Κεφάλαιο 25.

2K 175 31
                                    

-Για σένα τσακωθηκαμε, είπε χωρίς να πάρει τα μάτια του από τα δικά μου και σήκωσα το φρύδι μου.

-Και είμαι εγώ ασήμαντος λόγος αγόρι μου, πας καλά; ρώτησα χιουμοριστικά κάνοντας τον να γελάσει λίγο αλλά αμέσως ξανά σοβαρεψε. Και τι έγινε με εμένα; ρώτησα θέλοντας να μάθω και άλλα και εκείνος ξεφυσιξε.

-Απλά τον άκουσα που έλεγε στον διπλανό το πως θέλει να κάνει κάτι μαζί σου και πως είσαι πολύ ωραία γκόμενα. Και συνέχισε μετά να λέει πως είσαι μουνι και πως φαίνεσαι πολύ έξυπνη για να απορρίψεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι μαζί του. Οπότε και εγώ νευριασα και του είπα πως δεν είσαι πουτανα για να του κάτσεις και ξεκίνησε όλος ο καυγάς. Αλλά του ορμηξα μόλις είπε ότι

Σταμάτησε να μιλάει και πήρε μια βαθιά ανάσα κοιτώντας το πάτωμα.

Εγώ, που κρεμομουν από τα χείλη του όσο μίλαγε, φρικαρα μόλις σταμάτησε να μιλάει, κόβοντας την ιστορία σε κρίσιμο σημείο.

-Τι; Τι είπε; Γιατί του ορμηξες; ρώτησα γρήγορα μέσα στην αγωνία.

-Το ξέρω ότι θα σε πειράξει, παραδέχτηκε αλλά δεν με ένοιαζε.

-Πες μου, θέλω να μάθω.

-Είπε ότι θα μου στείλει πακέτο τα σεντόνια με το αίμα σου αφού θα σε έχει ξεπαρθενιασει.

Το στόμα μου άνοιξε από την έκπληξη και τα μάτια μου γουρλωσαν.

-Τι είπε ο μαλακας;! Ρε θα τον σκοτώσω τον μπάσταρδο, θα τον σκοτώσω! Δεν με ξέρει καν ο μαλακας! Λάθος κάνει, άμα του καθομουν ηλίθια θα ήμουν όχι έξυπνη! Άκουσε εκεί που και θα με ξεπαρθενιαζε και θα σου έδειχνε τα σεντόνια. Ποιος νομίζει ότι είναι;! φώναξα έξαλλη και εκείνος με πλησίασε τοποθετώντας τα χέρια του δεξιά και αριστερά από το κεφάλι μου.

-Ηρέμησε ρε μωρό μου. Για αυτό άρχισα να τον χτυπάω και για αυτό νευριασα τόσο που τον είδα. Δεν ήθελα να στο πω γιατί ξέρω ότι έχεις μετανιώσει το πως έγινε η πρώτη σου φορά και ξέρω ότι όταν ακούς για κάτι τέτοιο νιώθεις άσχημα.

Πέταξα γρήγορα τα χέρια του από πάνω μου και τον κοίταξα επιφυλακτικά.

-Δεν πιστεύω να έβαλες στοίχημα μαζί του για το ποιος θα με ρίξει πρώτος στο κρεβάτι, είπα κοιτώντας τον καλά καλά για να καταλάβω από την έκφραση των ματιών του αν θα πει αλήθεια ή όχι.

-Φυσικά και όχι, ξέρεις ότι δεδομένου αυτό που έγινε στις Βρυξέλλες δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο σε εσένα. Και επίσης σκέψου το αλλιώς, άμα το είχαμε βάλει θα είχα κέρδισε ήδη. Δυο φορές το κάναμε την ημέρα που πλακωθηκαμε με αυτόν, είπε κάνοντας με να ηρεμήσω ελάχιστα.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα