Κεφάλαιο 3.

3.3K 210 67
                                    

-Μπαμπά τι λες; τον κοιτάζω λες και είναι τρελός. Δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο.

-Μονο έτσι θα σε αφήσω να πας στην τετραήμερη. Άλλωστε τι μπορεί να πάει λάθος; Αργά ή γρήγορα θα πέσει στα δίχτυα σου, δεν θα μπορέσει να αγνοήσει την γοητεία σου, είπε σαν να μιλάει για το ποιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον κάνεις να σε ερωτευτεί και μετά να τον πληγώσεις. Να πάρεις εκδίκηση για μένα.

-Όχι όχι όχι, δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο! δήλωσα κατηγορηματικά κουνώντας το κεφάλι μου αρνητικά.

-Γιατί όχι;

-Γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο με το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο σιχαίνομαι, άσε που δεν θέλω να παίξω με τα αισθήματα κάποιου! δικαιολογήθηκα υψώνοντας ελάχιστα τον τόνο της φωνής μου.

-Κατερίνα θες να πας τετραήμερη; ρώτησε στενευοντας τα μάτια του και ξεφυσιξα.

-Ναι, θέλω πολύ.

-Και δεν σου είπα πριν από λίγο ότι σε βάζω τιμωρία και δεν θα σε αφήσω να πας; ξανά ρώτησε και έγνεψα θετικά. Ωραία, αν κάνεις αυτό που σου λέω, σε διαβεβαιώ ότι θα είσαι η πρώτη που θα δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή.

-Μπαμπά ξέρεις πόσο σε αγαπάω... Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, είπα διστακτικά νιώθοντας πολύ άσχημα και μόνο στην σκέψη να κάνω αυτό που μου ζητάει.

-Καλώς. Πες στην Στέλλα να βρει άλλο άτομο για το δωμάτιο, γιατί εσύ στην Θεσσαλονίκη δεν θα πας, δήλωσε και έκανε στροφή για να φύγει.

-Περίμενε! φώναξα και εκείνος σταμάτησε να περπατάει και γύρισε να με κοιτάξει. Θα το σκεφτώ. Δεν σου υπόσχομαι ότι θα το κάνω αλλά θα το σκεφτώ, ξεφυσιξα ξέροντας βαθιά μέσα μου πως αυτό που πρόκειται να κάνω θα το έχω βάρος για μια ζωή.

***

-Δεν ξέρω τι να κάνω... Όλο αυτό είναι τόσο διεστραμμένο αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να έρθω να σε δω, έστειλα το μήνυμα και περίμενα της απάντηση της internet friend μου.

Δεν μου είπες για καμιά ίντερνετ φρεντ όταν σε ρώτησα!

Πάλι εσύ;

Ναι πάλι! Για πες τώρα.

Όχι. Δεν σου λέω αν δεν μου πεις ποια είσαι!

Πωωω είσαι και πεισματάρα! Το παρατσούκλι μου είναι hip hop dancer. Δεν σου λέω το πραγματικό μου όνομα, κανείς εδώ μέσα δεν το ξέρει.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα