στέλλα και την κοίταξα νιώθοντας πως άλλη κοπέλα κάθισε δίπλα μου και όχι η κολλητή μου.

Ρε αυτή δεν έπρεπε να έχει αρχίσει να με βρίζει που την άφησα μόνη με τον Μάνο, όπως μου είχε τονίσει πως δεν ήθελε να κάνω; Τι έπαθε ξαφνικά;

Οι υπόλοιποι φαινόντουσαν το ίδιο παραξενεμενοι με εμένα καθώς όλοι είχαν μείνει ήσυχοι και παρατηρούσαν την Στέλλα να κοιτάζει ανυπόμονα για τον σερβιτόρο με τις παραγγελίες μας και τον Μάνο που έπαιζε με το μαχαιροπιρουνο του.

-Ε ρε παιδιά θα μας πείτε τι έγινε ή θα μας σκάσετε;! πετάχτηκε ο Μάριος αγανακτισμένος και οι δύο τους ξέσπασαν στα γέλια.

-Στο είπα, δεν θα άντεχαν, γύρισε και είπε η Στέλλα στον Μάνο χωρίς να σταματήσει να γελάει και εκείνος ανήμπορος να μιλήσει έγνεψε θετικά.

-Τα φτιάξαμε ρε μαλακες, γιατί λέτε να είμαστε χαμογελάμε σαν μαλακισμενα; ρώτησε ο Μάνος αρχίζοντας να ηρεμεί.

Για μια στιγμή έπεσε απόλυτη ησυχία στην παρέα αλλά πριν περάσουν δέκα δευτερόλεπτα όλοι ταυτόχρονα αρχίσαμε να λέμε πράγματα του τύπου "Καιρός ήταν", "άντε και μας είχατε γκαστρωσει", "επιτέλους μου τα είχε πρήξει", "Το ship μου επιτέλους έγινε πραγματικό", "Πάλι καλά γλύτωσα το ξύλο", κλπ.

Μαντέψτε τι είπα εγώ...

-Αλλά δεν ασχολούμαστε πολύ με αυτό ε. Δεν θα ανεχτώ ούτε σχόλια, ούτε πειράγματα, ούτε μαλακιες για να μας αφήσετε μόνους μας με το ζόρι. Άμα θέλουμε να μείνουμε μόνοι μας, θα σας το λέμε εμείς, ξεκαθάρισε κοιτώντας την Στέλλα που του χαμογελούσε και τα αγόρια άρχισαν να παραπονιούνται.

-Έλα τώρα ρε, για αυτό ακριβώς έκανα υπομονή με την γκρίνια σου! Για να σου σπάω τα νεύρα επειδή θα σχολιάζω κάθε τι που κάνετε, παραπονέθηκε ο Γιάννης και ο φίλος του τον κοίταξε δολοφονικά.

-Όχι τέτοια μπροστά στο κορίτσι μου! δήλωσε τυλίγοντας το χέρι του γύρω της. Μου είναι ντροπαλουλα, είπε και της άφησε ένα φιλί στο μάγουλο όταν συνειδητοποίησε πως η κολλητή μου άρχισε να κοκκινιζει.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα