Κεφάλαιο 92.

1.3K 154 25
                                    

***

-Α να τα παιδιά, αναφώνησε η Στέλλα όταν χτύπησε για διάλειμμα και βγήκαμε στο προαύλιο.

Κοίταξα προς την κατεύθυνση που κοιτούσε. Σε ένα από τα παγκάκια του σχολείου βρίσκονταν ο Μάνος, η Αφροδίτη, ο Μάριος, η Φανή... Και ο Αντρέας.

-Εμ βασικά θέλω να πάω τουαλέτα, έλα μαζί μου, της είπα πιάνοντας την από το χέρι αλλά εκείνη έβαλε δύναμη και έμεινε ακίνητη.

-Κατερίνα τι έχεις πάθει σήμερα; Από το πρωί βρίσκεις μια δικαιολογία για να μην πάμε στην παρέα. Έχει να κάνει με το ότι ο Αντρέας είχε νεύρα χθες; Τσακωθηκατε και τον αποφεύγεις; ρώτησε και ξεφυσιξα.

-Δεν τσακωθηκαμε ακριβώς...

-Και τότε τι είναι; Μην μου πεις ότι είσαι έτσι επειδή μεθαύριο θα του μιλήσεις. Εντάξει να τον αποφεύγεις τότε, σήμερα γιατί;

Κοίταξα προς το μέρος του και συνειδητοποίησα ότι με κοιτάζει. Και μάλιστα με σηκωμένο το φρύδι. Ειρωνικά.

Το αισθάνεται. Αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Συνήθως έχει υπομονή, δεν νευριάζει κατευθείαν, αλλά τώρα έχει προαίσθημα ότι έχω κάνει μαλακια.

Και εγώ με την συμπεριφορά μου σήμερα τον επιβεβαιώνω.

-Ξέρεις κάτι; Πάμε, γύρισα και είπα στην Στέλλα.

Με κοίταξε παραξενεμενη αλλά δεν είπε τίποτα. Μόνο ξεκίνησε να περπατάει δίπλα μου προς τα παιδιά.

-Γειααα, χαιρέτησα και στάθηκα δίπλα στον Αντρέα. Γεια σου μωρό μου, του χαμογέλασα.

Με κοίταξε σοβαρός και για μερικά δευτερόλεπτα δεν έκανε τίποτα αλλά μετά πήρε μια βαθιά ανάσα και τύλιξε το χέρι του γύρω μου, φιλώντας με πεταχτά στο στόμα.

-Γεια, με χαιρέτησε και εκείνος και χαμογέλασε.

-Που είστε όλη μέρα εσείς, σας χάσαμε, παρατήρησε η Αφροδίτη.

-Ε το πρωί απλά αργήσαμε να έρθουμε και πριν πήγαμε στο γραφείο για να ρωτήσουμε κάτι για το πρόγραμμα οπότε δεν προλάβαμε να σας βρούμε, δικαιολογήθηκα.

-Επ καλώς τα παιδιά, είπε ο Στάθης που ερχόταν με τον Γιάννη από το κυλικείο. Άντε ρε Κατερίνα από το πρωί σε περιμένουμε. Θα μας πεις εσύ γιατί το αγόρι σου ήθελε ξαφνικά να φύγουμε από το λούνα παρκ χθες; Αυτός λέει κάτι μαλακιες του τύπου ήταν κουρασμένος αλλά προφανώς δεν τον πιστεύουμε. Τι παίχτηκε, τσακωθηκατε;

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα