Kapitel... Barnet

234 7 0
                                    

Ja idag är det den 18 juli och klockan är 12:36 på morgonen och idag så verkar det som om jag ska föda, som förra gången så hjälpte Ally till och nu när Lukas och Kiara var vakna så fick dom vänta utanför mest för att Lukas var tvungen att lugna ner Kiara som var helt galen och överlycklig. Kiara var mer nervösa än mig och Lukas som faktist var helt galet, hon gick fram och tillbaka med Balto och Aurora gående bredvid sig och Lukas kunde inte hålla sig från att skratta till så han hukade sig och la sina händer på hennes axlar så hon skulle stanna.

"Kiara, du måste lugna ner dig, du är ju mer nervös en någon annan" sa Lukas och log.

"Det går inte" sa Kiara upphetsat och tog några snabba andetag.

Lukas skrattade till lite och log mot henne, han försökte lugna ner henne så gått han kunde men hon blev mer galen desto mer tiden gick. Efter en väldigt lång stund så kom Ally ut från mitt rum och kollade lite dystert på Lukas och Kiara, Kiara kollade oroligt på Ally som om hon var påväg att göra något som hon skulle ångra.

"Vad är det?" Frågade Kiara oroligt.

"Det blev tyvärr inte ett barn" sa Ally lite dystert.

"VA" sa Kiara upprört.

Lukas kollade lite misstänk på Ally som inte kunde hålla sig från att le.

"Okej fram med det, vad döljer du?" Frågade Lukas och la armarna i kors.

Ally log glatt och kollade på Lukas och Kiara.

"Kom in" sa Ally och log.

Kiara sprang in och såg mig med två små knyten i famnen och som tur var så hade Lukas också kommit in så Lukas han lägga en hand för Kiara's mun innan hon han skrika av glädje, jag log mot dom och Kiara skulle springa och sätta sig bredvid mig för att få se sinna nya syskon lite närmare, även Lukas kom och satte sig bredvid mig med armen som gick om mig så jag lutade huvudet mot hans axel och log.

"Så vad blev det den här gången?" Frågade Lukas och kollade på mig.

"En dotter och en son" sa jag och log mot barnen som låg i min famn.

"Jippi" sa Kiara glatt och klappade glatt med händerna.

Lukas och jag skrattade till och kollade på henne, vi kunde fatta att hon var glad eftersom vi hade tänkt att hon kunde få bestämma namn den här gången bara för att hon hade kommit på mest namn och mer än hälften av dom var namn från Disney-figurer men såklart hon är ju bara 4 år så såklart är det inte konstigt.

"Så Kiara, vad vill du att dina syskon ska heta då?" Frågade jag och kollade på Kiara.

Hon tänkte igenom en stund och log glatt mot oss.

"Derek och Esmeralda" sa Kiara glatt och klappade händerna.

Lukas och jag kollade på varandra och log.

"Ja det låter ju bra" sa Lukas och log mot mig.

"Ja det gör det" sa jag och log tillbaka.

Vi alla fyra var tillsammans i några timmar innan vi åkte till min familj för att visa upp Derek och Esmeralda, dom fick sitta i baksätet med Kiara som var så lycklig när hon äntligen hade fått sina syskon men lite besviken på att det inte bara var tjejer men alla tre hade somnat. Som vanligt pillade jag alltid på smyckena som jag seriöst aldrig tar av mig inte ens för en sekund, jag märkte att Lukas kollade på mig och log eftersom han vet vad det betyder, att jag tänker på något som tynger mig.

"Okej Alexia, vad är det som tynger dig nu?" Frågade Lukas och log mot mig.

"Samma sak som när Kiara föddes, jag är bara rädd att någonting ska hända dom. Föresten så var det flera år sen 'dom' gjorde något, jag är rädd att dom planerar något mycket värre" sa jag oroligt.

Varken Lukas eller jag hade sagt ett ända ord om vad som hände när iallafall jag träffade Lukas, vi hade inte sagt något om Kim eller skogsanden eller något annat som hände innan Kiara föddes för att hon inte skulle bli rädd eller något.

"Tro mig, dom har antagligen gett upp eller något. Föresten så har jag inte hört något från någon i skogen att dom har sätt eller hört något av dom och tro mig, om dom planerar något så säger någon i skogen till mig okej" sa Lukas lugnt och kollade på mig.

Jag nickade och log mot honom.

"Okej" sa jag och log.

Efter några minuter så var vi framme hemma hos min familj, jag väckte Kiara och hon hjälpte till att knäppa loss Derek och Esmeralda från bilbarnstolarna. Kiara var tvungen att hålla Esmeralda och jag fick hålla Derek, vi tre gick till dörren och knackade på. Den som kom och öppnade var mormor och hon såg så glad ut att det lyste om henne när hon såg Derek i min famn, hon trodde att Kiara höll i en leksaks docka så hon märkte inte Esmeralda. Mormor bjöd in oss och Selin kom springandes ner för trappan och såg då bara Derek som låg i min famn, Ylvali var hos sin pojkvän, Liam var hos Molly och pappa var ute någonstans så dom skulle inte komma på ett tag. Varken mormor eller Selin märkte Esmeralda förens hon började röra sig och skrika lite i Kiara's famn så jag fick ta över och ta henne och Lukas fick ta Derek. Selin hade såklart messat Kayla och sagt att jag och Lukas hade fått tvillingar så hon kom ju hit så fått hon kunde med sin son som föddes för en veckan plus två dager sen och han heter Ethan. Vi var där en stund och både Lukas, Kayla och jag märkte något speciellt mellan Ethan och Esmeralda som en glimt i ögonen, Kayla och jag log mot varandra och jag tror vi tänkte på samma sak. När alla vi var påväg hem växte en skrämmande känsla inom mig att något farligt skulle hända med barnen men jag försökte hela tiden skjutsa bort tankarna och fylla dom med bra tankar som kan hända dom här åren men det gick bara inte att ta bort dom tankarna och det gjorde mig rädd.

Kidnappad och lite magi (redigerar)Where stories live. Discover now