Sekizinci Bölüm

27.7K 1.4K 59
                                    

Merhaba!Bu bölümü 42derya313'e ithaf ediyorum.Yorum ve votelarınızı bekliyorum.Yeni yılınız kutlu olsun!

Sabah üzerinde hafif bir ağırlıkla uyandı Nilüfer. Gözlerini açtığında bir çift mavi gözle karsılaştı. Naz üzerindeydi ve ellerini emiyordu. Onu görünce gerçekten gün aydı. Öyle mutlu öyle enerji dolu hissetti ki kendini, onu bırakıp nasıl gideceğini düşündü bir an. Naz’ın aguları düşüncelerini dağıttı, hemen doğrulup Naz’ı kucağına aldı burnunu boynuna gömdü mis gibi cennet kokan bebek kokusunu içine çekti. Sonra tek tek ellerini ayaklarını ve gül yanaklarını öptü.

-Sen beni mi özledin? Beni almaya mı geldin prensesim? dedi. Kalktı ve kaldığı odanın kapısını açıp salona ilerledi. Herkes uyanmış, kahvaltı sofrasına yerleşiyordu. Gülfem Hanim yine döktürmüştü. Mükellef bir kahvaltı sofrası hazırlamıştı. Nilüfer annesinin yanına gelip kocaman bir öpücük kondurdu yanağına ve yanına oturdu.

-Ne zaman geldin Sultanım, niye zahmet ettin? Biz hazırlardık dedi.

-Ah hepinizin ne kadar becerikli olduğunuzu bildiğimden saatlerce aç kalmanıza dayanamadım.

-Aşk olsuuuuuuuun dediler hep bir ağızdan. Gülfem Hanım gülümsedi.

-Şaka bir yana hepinizi çok özledim, ben de sizleri göreyim dedim. Hem de bu küçük hanım gece boyunca mızmızlandı, Nilüfer'i özledi galiba dedi. Nilüfer kucağındaki hayat ışığına baktı endişeyle.

-Hasta mı acaba? Doktora gitsek mi?

-Doktorluk bir şey yok kuzum. Galiba kokunu aradı dedi ve derin bir iç çekti Gülfem Hanım." Sen gidince ne yapacağız bilemiyorum" dedi.

-Anne asil ben ne yapacağım, çok alıştım Naz´a dedi Nilüfer. Ortalığı saran hüzün bulutlarını Gaye yok etti.

-Gülfem Teyze sen şu fotoğraflara bak da ilerlemiş miyim onu söyle dedi. Aslında sormasına gerek yoktu çok başarılı ve aranan bir fotoğraf sanatçısıydı. Gülfem Hanım bir anlık şoktan sonra gülmeye başladı.

-İlerlemek ne kelime kızım bu isin piri olmuşsun, dedi. Sonrada "Zafer Amcanın da şortlu fotoğrafları var getireyim de ona da uygun etek giydir dedi. Hepsi kahkahalara boğuldu.

-Anne etek değil o kilt dedi Nilüfer.

-Ha kilt ha etek aynı işte dedi Gülfem Hanım. "Haydi, haydi yapın şu kahvaltınızı hepiniz ne hale dönmüşsünüz yiyin de yüzünüze kan gelsin."

-Anneee!

-Gülfem Teyzeeeeee, bağırışlarının arasında birden Naz ağlamaya başlayınca herkes sustu. Nilüfer masadan kalkıp Naz’ı biraz gezdirdi, mamasını yedirip uyuttu. Masaya geldiğinde herkes  bir şeylerden bahsediyordu. Kimi dinlesem diye etrafa göz gezdirirken Leyla’nın kendisini dürtmesiyle ona odaklandı.

-Hadi gidelim işimiz var dedi.

-Ne işi?

-Yolda anlatırım çabuk üstünü değiş.

-Kızlar ne olacak, ya Naz?

-Kızlar gidecek zaten, Naz'a da yengem bakar.

-Allah aşkına nereye gidiyoruz yaaa?

-Haydi, haydi kaldır totonu.

-İyi tamam. Anne biz biraz dışarı çıkacağız Leyla'yla

-Olur, kızım biz de Naz ile eve geçeriz şimdi 3 saat uyur.

-Gecikmemeye çalışırım annem dedi Nilüfer ve hazırlanmaya gitti. Hazır olunca tüm kızlar bir anda ayaklandılar ve hep beraber evden çıktılar.

İyi Ki Geldin!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin