Κεφάλαιο 68.

1.5K 156 7
                                    

***

-Σκάστε λίγο ρε μαλακες να συνεννοηθούμε! Η διευθύντρια είπε ότι θέλει τουλάχιστον δύο προορισμούς και δύο προτεινόμενες ημερομηνίες από τα πενταμελή των τμημάτων και εμείς αποφασίσαμε να βάλουμε Ρόδο και Θεσσαλονίκη. Προφανώς και θα πουν όχι στην Ρόδο αφού είναι μακρυά, έτσι θα αναγκαστούν να επιλέξουν Θεσσαλονίκη που δεν θα μας πάρει ολόκληρη μέρα να φτάσουμε! εξήγησε η πρόεδρος της τάξης.

Επιτέλους! Θα δω από κοντά την Άννα, έπειτα από τόσο καιρό που μιλάμε!

-Ημερομηνίες βάλαμε 27 με 30 Μαρτίου και 10 με 13 Απριλίου, για να είναι κάπως πιο ζεστός ο καιρός, πρόσθεσε η γραμματέας.

Πάλι καλά που φέτος προσπαθήσαμε να βγάλουμε όσα περισσότερα κορίτσια μπορούσαμε στο πενταμελές. Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά και οργανωμένα, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι σε αυτές τις περιπτώσεις.

-Μαλακες σοβαρά τώρα. Μην κάνετε μαλακιες, μην συμπεριφέρεστε σαν ζώα μπροστά στους καθηγητές. Όλη την χρόνια ακούγεται η απειλή ότι δεν θα μας πάνε τετραήμερη άμα συνεχίσουμε έτσι. Απλά κάντε υπομονή τρεις μήνες και μόλις γυρίσουμε κάντε ότι θέλετε. Αλλά μέχρι τότε συγκρατηθείτε, είπε ξανά η πρόεδρος και κατευθείαν τα αγόρια άρχισαν να φωνάζουν υποστηρίζοντας πως δεν συμπεριφέρονται σαν ζώα.

Ναι και την προηγούμενη ώρα έκαιγαν χαρτάκια την ώρα των αγγλικών.

Στριφογυρισα τα μάτια μου και σηκώθηκα για να πάω καμία βόλτα να περάσει η ώρα.

Ούτως ή άλλως η συνέλευση είναι σαν κενό. Συζητάμε κανένα θέμα, αν έχουμε, τα πρώτα πέντε - δέκα λεπτά και μετά καθόμαστε και μαλακιζομαστε.

-Έρχομαι, είπα στην Στέλλα δίπλα μου που έστελνε μήνυμα στον Μάνο και εκείνη έγνεψε θετικά.

Βγήκα από την τάξη και άρχισα να περιφέρομαι στους διαδρόμους.

Πόσο μου έχει λείψει να κάνω κοπάνα από την τάξη...

Έχω να κάνω από εκείνη την μέρα που κάλεσαν τον μπαμπά στο σχολείο και εκείνος αποφάσισε να μου ακυρώσει την τετραήμερη.

Και τελικά βρήκε το κατάλληλο κουμπί για να με πιεσει να πληγώσω τον Αντρέα.

Όχι. Όχι δεν θα το σκεφτώ πάλι. Δεν θα αρχίσω πάλι να αναρωτιέμαι τι θα κάνω και πως θα είμαι όταν τον χάσω.

Αρκετά έχω γκρινιαξει για αυτό το θέμα.

-Ε Κατερίνα. Που χάθηκες εσύ; ρώτησε ο Στάθης που βρέθηκε μπροστά μου ξαφνικά.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα