Κεφάλαιο 23.

1.9K 166 35
                                    

***

-Είμαστε μισή ώρα στα γυναικεία, πάμε και στα ανδρικά. Ούτως ή άλλως δεν βρίσκεις κάτι άλλο που να σου αρέσει, παραπονέθηκε ο Αντρέας και ξεφυσιξα.

Είμασταν ακόμα Bershka και εκτός από το κόκκινο τζάκετ που είχα αποφασίσει ότι θα πάρω, από την ώρα που μπήκαμε, είχα διαλέξει και μια μπλούζα.

-Είσαι με τα καλά σου; Θα φύγω από τα Bershka μόνο με δύο πραγματάκια; ρώτησα λες και άκουσα την πιο ηλίθια ερώτηση στον κόσμο. Δεν με έχεις μάθει καλά ακόμα, είπα κοιτάζοντας ανάμεσα στις κρεμάστρες του καταστήματος.

-Μπορεί να μην σε έχω μάθει καλά ακόμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μπούμε σε καμία δεκαριά ακόμη μαγαζιά. Οπότε πάμε στα ανδρικά να κοιτάξω κάτι φούτερ που θέλω και μετά πάμε να πληρώσουμε για να πάμε σε κάποιο άλλο κατάστημα, πρότεινε και στριφογυρισα τα μάτια μου.

-Μα

-Δεν έχει μα! με διέκοψε. Δεν χρειάζεσαι καν τόσα ρούχα. Τα λεφτά που έχεις πάρει μπορείς να τα αξιοποιήσεις κάπου αλλού, σε κάτι που χρειάζεσαι και δεν έχεις. Και μην μου πεις ότι δεν έχεις ρούχα, γιατί έχεις πολλά! υποστήριξε και σταύρωσα τα χέρια μου.

-Και εσύ που το ξέρεις ότι έχω πολλά ρούχα; Στην ντουλάπα μου κοιμάσαι; ρώτησα ειρωνικά και στριφογυρισε τα μάτια του πιάνοντας με από το χέρι και τραβώντας με, ελαφρά, μαζί του προς τα ανδρικά.

-Ξέρεις πόσες φορές έχει τύχει να περνάω από δίπλα σου και να σε ακούω να λες στην Στέλλα για το ότι "ψώνισες κάτι ρουχαλάκια, παρά πολύ ωραία"; Τουλάχιστον δέκα από την μέρα που άνοιξαν τα σχολεία. Νομίζω σε έχει πιάσει υπερκαταναλωτική μανία, προσπάθησε να με μιμηθεί και και σταμάτησε μπροστά σε μια κρεμάστρα με φούτερ.

-Μα

-Είπα δεν έχει μα! Σουτ, τώρα ψωνίζω εγώ.

Σταμάτησα να μιλάω και απλά τον παρατηρούσα που περνούσε τα χέρια του ανάμεσα στα ρούχα για να τα δει καλύτερα.

Ήταν ουσιαστικά ένα είδος φούτερ αλλά σε διάφορα χρώματα, μαύρο, άσπρο, κόκκινο και μπλε.

Έπιασε στα χέρια του ένα από τα μαύρα και πήγε να γυρίσει προς τα δοκιμαστηρια.

-Πάω να το δοκιμάσω και έρχομαι.

-Το άσπρο πάρε, αναφώνησα και εκείνος γύρισε να με κοιτάξει παραξενεμενος. Σου πάει περισσότερο το άσπρο σαν χρώμα, ανασηκωσα τους ώμους μου.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα