Κεφάλαιο 4.

2.9K 213 60
                                    

***

-Κατάλαβες τι πρέπει να κάνεις; ρώτησα για εκατοστή φορά την Στέλλα και ξεφυσιξε.

-Σου είπα ναι και μην αποφεύγεις να απαντήσεις! Γιατί να τον βάλω να κάνει κάτι τέτοιο;! απαίτησε για άλλη μια φορά να μάθει και στριφογυρισα τα μάτια μου.

-Μην μου μιλάς τώρα, φτιάχνω το eyeliner! είπα προσπαθώντας να κάνω ίδια το ένα μάτι με το άλλο.

Το γαμιδι ποτέ δεν βγαίνει ίδιο, ούτε καν παρόμοιο!

Αι στο διάολο δηλαδή νευριάζω.

Έσβησα για άλλη μια φορά το αριστερό μάτι και ξεκίνησα πάλι από την αρχή.

Σιγά σιγά... Σιγά σιγά...

-ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΈΝΟ ΝΑΙ! φώναξα μόλις το πέτυχα και γύρισα να κοιτάξω την τρομαγμένη, από την απότομη αντίδραση μου, Στέλλα.

-Το έκανες ίδιο; Πώς και έτσι; ρώτησε ειρωνικά και στριφογυρισα τα μάτια μου.

-Άντε γαμησου μωρή, απάντησα και ξεκίνησα να βάζω μάσκαρα.

Όταν επιτέλους ετοιμάστηκα κατεβήκαμε στο σαλόνι του σπιτιού της Στέλλας και ζητήσαμε από την μαμά της να μας πάει στο μπαρ που θα γινόταν το πάρτυ του Αντρέα.

-Ευχαριστούμε, είπα γρήγορα και βγήκα από το αμάξι μαζί με την Στέλλα.

Εχω αρχίσει να αγχώνομαι.

Το μόνο που μου δίνει δύναμη είναι το γεγονός ότι ξέρω πως στην πουτσα του αν τελικά τα φτιάξω μαζί του και τον απατησω, θα με βρίσει και θα προχωρήσει στην επόμενη, το πιστεύω.

Αλλά και πάλι, δεν είναι σωστό να παίζουμε με τα συναισθήματα των άλλων. Όσο μπιτσαρα και να είμαι μπορώ να το καταλάβω.

Περπάτησα μέχρι το μπαρ που είχε νοικιάσει για να κάνει το πάρτυ και πήρα μια βαθιά ανάσα πριν ανοίξω την πόρτα για να μπω μέσα.

Η εκκωφαντική μουσική ήχησε στα αυτιά μου και αγνοώντας την ενόχληση που ένιωσα μόλις το μάτι μου έπεσε πάνω στον Αντρέα, που στέκονταν μερικά μέτρα μακρυά και μιλούσε με τους φίλους του, περπάτησα προς τα μέσα.

-Τι είναι αυτό; ρώτησε φωνάζοντας η Στέλλα απογοητευμένη.

-Τι είναι ποιο;

-Που είναι η μυρωδιά του καπνού και του ιδρώτα; Που είναι τα παιδιά που χορεύουν ξέφρενα και δεν σε αφήνουν να περάσεις; Που είναι το αλκοόλ; Στο wattpad έτσι γίνονται τα παρτυ! αναφώνησε ξενερωμενη και χτύπησα το κούτελο μου με την παλάμη μου.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα