Kapitel... Första dejten

1K 16 0
                                    

~3 månader och 3 veckor~

Äntligen så är våren här, jag hade fått veta mycket under dom här månaderna som att Lukas kan magi, att han hade magi böcker i källaren så jag fattade varför källaren var ett förbjudet ställe för mig och jag fick veta mycket mer. Men jag fick även lära mig mycket för Lukas har lärt mig att skjuta pilbåge, några formler och även lite trix med Talulah.

När jag vaknade tog jag på mig en vit magtröja med en knut vid magen och en tunn ljusblå kjol som var kort fram men lång bak, som då innan hängde vid garderobsdörren, jag kollade mig i spegeln och log lite grann för att jag inte riktigt passar i magtröjor längre med det där stora ärret på magen, men jag gillar ändå att ha magtröjor på mig.

I spegeln såg jag hur Lukas stod vid dörröppningen och log mot mig som vanligt för det började bli en alldeles för stor vana. Han gick fram till mig och la sina armar runt min midja och la sitt huvud på min axel medans han kollade på mig genom spegeln, det var ganska nytt och fick min mage att knyta sig.

"Godmorgon min sköna" sa Lukas och log.

Jag har tappat räkningen på hur många smeknamn jag har fått av honom men jag gillar honom ändå oavsett om många av smeknamnen var lite för att reta mig, men det är vår grej att retas med varandra så det gör ingenting för ingenting kommer ändras bara för att vi är tillsammans nu.

"Godmorgon själv" sa jag glatt och pussade honom på kinden.

"Så, har min favorit tjej några planer för idag?"

Favorit tjej, okej Lukas om du fortsätter såhär kommer min mage att sluta fungera, men jag gillar när du gör det så fortsätt bara.

"Nä inte vad jag vet hur så?" Frågade jag och log.

Lukas tog mina händer och vänder mig om så jag står tätt intill honom med mina armar runt hans nacke och hans händer på min midja.

"Jag undrar om du vill gå på picknick vid blommornas dal?" Frågade han lite flörtig och log mot mig.

Jag skrattade till lite för jag visste vad han gjorde och det fick mig att le lite lurigt.

"Lukas, bjuder du ut mig?" Frågar jag och log tillbaka.

"Ja det gör jag mi lady" sa han nöjt och glatt.

Jag pussade honom lite lätt på munnen och log samtidigt som jag kollade in i hans ögon.

"Isåfall, ja jag skulle jättegärna vilja gå på picknick med dig" sa jag och log lite gulligt mot honom.

Lukas kysste mig i några sekunder innan han kollade in i mina ögon med ett leende på läpparna.

"Kom då" sa han och tog min hand.

Vi sprang ut till trädgården där Talulah och Blixten stod redo att rida iväg, vi hoppade upp på hästarna och red iväg.

———————————

När vi kom till den branta backen tävlade vi om vem som kom ner först, den här gången kom jag först och vi stannade längst ner. Jag kollade på Lukas med en skum känsla av att han lät mig vinna för Blixten är hundra gånger snabbare än Talulah när det gäller backar. Lukas log mot mig och jag log lite irriterat mot honom.

"Varför känns det som om du lät mig vinna?" Frågade jag lite lurigt och irriterat.

Visst det är gulligt men det här är en tävling på liv och död så det är meningen att vi ska göra vårt bästa, för det här är en tävling som visar vem av oss som är bäst.

Kidnappad och lite magi (redigerar)Where stories live. Discover now