Κεφάλαιο 35.

1.7K 131 3
                                    

***

-Έλα! Παραδέξου το επιτέλους! γκρίνιαξε για χιλιοστή φορά η Στέλλα, πέφτοντας στο κρεβάτι μου όσο ετοιμαζόμουν.

Πραγματικά, αυτή η κοπέλα έχει βάλει στόχο να με αναγκάσει να λερωσω τα χέρια μου με το αίμα της. Γιατί αν συνεχίσει έτσι, δεν τον γλυτώνει τον πνιγμό.

-Δεν υπάρχει τίποτα για να παραδεχτώ. Σου το έχω πει άπειρες φορές, δεν νιώθω τίποτα για τον Αντρέα. Απλά τηρώ το σχέδιο! υποστήριξα για μια ακόμη φορά και εκείνη στριφογυρισε τα μάτια της.

-Κατερίνα κοπέλα μου θα δουλευομαστε και μεταξύ μας τώρα; Τον θες. Και το ξέρεις από την αρχή της σχέσης σας. Για όνομα, κλείνετε ένα μήνα σχέσης σήμερα! Έναν μήνα που είστε συνέχεια μαζί, που μου έχεις περιγράψει καταστάσεις και συναισθήματα που έχεις νιώσει, τα οποία το κάνουν φανερό ότι νιώθεις πράγματα για αυτόν και ακόμα δεν το παραδέχεσαι;! Είναι κρίμα ρε Κατερίνα.

-Στέλλα μην με εκνευρίζεις άλλο! Είναι απλά ένα σχέδιο, δεν έχω αισθήματα για αυτόν! άρχισα να φωνάζω εκνευρισμένη αλλά πήρα μια βαθιά ανάσα και κοίταξα προς την πόρτα μου.

Ευτυχώς οι γονείς μου δεν είναι σπίτι. Πήγαν σε ένα εστιατόριο μαζί με κάτι συνεργάτες του μπαμπά. Καλύτερα, γιατί δεν θέλω η μαμά μου να ακούσει τι λέω για τον Αντρέα.

-Κατερίνα, αναφώνησε ήρεμα η Στέλλα και σηκώθηκε για να με πλησιάσει. Σε βλέπω. Βλέπω πως τον κοιτάς, βλέπω πόσο νοιάζεσαι για αυτόν και πόσο άνετα νιώθεις μαζί του πλέον. Σε κάνει χαρούμενη. Αν όντως δεν είχες αισθήματα για εκείνον τίποτα από αυτά δεν θα γινόταν. Θα ήσουν μίζερη και δυστυχισμένη. Τα μάτια σου και το χαμόγελο σου δεν θα έλαμπαν έτσι όταν τον κοιτάς, η καρδιά σου δεν θα χτυπούσε έτσι όπως μου έχεις πει ότι χτυπάει κάθε φορά που είστε κοντά. Το πάρτυ πεταλούδων στο στομάχι σου, για το οποίο γκρινιάζεις συνεχώς, δεν θα υπήρχε κάθε φορά που σε φιλάει. Δεν τον γουστάρεις απλά, είσαι ερωτευμένη μαζί του, είπε γλυκά και κάθισα στο κρεβάτι βυθίζοντας τα δάχτυλα μου μέσα στα μαλλιά μου και έπειτα άφησα τα χέρια μου να πέσουν άτσαλα δίπλα στο σώμα μου καθώς σήκωσα το βλέμμα μου και την κοίταξα.

-Δεν πρέπει να τον ερωτευτώ, το καταλαβαίνεις; Αν το κάνω δεν θα μπορέσω να ολοκληρώσω το σχέδιο. Και τότε θα καταστραφεί η ζωή μου, εξέφρασα τις σκέψεις μου απελπισμένη και εκείνη κάθισε δίπλα μου και χάιδεψε απαλά την πλάτη μου.

-Κοριτσάκι μου δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα σου. Κανείς δεν μπορεί. Είσαι ήδη ερωτευμένη μαζί του και δεν σε καταστρέφει αυτό, αλλά το γεγονός ότι νιώθεις τόσο υποχρεωμένη να κάνεις αυτό που σου λέει ο πατέρας σου που δεν μπορείς να ησυχάσεις και να το απολαύσεις.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα