FiNAL(Ikinci Kisim)

18.4K 1K 214
                                    




Önder Kafe'nin arkasında devasa boyuttaki pasta ile ilgilenirken Vural da içtiklerini boşaltmış dönüyordu. Önder'in ne yaptığına bakarken pastayı görünce şaşırdı.

-Yuh artık, dedi ve o sırada telefonu çaldı. Arayan sevgili nişanlısı Simay'dı. Kontrol ediyordu Vural'ı.

-Eğleniyor musun hayatım? dedi Simay.

-Hem de çok! dedi Vural. Pasta bile var dedi, ve dilini ısırdı. Galiba dili çözülmüştü.

-Ne pastası?

-Hiç, büyük, kocaman bir pasta.

-iyi hepinize yeter.

-Bu pasta yenir mi ki? Diye sordu Vural.

-Aşkım sen çok mu içtin ne dediğini anlamıyorum dedi Simay.

-Yok, yağlı gibi bu şimdi benim mideme dokunur. Neyse hayatım, hadi size iyi eğlenceler görüşürüz bir iki saate derken, Cihan'ı gördü. Elinde kapanmamış telefonla konuşmaya başladı. Şuraya baksana Önder pasta ayarlamış içinden nasıl bir şey çıkacak merak ettim doğrusu. Belki Önder Asena gibi giyinip çıkar ha? ne dersin diye gülerken telefonun ucunda Simay'ın kendisini dinlediğinden habersizdi.

-Demek pasta var ha! Kim çıkacakmış içinden? Sen hele dönüp o pastanın içinden çıkacak kadına bak; ben sana neler yaparım diye, sesli konuşurken Leyla ve Nilüfer'in kendisine bakıp dinlediklerinden haberi yoktu.

-Ne pastasıymış bu?

-Beni korkuttun, dedi Simay arkasını dönerken.

-Ne pastası? Diye tekrar sordu Leyla.

-Bilmem, sen biliyorsundur belki ,kocanın marifetiymiş. İçine birinin gireceği bir pastaymış deyince Nilüfer ve Leyla dondu.

-Olmaz öyle şey, dedi Nilüfer.

-Telefonda duydum Nilüfer. Vural telefonu kapattığını sandı, Cihan ile konuşurken duydum içinden ne çıkacağını merak etmiş. Ben oraya gidiyorum gözünü kapatacağım Vural'ın.

-Biz de geliyoruz dedi Nilüfer.

-Sen nereye Nilüfer, kına gecesi olan sensin. Kal sen biz gider geliriz. Belki bu gece kocasız kalırım. İyi bir açıklaması yoksa Önder'i öldüreceğim.

-Çok sürmez nasıl olsa. Gidip geliriz. Emel ablaya haber vereyim, diyerek giderken annesini gördü Nilüfer, anne ben yarım saat yokum. Türker'e bir şey vermem gerek.

-Kızım saçmalama, bir saat sonra erkekler gelecek zaten. O zaman verirsin.

-Olmaz gider gelirim, fark etmezsiniz bile.

-Tamam, ama üzerine bir şey al dediğinde Nilüfer çoktan gitmişti. Erşan abinin kafesine geldiklerinde arka kapıdan girdiler ve pasta ile karşılaştılar. Pastanın kapağı açılırken

-Durun diye bağırdı Leyla. Genç bir adam

-Hayirdir, dedi.

-O pastaya biz gireceğiz.

-Ne? dedi Simay ve Nilüfer aynı anda.

-Sen değil Simay. Nilüfer ve ben. Nasıl fikir.

-Süper, dedi Nilüfer sinirle ,ve garsonun elinden tutup pastanın içine girdi Leyla da hemen yanına.

-Durun hanımlar o pastaya derken genç adam;

-Biz girdik başka kimseye yer yok, eğer girmek istiyorsa önce benim Osmanlı tokadının tadına bakmalı dedi Leyla eline tükürüp. Genç adam ellerini kaldırıp geri çekildi. Pastanın üst kapağı kapanırken;

İyi Ki Geldin!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin