Otuz Dokuzuncu Bölüm

12.7K 906 88
                                    

Merhaba arkadaşlar

Yeni bölüm geldi. Bir hafta içinde 3 bölüm yayınlayarak geçen haftaların açığını kapatmaya çalıştım. Bir nevi sizlere özürümdür, kabul ediniz lütfen. Bundan sonra bölümlerimiz yine cuma günleri gelecektir haberiniz ola. Bu bölüm "bukumme" ye ithaf olunmuştur. Bu arada Önder'e soyisim arıyorum hadi yardımcı olun ;)

Keyifle okuyun...

Leyla ve Nilüfer hızla arabalarına koştular.

-Benimki kalsın senin arabanla gidelim yarın ben alırım arabamı, dedi Nilüfer.

-O halde sen kullan benim hiç kullanacak gücüm yok dedi Leyla ve anahtarı Nilüfer'e uzattı. Yerine oturduktan sonra başını geriye yaslayıp gözlerini kapattı. Ne yapmıştı, keşke telefonu açmadan sevdiğini söyleyebilseydi ama söyleyememişti ve evden çıkarken Önder'i görmemesi çok büyük bir korku salmıştı yüreğine. Gözünden bir damla yaş geldi. Galiba bu sefer gerçekten bitmişti ve kendisi tarafından değil Önder tarafından. O sırada Nilüfer'in sesini duydu.

-Bu abin bizi bir gün öldürür, yine ne yapmış acaba?

-Ne bileyim annem hemen eve gel, dedi.

-Annem de size gitmemi söyledi. Herkes oradaymış. Gidelim de şu Vural'ın karın ağrısını öğrenelim bakalım, dedi Nilüfer.

Eve geldiklerinde Halide Hala, Firdevs Hanım ve Gülfem Hanım salonda oturmuş, bir yandan çay içiyor bir yandan konuşuyorlardı.

-Bizi çaya çağırmadınız herhalde, dedi Leyla bütün hırçınlığı ile.

-Hah geldiniz mi kızlar? Hadi hemen Simay'i arayın ve bulun.

-Ne? Dedi iki kız birden.

-Neden diye soran Nilüfer'di.

-Vural kızı çileden çıkarmış, kız da "Bir süre görüşmeyelim." demiş. Vural aramış taramış ama bulamamış kızı. Eve geldi odasını dağıttı sinirden, az önce Cihan aldı, gitti de rahat ettik yoksa bütün evi üzerimize yıkacaktı.

-Odun işte, diyorum da inanmıyorsunuz.

-Senin gibi diye mırıldandı Halide Hala.

-Bana mı dedin hala? Diye diklendi Leyla. Tam Halide Hanım cevap verecekti ki Nilüfer "Arayalım Simay'i gel Leyla." dedi ve Leyla'nın odasına çıktılar. Nilüfer Simay'ı aradığı an telefon açıldı.

-Simay nerdesin?

-Evdeyim.

-Bizim deli ortalığı birbirine katmış, ne oldu hayırdır?

-Gelin de konuşalım dedi, Simay. Telefonu kapatınca Leyla sordu:

-Nerdeymiş?

-Evde.

-Evde olduğu için mi bu kadar tantana, dedi Leyla.

-Vallahi bilmiyorum hadi gidelim, bizi bekliyor öğrenelim bakalım ne olmuş. Senin konunu da unutmadım, şu isi çözelim sıra sana gelecek dedi Nilüfer.

-Sıra bana gelmese de olur boşver, dedi Leyla ve içini çekip odadan çıktı.

Simaylara varınca merhaba faslından hemen sonra "Hadi anlat" dediler ve Simay'in odasına çıktılar ve Simay başladı.

-Bıktım bu adamın odunluklarından, ne giysem karışıyor, kiminle görüşsem müdahale ediyor yeter yaa. Bugün artık son damlaydı.

-Ne oldu? Dedi merakla Leyla.

İyi Ki Geldin!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin