23

949 72 17
                                    


Jimin

Szívtam egy nagyobb slukkot a cigimből, majd a megmaradt csikket elnyomtam az arra kijelölt hamutartóban. Őszinte leszek, nem volt sok kedvem egy bulihoz, de két nagy indokom is volt, ami miatt el kellett jönnöm. Az egyik a tegnap érkezett unokatesóm, Chanyeol volt, akinek megígértem, hogy együtt berúgunk és random csajokat szedünk fel, de igazából én ezt nem gondoltam komolyan. Viszont ő halálosan úgy vette, így mikor megemlítettem neki Seokjin buliját, nem fogadott el ellenkezést, és muszáj volt eljönnöm.

A másik indokom pedig Soojin volt, aki mindenféle képpen el szeretett volna jönni, hiszen az újdonsült kiszemeltje Shuhua is visszajelezte részvételét. Soojin meg nyilván nem akart erősítés nélkül jönni, ugyanis az tajvani cserediák lány erősen vonzotta magához – szó szerint – Soojin pedig önmagában meglehetősen szerény volt, ha lányokról volt szó. Ugye említettem már, hogy egyik fiú sem hajtott rá a társaságunkból, igaz? Nos, ez a lehető legnagyobb részben azért volt, mert Soojin a lányokat szerette. Lezbikusnak hívták, meg minden, de ő kijelentette, hogy különösebben nem szereti ezt a megbélyegzést, csupán azért, mert a lányok jobban bejönnek neki, mint a fiúk.

Taehyungot és Baekhyunt a buli kezdetekor elveszítettük, amikor megtaláltak egy csapat másik egyetemről érkezett lányt, szóval ők máris ragadozó üzemmódba kapcsoltak, hogy mihamarabb megszerezzék a mai egyéjszakás kalandjukat. Így Chanyeol és Soojin társaságában ücsörögtem az udvar egyik rattan kanapéján, ami ideiglenes dohányzóövezetté volt kialakítva. Egyébként mindannak ellenére, hogy önmagamtól nem terveztem volna eljönni, be kell, valljam Seokjin pofás kis bulit rittyentett. Mivel elég nagy a házuk telke, mindig tele pakolja az udvart fényfüzérekkel meg rohadt sok világítással, és hatalmas hangszórókkal, hogy biztosan az egész utca tudja, hogy itt buli van. Ezek mellett a ház belső része is tökéletesen ki van alakítva, a bútorok széttolva, a konyha csordultig piával, a szobák pedig nyitva állnak, akiknek szükségük van rá. Mit ne mondjak, Kim Seokjin pontosan tudja, hogyan kell bulit szervezni. Kár, hogy kéthavonta egyszer csinál ilyet, de az itt született pletykák kitartanak a következőig.

- Hé, Chim, minden oké? Miért vagy ilyen búval baszott? – lökte meg a térdemet Chanyeol, amíg én kihalásztam a kabátom zsebéből egy újabb szál cigit és meggyújtottam azt. Nem válaszoltam neki, csupán kattintottam a gyújtómmal, szívtam egyet, majd nemes egyszerűséggel az arcába fújtam a füstöt. Chanyeol meglegyezte maga előtt a kezét, majd a szemét forgatva Soojin felé fordult, aki a nyakát nyújtogatva pásztázta a tömeget.

- Ott van. – fordult hirtelen felénk, és a nyakát behúzva úgy tett, mintha láthatatlan lenne. – Most mit csináljak?

- Ne legyél nyuszi. – hamuztam le a cigim. – Beszélj vele!

- Nem merek! – rázta meg határozottan a fejét. – Nem beszél olyan jól koreaiul. Meg amúgy olyan rámenős. Ha odamennék hozzá, ki tudja, mi lenne...

- Egy jó látványban lehetne részem! – húzogatta meg a szemöldökét Chanyeol, de ezzel nem érte el, hogy Soojin felengedjen, csak egy nagyon csúnya nézést kapott. – Most mi van? Minden második pasi szeret csókolózó lányokat látni!

- Idióta! – fújtatott Soojin. – Menj, keresd meg Krystalt és Heeyeont. Ők biztosan szívesen smárolnak előtted, ha, annyira azt szeretnéd látni!

Chanyeol már éppen nyitotta volna a száját, hogy reagáljon valamit, amikor leintettem és a fejemmel az udvarra újonnan érkezők felé böktem. A fiúval egyidőben Soojin is arra fordult, majd sziszegve elkáromkodta magát. Kai és Ahrin kézen fogva lépkedtek mögöttük kissé lemaradva pedig ott volt Rosé és Yuna is. Basszameg! Nem számítottam rá, hogy ők is itt lesznek! Rohadtul azt hittem, hogy egyikőjük sem jön. Nem voltam ré felkészülve, hogy ma este itt lesz Ahrin és együtt kell őket látnom Kaijal...

lehetek a hősöd | pjmWhere stories live. Discover now