Κεφάλαιο 95.

1.3K 155 21
                                    

***

-Κατερίνα τι σου συμβαίνει; ρώτησε ήρεμα η μαμά μου.

Πήρα το βλέμμα μου από τον δρόμο, που κοιτούσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου και γύρισα να κοιτάξω εκείνη που ήταν επικεντρωμένη στην οδήγηση.

-Τίποτα, απλά σήμερα κουράστηκα στο σχολείο και τώρα στο φροντιστήριο γράφαμε και ένα τεστ οπότε έχω εξαντληθεί, είπα παρουσιάζοντας την κατάλληλη δικαιολογία την συγκεκριμένη στιγμή.

-Γενικότερα δεν είσαι καλά και το βλέπω. Τι έχει συμβεί; επέμεινε κοιτώντας προς το μέρος μου για μονάχα μερικά δευτερόλεπτα.

-Τίποτα ρε μαμά..., απάντησα απότομα.

-Δηλαδή δεν έχει συμβεί τίποτα με τον Αντρέα; ρώτησε ύποπτα και η καρδιά μου αύξησε τους παλμούς της.

Τι ξέρει; Τι έχει μάθει;

Λες ο Αντρέας να μίλησε στους γονείς του και όση ώρα ήμουν φροντιστήριο να πήρε η κυρία Κωνσταντίνα τηλέφωνο την μάνα μου και να της τα είπε;

-Εεε... Τι-τι να έχει συμβεί δηλαδή;

-Δεν ξέρω. Αλλά έχω να τον δω από το προηγούμενο Σάββατο, για να μην σχολιάσω ότι αυτό το Σάββατο όχι απλά δεν κανόνισες κάτι με τον Αντρέα, δεν βγήκες καν, παρατήρησε και ξεφυσιξα.

-Δεν θέλω να το συζητήσω, μουρμούρισα σταυρωνοντας τα χέρια μου κάτω από το στήθος μου.

-Χωρίσατε δηλαδή ε;

-Ναι χωρίσαμε...

-Γιατί;

-Ρε μαμά σου είπα δεν θέλω να το συζητήσω! της φώναξα εκνευρισμένη και εκείνη ξεφυσιξε.

-Εντάξει Κατερίνα, μην φωνάζεις. Δεν είναι αφύσικο να μην θες να μιλήσεις για αυτό, αλλά νομίζω το να το συζητήσεις με τους γονείς σου θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, τόνισε εκείνη ήρεμη.

Ναι ουυυ! Ο μπαμπάς μόνο καλύτερα δεν θα με κάνει να νιώσω.

-Μαμά σου λέω

-Δεν θες να το συζητήσεις, το κατάλαβα, με διέκοψε. Εγώ απλά σου λέω ότι αν θελήσεις κάποια στιγμή να μιλήσεις, έλα σε μένα. Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω, μου χαμογέλασε και με πολύ κόπο έκανα και εγώ το ίδιο.

Δεν έπρεπε να της μιλήσω απότομα, αλλά δεν έχω όρεξη. Μου λείπει απίστευτα ο Αντρέας, όσο και η Στέλλα, αλλά πλέον κανένας από τους δύο δεν μου μιλάει...

Ίσως δεν είναι τόσο κακή ιδέα αυτό που είπα στην Άννα όσο είμασταν Θεσσαλονίκη. Το να αλλάξω σχολείο μοιάζει να είναι η ιδανική λύση και πλέον δεν με κρατάει τίποτα μιας και η Στέλλα με ξεγραψε.

Make the bad boy fall in loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα