Κεφάλαιο 75.

1.3K 151 18
                                    

***

-Είσαι θυμωμένη χωρίς λόγο, επισήμανε ο Αντρέας στην διάρκεια της επιστροφής μας με τον προαστιακό.

-Καλά κάνω, απάντησα απότομα και τον άκουσα να χασκογελαει.

-Εσύ ήθελες απλά να αποδείξεις ότι κάνω λάθος που λέω ότι είσαι υπερκαταναλωτικη! Εγώ απλά σκέφτηκα να σε περάσω από ένα τεστ, στο οποίο περιττό να πω ότι απέτυχες, και εσύ συμφώνησες, τόνισε αλλά δεν του απάντησα.

Είναι πολύ ηλίθιο που του κρατάω μούτρα; Έχει δίκιο σε αυτό που λέει αλλά από την άλλη προσπαθούσε να με πείσει λες και στηριζόταν όλη η ανθρωπότητα στο να ξοδέψω μόνο ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων.

Ντάξει, ίσως έχει ένα δίκιο που λέει ότι είμαι εθισμένη στα ψώνια. Και ίσως να αντιδράω υπερβολικά που είμαι θυμωμένη για κάτι τόσο γελοίο.

Αλλά θέλω να τον πειράξω λίγο ακόμα. Χιχιχιχιχιχι!

-Σοβαρά τώρα δεν θα μου μιλάς για αυτό; ρώτησε ξανά και κράτησα το εκνευρισμένο ύφος μου.

Δεν του απάντησα κάνοντας τον να ξεφυσηξει ενοχλημένος και να γυρίσει το βλέμμα του έξω από το τζαμί.

Τι αυτό ήταν; Δεν θα ασχοληθεί άλλο; Πώς θα σπάσω πλάκα αν τα παρατήσει από τώρα;

Συνέχισα να είμαι αμίλητη σε όλη την διαδρομή μέχρι που φτάσαμε και κατεβήκαμε στη στάση του μετρό από το οποίο θα ερχόταν η μαμά του να μας πάρει.

-Ντάξει αν συνεχίζεις να είσαι θυμωμένη τότε δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, μίλησε μετά από λίγο και ανασηκωσε τους ώμους του. Θα δώσω στην ξαδέρφη μου την Ελένη το φόρεμα που σου πήρα την ώρα που ήσουν πολύ εκνευρισμένη για να ασχοληθείς με το τι αγόραζα εγώ, είπε δήθεν αδιάφορα και γουρλωσα τα μάτια μου.

-Μου πήρες φόρεμα; ρώτησα με γουρλωμένα από τον ενθουσιασμό μάτια και σταμάτησα να περπατάω κάνοντας τον να αντιγράψει την κίνηση μου.

-Όχι πια. Το φόρεμα τώρα θα πάει στην Ελένη...

-Όχι! Σε μένα το πήρες και σε μένα θα το δώσεις!

-Άμα μου είσαι θυμωμένη χωρίς λόγο δεν το αξίζεις! υποστήριξε εκείνος και μουτρωσα.

-Έλα βρε μωρό μουυυ, είπα με λεπτή φωνή πλησιάζοντας το σώμα μου στο δικό του και τυλίγοντας τα χέρια μου γύρω από τον σβέρκο του.

-Ααα τώρα έλα βρε μωρό μου ε; Άκουσες ότι σου πήρα δώρο και αμέσως άρχισες τα νιαουρισματα και ξέχασες και τον θυμό και όλα; ρώτησε ειρωνικά και έβγαλα πιο έξω το κάτω χείλος μου.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα