Κεφάλαιο 51.

1.6K 169 28
                                    

***

-Δεν έχω σκεφτεί τίποτα! Τίποτα, το καταλαβαίνεις; ρώτησα πανικόβλητη έχοντας πιάσει την κολλητή μου από τους ώμους και ταρακουνωντας την δραματικά. Αύριο έχουμε επέτειο και δεν έχω ιδέα τι δώρο να του πάρω!

-Ηρέμησε ρε κοπέλα μου! Σε ολόκληρο mall έχεις έρθει, κάτι θα σκεφτείς να του πάρεις! προσπάθησε να με καθησυχάσει η κολλητή μου και κοίταξα τον τεράστιο χώρο γύρο μου, γεμάτο γιορτινους, χριστουγεννιάτικους στολισμούς και κόσμο.

-Δεν μπορώ να σκεφτώ, δεν μου έρχεται τίποτα καλό στο μυαλό! φώναξα απελπισμένη σταυρωνοντας τα χέρια μου κάτω από το στήθος μου.

-Ηρέμησε και θα σου έρθει. Όσο είσαι αγχωμένη δεν θα μπορείς να σκεφτείς κάτι, συνέχισε εκείνη να μιλάει ήρεμη κοιτώντας γύρω γύρω τα μαγαζιά. Λες να αρέσει στον Μάνο ένα ρολόι για δώρο Χριστουγέννων; ρώτησε έπειτα από λίγο και στριφογυρισα τα μάτια μου.

-Και πέτρες να του δώσεις πάλι θα του αρέσουν από την στιγμή που είναι από σένα, απάντησα κοιτώντας μπροστά μου τα καταστήματα.

-Ναι γιατί ο Αντρέας πάει πίσω! είπε και την κορόιδεψα βγάζοντας της την γλώσσα.

Θα μπορούσα να του πάρω γάντια του μποξ! Για να μπορεί να εξασκεί τις γροθιές του για όταν ξαναδεί τον Λαμπρόπουλο!

Τι λέω Παναγία μου;! Προσπαθώ να τον αποτρεψω από το να κάνει κάτι τέτοιο και εγώ σκέφτομαι να του κάνω δωρο γάντια του μποξ!

-Στέλλα τι θα κάνω, δεν

-Σταματα να γκρινιάζεις! αναφώνησε εκείνη αγανακτισμένη και γύρισα να κοιτάξω το θανατηφόρο βλέμμα της. Θα συνεχίσουμε την βόλτα μας, θα ρίξεις μια ματιά στα μαγαζιά και θα βρεις το κατάλληλο δώρο! Αρκεί να πάψεις να παραπονιέσαι! με έσπρωξε με δύναμη και άρχισα να προχωράω.

Άμα του πάρω μια κολόνια; Αλλά όχι, μ'αρέσει πάρα πολύ αυτή που φοράει ο ίδιος, δεν θα την άλλαζα για τίποτα στον κόσμο.

Άμα του πάρω και εγώ ρολόι; Μπα, δεν θέλω να κλέψω την ιδέα της κολλητής μου, συν ότι ο ίδιος αγόρασε ένα αρκετά πρόσφατα.

Δεν παίζει βιντεοπαιχνίδια για να του πάρω κάτι τέτοιο, δεν ασχολείται με κάποιο άθλημα, το οποίο θα μπορούσε να με βοηθήσει να σκεφτώ κάτι και δεν είναι κοπέλα για να του πάρω καλλυντικά!

ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ;!

***

-Πως σου φάνηκε το ρολόι που πήρα στον Μάνο; ρώτησε ενθουσαμενη η Στέλλα και την κοίταξα απογοητευμένη.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα