Yedinci Bölüm

30.1K 1.4K 95
                                    

Selam! yeni bölümle yine karsinizdayim.Bu bölümü cutecat26´ya ithaf ediyorum. Cünkü hikayeme tanidiklarim haricinde yorum yapan ilk kisi. Kendisine cok tesekkür ediyorum.Yorum ve votelerinizi bekliyorum.

-Kim? dedi Leyla.

-Kim olacak? Önder iti. Caner'den duydum buradaymış, hem de bu masada deyip Leyla'ya sinirle baktı.

-Önder'le senin alıp veremediğin ne anlayamadım? dedi Cihan

-Cihan, 3 ay önce aradığım salak vardı ya.

-Yok artık, bu Önder o muydu? Tüh şansa bak bilseydim tokalaşmak yerine burnunu kırardım dedi Cihan.

 Aslında Vural’ın Önder'i falan aradığı yoktu. Kim olduğunu, ne iş yaptığını, nerede yaşadığını öğrenmişti. Kız kardeşinin onu nasıl sevdiğini biliyordu. Dahası Önder'in de iyi biri olduğunu öğrenmiş kız kardeşi ile ayrıldıkları dönemden bu yana hiç kimse ile görüşmediğini ve defalarca barışma girişiminde bulunduğunu biliyordu ama kız kardeşi çok inatçıydı ve Nuh diyor peygamber demiyordu. Önder'e açık açık öfkesini dile getirerek Leyla’nın tepkisini ölçüyordu ve biliyordu ki Leyla’nın gözü Önder'den başkasını görmüyordu.

-Ağabey yapma Allah aşkına!  Bitmiş gitmiş, ben görüşmüyorum artık ve onunla ilgili bir şey duymak istemiyorum. Hem ne o öyle kırolar gibi yok aramak, dövmek falan. Yakıştıramadım vallahi.

-Sen karışma!  Kimse benim kardeşimi üzemez, o kadar! Sokakta bulmadık sizi. Ne seni ne Nilüfer'i ne As... demişti ki:

-Yavaş gel, vitesi küçült dedi Cihan ama ne Nilüfer'in ne de Leyla’nın gözlerinden akan yaşlara engel olamadılar.

-Kahretsin. Özür dilerim kızlar. Ağzımın ayarı olmuyor kızdığım zaman dedi.

-Boşver Vural Abi, buna alışmak zorundayız, değil mi? Asu’yu anmazsak asıl o zaman durup düşünmemiz gerek. Hem onu her zaman hatırlatacak miniğimiz var çok şükür, dedi Nilüfer.

-Haklısın Sıska dedi Vural ve gülümsedi.

-Vuraaaaal! dedi Nilüfer.

-Ne Vural’ı kızım. Abi! Beni sinir etme dedi. Nilüfer Vural’ı ancak böyle kızdırabiliyordu, abilik konusunda çok hassastı,  ne Leyla’nın ne de Nilüfer'in ona adı ile hitap etmesine izin vermiyordu. Nilüfer tam ağzını açmış bir şey diyecekti ki Cihan araya girdi.

-Ne içelim ya? Geldiğimizden beri soran olmadı gençler dedi ve masadakilere taş attı.

-Emrin olur Abi. Ne istersin? dedi Cenk.

-Kızları eve bırakacağız, birer bira alalım değil mi Vural? dedi Cihan.

-Olur deyip Suna’nın yanına oturdu Vural da. Sohbet muhabbet derken saat iyice ilerledikten sonra "Artık kalkalım." dedi Nilüfer. Kızlar hemen ayaklandı. Erşan Abi’ye el sallayıp arabalara yöneldiler.

-Bu gece bende kalın, dedi Cihan.

-Bize gidecektik Abi, hem Naz’ı merak ediyorum. Her aradığımda iyi olduğunu duydum ama yine de merak ediyorum dedi Nilüfer.

-Kızım iki gün sonra gidiyorsun zaten. Artık Naz bizimle olacak, bırak da birbirimize alışalım ve kesinlikle itiraz istemiyorum, dedi.

-Peki dedi Nilüfer.

-Hadi binin de sizi bırakayım.

-Gerek yok Cihan Abi biz alkol almadık zaten. Benim arabayla gideriz, dedi Leyla. 

Olurdu olmazdı derken kızların çenesine dayanamayan Cihan pes etti, evin anahtarlarını Nilüfer’e verip Naz'a doğru yola çıktı. Kızlar da Cihan’ın evine doğru yol aldılar.

İyi Ki Geldin!Where stories live. Discover now